MAC Glamour Daze

Muutama valittu kuva ja sana MACin uusimmasta kokoelmasta. Glamour Daze tuli Suomessa myyntiin tällä viikolla ja veikkaan että tietyt jutut myyvät loppuun melko hätäisesti. Mutuinen tuntumainen sanoo, että ainakin nuo kuvassa näkyvät korostuspuuterit tulevat kipittämään kaupasta ulos kiireen vilkkaa. Ihan yhtä kovaa menestystä en povaa koko valikoimalle, mutta hauskoja värejä on tarjolla, mikäli meikkipussissa on pikkujouluvajausta. Itse lunastin kaikenlaista kivaa kiiltävää, saumattomassa yhteisymmärryksessä Luottokunnan kanssa. Ystävistä uskollisin.

Erityisen hykerryksissäni olen huulikiillosta nimeltä Impossibly Sweet, joka on kuvassa alempana. Kiilto pysyi kiitettävästi tälläisen höpöttimenkin kyydissä, ja oli muuten niin hohtava, että työkaverit olisivat tarvinneet aurinkolasit. Tämän kanssa tarvitaan ehkä vähän ronskimpaa silmämeikkiä, sillä valoaheijastavat hippulat tekevät huulista vaaleat ja vaarana on sellainen tahaton kalmoisuus. Näyttää muuten tässä paljon keltaisemmalta kuin luonnossa, kuka sitä kameraa oikein ajaa? Pidän tästä niin kovasti että harkitsen jopa yhden ostamista varastoon.

Seuraavaksi eniten innoissani olen – tadaa – kynsilakoista. Musta glitterlakka Everything That Glitters oli saatava ehdottomasti, mutta vastoin tapojani ostin myös nuden Endless Nightin. Kymmenen kynnen koeajo on vielä tekemättä, mutta uumoilen että musta glitterlakka näyttäisi erityisen hyvältä matattuna. Kun lakan pinta ei kiillä, tulevat eriväriset glitterhippuset paremmin esiin. Katsotaan likemmin jahka keretään. Siihen nudeen, hiukan likaisensävyiseen beigeruskeaan rakastuin varauksetta. Väri näyttää pullossa pliisulta, mutta kynnellä siinä on kaksi ulottuvuutta. Varjossa (no varjossa ja varjossa, siis silloin kun valo ei osu kynteen ihan suoraan) lakka näyttää mutaisen hiekkavellin väriseltä, mutta valossa se heijastelee kaunista vaaleanpunaa. Aika jännä yhdistelmä. Hillitty, murrettu ihonväri käsikynkässä tyttömäisen hempeän roosan kanssa – jes! Erikoisen värityksen lisäksi plussan ansaitsee peittävyys.

Ne hohdepuuterit jätin suosiolla enemmän tarvitseville, mutta hiukan hehkua oli saatava luomivärinapista. Kivoja vaihtoehtoja olisi ollut useampi, mutta todellista päänrapsutusta aiheutti valinta kahden tumman sävyn välillä. Luumuinen kilpakumppani Round Midnight (alemmassa kuvassa) saattaa muuttaa luokseni myöhemmin, mutta nyt ykköseksi valikoitui tumma, ruskeanharmaa Stolen Moment, joka on näköjään vahingossa tallentunut suttuisena ylempään kuvaan. Jos olisin kunnon kauneusbloggaaja, kävisin ottamassa kokonaan uudet kuvat. Punnitsin ja käpälöin näitä kahta hävettävän pitkään, mutten millllään osannut päättää. Molempiin ei ollut varaa ja päädyin valintaani koska arvelin tämän olevan sellainen yleisväri, joka toimii myös yksinään. Väri on tummimmillaan intensiivinen, mutta häivyttyy kauniisti kevyemmäksi.

Kokoelmaan kuulumaton ostos oli Studio Fix ripsiväri, joka on ihan sokkona valittu kokeilu. Tykkään käyttää kumista piikkiharjaa, sillä se sopii paremmin käsialaani kuin karvainen hötötin. Yläluomen vahinko-osumat vähenevät ja pääsen likemmäs ripsien tyveä. Toistaiseksi olen vannonut Cliniquen High Lenghtsin nimeen ja pettynyt karvaasti muihin kokeilemiini kumisutimiin. Lumenelta olen kokeillut kolmea, mutta joko niiden piikit eivät olleet riittävän pitkät (vähän kuin levittäisi ripsaria kaulimella) tai sitten koostumus oli liian voidemainen (kylpyhuoneessamme ei kuvata Walking Deadia, vaikka siippa niin arvelikin). MACilla on noin neljäsataa erilaista ripsiväriä ja ajattelin nyt kokeilla tätä. Jos rakastun, kuulette lisää.

Kokoelmassa oli näiden tuotteiden lisäksi huulipunia, silmänrajauskyniä, poskipunia sekä  geelirajauksia. Erityisen jännä väri on vaaleanpunaisessa geelirajauksessa Feminine Edge, jota itse kokeilin luomivärin pohjustajana. Varisi levitettäessä hiukan, mutta lopputulos oli makea. Levitin tämän päälle pinkkiä luomiväriä, rajasin silmät mustalla ja avot. Pinkki silmämeikki ei ole ihan mun arkijuttu, mutta tiedän ihmisiä joille se sopii.

Näiden herkkujen lisäksi myyntiin ovat saapuneet joulunajan lahjapakkaukset. Sylikaupalla huulikiiltoja, siveltimiä, pigmenttijauheita ja vaikka mitä. Ne ovat valloittavan kauniita, käykää hypistelemässä jos liikutte Stockalla. Autenttiset tuote-esittelyt saatte MACin tiskiltä – nämä olivat puhtaasti henkilökohtaisia mieltymyksiä.

Taustalla soi: Adele

4 Comments Lisää omasi

 1. N sanoo:

  Ihana tuo uusi kokoelma! Varsinkin nuo luomivärit! Ja korostuspuuterit… ja huulikiillot… ja ja ja :D Olen jotunut pidättelemään itseäni, etten tule hypistelemään niitä stockalle :D Epäilen, että mukaan lähtisi taas vähintään sadalla eurolla ihania meikkejä :D

  1. Petra sanoo:

   Kuulostaa tutulta. :) Näiden kiusausten välttelemisestä sietäisi saada jonkun itsehillintälisän. ;)

 2. Elle-Marie sanoo:

  Korostuspuuteri pisti heti silmään kuviasi katsellessa, sen voisin hankkia! Ihan kaikki kokoelmasta ei tosiaan saanut suurta tahtoo-reaktiota aikaan…:)

  1. Petra sanoo:

   Voi eiii, pelkään pahinta näiden korostuspuuterien kanssa.. Ei ole pahitteeksi ottaa neliapilaa taskuun kun käyt kysymässä josko näitä vielä saisi. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.