Kolmikärkinen silmätussi

Näin nettikaupassa hauskannäköisen kynäuutuuden ja kiikututin sen kotia oitis. Samaan pussiin saattoi eksyä muutama muukin tuikitarpeellinen ostos (kuten paketillinen Minni Hiiri -kynsilakkoja), mutta niistä lisää myöhemmin. Näytillä siis Too Faced 3 Way Lash Lining Tool.

Too Faced on innovoinut uudenlaisen eyeliner-tussin, jossa on kolme terää. Samalla kynällä saa aikaan kolmenlaista jälkeä, joista valmistajan näkemys alla.

Hiukan lappeelleen kallistetulla tussilla saa taiteiltua vaffan fiftarirajauksen ja täysin vaaterissa sillä on kätevä tuputella pisteitä ripsirajan täytetteeksi. Allekirjoittaneen ripset eivät ainakaan kasva tasaisessa rivissä, joten tarkan ja tiiviin rajauksen tekeminen on vähän päivästä ja vaivannäöstä kiinni. Kun linerille löytyy kaunis linja, on aina tiellä yksi tai kaksi karvaa, jotka kasvavat muita ylempänä. Puhumattakaan toisen silmäni alaripsistä, joita joskus pentuna revin irti. Kyllä, ihan itse keksin tämän ajanvietteen. Ohuesti harmittaa näin 20 vuotta jälkeenpäin. Silkkipaperinohuesti.

Ohjeessa neuvotaan rajaamaan tussilla myös sisäluomet, mutta se jäi toistaiseksi vielä kokeilematta.  Jotenkin ajatus nestemäisestä pigmentistä ihan silmän pinnassa hiukan tökkii. Ennemmin rajaan sisäluomet vedenpitävällä vahamaisella kynällä.

Pelkkiä pisteitä on hirmu nopsa tökkiä paikoilleen sekä ripsien ylä- että alapuolelta, mutta tarkan yhtenäisen viivan tekeminen on tällä kynällä aika raastavaa. Viivasta on hankala tehdä tarkkaa, sillä silmän muoto on sen verran kaareva, että kolmesta pisteestä aina joku on linjan ulkopuolella. Paljon nopeammin selviää tavallisella geelimäisellä linerilla, jolla saa oikeanlaista sivellintä käyttäen hyvin ohutta jälkeä aikaan.

Ehdottomasti edukseen tämä tuote on sumusilmien ja sysimustan ilmeen toteuttamisessa, kun tarkoitus on meikata iho silmämunan ympäriltä kokonaan piiloon. Ripsirajassa pilkottavan ihon saa peitettyä myös tuputtamalla paljaisiin kohtiin mustaa luomiväriä, mutta tällöin on olemassa vaara luomivärin karisemisesta poskille, eikä tulos ole ilman kiinnitysnestettä vedenkestävä. Tämä muste ei pannut kämmenselkään tuherretun testipistelyn vesipesua pahakseen, mutta lähti nätisti pois silmämeikinpoistoaineella.

Ripsirajan huomaamattomaan tummentamiseen 3 Way Lash Lining Tool on mainio kapistus ja siinä ominaisuudessa saatan ottaa hankintani ihan päivittäiseenkin käyttöön. Varsinkin kiireessä, kun siveltimellä piirtelyyn ei ole aikaa. Paksummat rajaukset vaativat vielä harjoittelua, mutta jos se tulevaisuudessa ottaa onnistuakseen näppärästi, kerron kyllä.

Tämä tuote toimii muuten myös kynsissä. Äärettömän helppo kikka erilaisten pitsikuvioiden tekemiseen, sillä pisteiden kokoa on helppo säädellä erilaisilla kallistuskulmilla. Musta ranskalainen manikyyrikin syntyy tällä hujauksessa. Jo pelkkä tuntuma on tarkempi, kun kädessä on ohut kynä eikä paksu sivellinkorkki. Kynsikoristelukynnykseni on sen verran korkealla, etten nyt julkaise yhtään kuvaa viritelmistäni, mutta testasin ja totesin toimivaksi. Anna lakkapinnan kuivua hiukan, koristele kynnet tällä ja levitä päällyslakka. Muste kuivuu hujauksessa, enkä ainakaan itse saanut sitä sutattua päällyskiiltoa levittäessäni.

Hauska monitoimimeikki, näitä lisää kiitos!

Taustalla soi: Train

PS. Viilankantolupa jorisee nyt myös Facebookissa. Kaikenlaista joutavaa huomauttelua osoitteessa: www.facebook.com/viilankantolupa

2 Comments Lisää omasi

  1. Maria sanoo:

    Pisterajaus on minulle ihan uutta ja aikas nättiä! Itse olen rajauksissa vannonut jo pidempään Make up storen kakkuväriin ja veteen kasteltavaan superohueen siveltimeen.

    1. Petra sanoo:

      Joo mä tykkään tästä ideasta kans. Ilme tummenee ihan selvästi, kun muuten valmiiseen meikkiin tipsuttelee vielä muutaman pisteen paikoilleen. :) Mä olen ihastunut Make Up For Everin Aqua Blackiin, huippupehmeä rajausväri joka on helppo levittää vaikka koko luomelle, jos haluaa oikein mustat sumusilmät. Pitäisi vielä opetella käyttämään rajauksessa joskus muitakin värejä kuin mustaa.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.