Biozellin parhaat

Seuraa Tigistin tunnustus: On olemassa muitakin merkkejä, joita uskaltaa käyttää. Hyviä tuotteita saattaa löytyä ihan täältä koto-Suomestakin, kuten lokakuussa eräästä pressitilaisuudesta saatu lahjuskassi todisti. Biozellin hiusvärin testasi viime vuoden puolella ystäväni Jenni ja nyt olen itse saanut sen verran tuntumaa muuhun tuoteperheeseen, notta niistä teille muutama sananen.

Sain kokeiltavaksi kaksi sampoo+hoito -settiä, hoitoöljyn ja kuivasampoon, joka näköjään puuttuu näistä lokakuisista kuvista. Tarkempia kuvauksia ja kuvatuksia löytyy Biozellin nettisivuilta.

Hoitoöljy eli Arganöljyeliksiiri tekee latvoille ihmeitä. Levitän sen pesun jälkeen pyyhekuivaan tukkaan ja annan kuivua. Sileyttä ja pehemyttä voisin kuvailla asteikolla Potion 9 +. Tuo Sebastianin lippulaivahoitis seisoo edelleen kaapissani ja käytän näitä kahta tehohoitoa osittain rinnakkain, mutta etenkin niinä päivinä kun tukka tuntuu karhealta ja pörröiseltä, valkkaan kaksikosta herra A:n. Kirkas öljy tuoksuu hyvältä, riittää kuukaudesta toiseen, säilyy pumppupullossa moitteettomasti ja pehmittää hapsulatvat kerta toisensa jälkeen. Ostan lisää.

Sampoo ja hoitoaine värjätyille hiuksille oli win-loose. Hoitoaineesta tykkäsin yli kaiken. Se oli ehkä paras koskaan käyttämäni hoitoaine, kautta Tigille vannomani verivalan. Hyväntuoksuinen ja silottava hoitoaine loppui aivan liian pian ja heti kun saan vajennettua varastojani, haen uuden pullon. Suosittelen lämpimästi kaikille pitkätukkaisille.

Värjättyjen hiusten sampoo ei ollut mieleeni. Johtunee sulfaatittomuudesta, mutta pesuteho ei lainkaan riittänyt rasvoittuvalle päänahalleni. Tämän pullon aikana jouduin pesemään hiukset tiheämmin kuin normaalisti. Sanotaan että päänahka tottuisi hellempään pesuun, mutta hermoni tuskin eivät.

Sininen syväduo tuotti myös hienoisen pettymyksen. Olen nyt käyttänyt syväpuhdistavaa sampoota kaksi kertaa: ensimmäisen ja viimeisen kerran. Tuote oli varmasti tehokas, mutta hiukset tuntuivat syväpesun jälkeen aivan liian nahkeilta. Ehkä mielenrauhani vaatii tietyn kerroksen hoitoaine- ja muotoilutuotejäämiä. Tämän käyttöä suositellaan ennen hiusten värjäystä ja muulloin tarpeen mukaan, mutta omalle kohdalleni tätä tarvetta tuskin enää tulee. Ehkä päänahkani ei vain ole ihan näin tehokkaan käsittelyn tarpeessa. Sampoo saa uuden kodin muualta.

Syväkosteuttava hoitoaine oli ihan jees, muttei mielestäni niin hyvä kuin pinkki värjättyjen hiusten hoitsikka. Käytän tämän hoitoaineen loppuun, mutta en osta lisää. En oikein osaa kuvailla miksei tämä ole niin kiva, muttei vain ihan ollut. Hoisi ja silotti, muttei ollut ”Oih!”.

Näiden ei-niin-prikulleen-toimivien sampookokeilujen lomassa kulutin loppuun pienen kuivasampoon, johon tykästyin kovasti. Olen jotenkin jäänyt paitsi siitä tiedosta, että kuivasampoon ei tarvitse tuoksua kuivasampoolta – tuoksu voi näköjään olla myös raikas. Käytin tätä joskus vähän ronskimmallakin kädellä, mutta yhtään valkoista kaljua ei jäänyt jälkeen. Pienellä sukimisella sain yliannostelun häviämään ohimoilta ja tukka pysyi mattaisena koko päivän. Lisää, kyllä kiitos.

Sarjassa on myös monta muuta putelia, mutta näppituntumaa oli nyt näistä. Oman otantani ehdottomat helmet siis arganöljyeliksiiri, värjättyjen hiusten hoitoaine sekä kuivasampoo. Viimeksi mainitusta on myöhemmin keväällä tulossa myyntiin uusittu pakkaus sekä oma versionsa tummille hiuksille, vaikken kyllä keksi minkä takia.

Samaan syssyyn vielä sellaiset kehut, että tuotteet ovat järkevän hintaisia (n. 9-10e/kpl), helposti saatavilla (useimmista marketeista) sekä kokonaan suomalaista suunnittelua ja toteutusta. Liputan!

Taustalla soi: Haloo Helsinki!

6 Comments Lisää omasi

 1. Elsa/ Oi mutsi mutsi sanoo:

  mä sain sieltä kappahlin xl-kisoista tota kuivasamppoota ja se oli kyl loistotuote. Nyt tekisi mieli testata ainakin tuo hoitoaine, kun mullahan on wellan pääkouluttajaa lainatakseni ”vuoden paksuin tukka palkinto” eli suomennettuna ihan sikapaksu ja tönkkö tukka, joka kaipaa kunnon hoitsikkaa ettei rastoitu. Onkohan noilla lakkaa? varmaan! sitäki ois kiva testata, jos sekään ei tuoksuis hiuslakalle :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Jouhitukan ominaisuudet eivät ole mulle tuttuja, mutta silottavuus toimii kyllä tossa hoitsikassa ihan tosi hyvin. Osta ja kokeile. Jos et tykkää niin voit lähettää mulle. :)

   Kaikenlaisia muotoilutuotteitakin näytti olevan, mutta niistä en osaa sanoa mitään, koska käytän lakkaa ehkä kerran kaks vuodessa. Patalaiska tukanlaittaja. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.