Hiilisilmät 2.0

Aurinko! Valoa! Elämäää! Koska ulkona on nättiä ja kaunista, piti kasvoille saada vastapainoksi vähän synkkää. Kevätsävyt, mitä ne on? Pastilli? Otan, kiitos.

Tässä pari omaa versiota hiilisilmistä, jotka päähäni tääplättiin jokunen viikko sitten. Eroa on, harjoitusta puuttuu ja parempia versioita lienee varmasti eessäpäin, mutta tältä näyttää tällä hetkellä. Häivytyssuunnat ja painopisteet ovat osittain riippuvaisia myös käsialasta, oma tyylini on paljon vaakatasoisempi kuin alkuperäisessä meikissä. Tuppaan yleensäkin häivyttelemään vähän enempi sivulle kuin ylös ja nyt kun katselen kuvia tästä näytöltä, kokeilen ehdottomasti seuraavaksi ensimmäisen version pyöreämpää muotoa.

Alla kuva ensimmäisestä hiilimeikistäni. Vaikka näissä muoto olikin pyöreämpi, jotain puuttuu. Meikki oli ihan kiva muttei vau.

Näiden kuvien tarkoituksena on vaimentaa niitä ”No kun emmä kuitenkaan osaa”-soraääniä, joita aika usein tiettyjen meikkityylien yhteydessä pulpahtavat esiin. Se on kuulkaa kiinni harjoittelusta, käsialasta ja pärstän mallista. Persoonallisuus saakin näkyä, yhdenmukaisia muotteja käytetään vain Mattelin tehtaalla.

Enkä mä tiedä onko näistäkään lopulta jompi kumpi parempi tai huonompi kuin toinen, ne ovat vain erilaisia.

Valoisaa torstaita!

Taustalla soi: The Pussycat Dolls

2 Comments Lisää omasi

  1. S sanoo:

    pastilli :D
    kauniit silmät ja meikki, molemmat!

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Mää niin noista hempeistä välitä.. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.