Mineraalineitsyys

Tänään se lähti. Kohtasin eilen ensimmäistä kertaa bloggaajakorruptiota ja sain kotiintuomisiksi Youngbloodin mineraalipohjan. Ilmainen! Mainontaa! Lahjus! Toimiva sellainen, sillä räpelsin pakkauksen auki jo junassa.

Kiinnostava tuttavuus. Olen tähän asti suhtautunut mineraalihypeen hiukan vinosti hymyillen, mutta jatko näyttää kääntyykö kelkka. Tänään ei vielä kääntynyt, mutta myönnetään että vauhti hidastui. Olihan se näppärä pyöritellä paikoilleen ja peittävyys oli yllättävän hyvä. Couperosan kanssa saa välillä vähän kikkailla, jos haluaa etteivät punaiset pintasuonet hehku meikin läpi. Yleensä en vaivaudu ja annan helottaa. Muutenkin kun olen herkkä punastumaan. Turha paino pois. Nih. Helottivat ne tänäänkin, mutta näin nopeaksi vaihtoehdoksi ihan käypä tulos, sanon ma.

Mitään vertailupohjaahan ei luonnollisestikaan siis ole, koska vasta lahjottuna raaskin näin tyyristä tuotetta kokeilla. Katsoin netistä tämän aloituspakkauksen myyntihinnaksi 59,90e. Kylmää kyytiä näin +/- 30e hintoihin tottuneelle.

Vähenevätkö epäpuhtaudet? Kestääkö meikki sadetta? Meneekö naamajauhe vauhdissa henkeen? Kokeilu alkaa än yy tee nyt.

Taustalla soi: Pisarakonsertto ikkunalaudalla, vaakaduurissa

 

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.