Hento kolmiulotteinen

Meinasin ensin nimetä silmät ihan toisin, mutta aloin epäillä termin soveliaisuutta. Kolmiulotteista vaikutelmaa kuitenkin tavoiteltiin ja tässä siitä yksi näkemys. Ilmeen juju on varjostus sekä ulko- että sisänurkassa. Keskelle luomea jätetään vaalea kaistale, joka saa metallisen hohtavan vaalean pinnoitteen.

Ensin jätin vaalean keskikaistaleen auki ylös saakka, mutta päädyin kuitenkin häivyttämään tummat alueet hennosti yhteen kulmaluun alta. Kummankin tumman alueen nurkkapisteeseen lisäsin hiukan mattamustaa, mutta hennon käsialani näkee taas toteutuksessa. Vahvemmankin olisi voinut tehdä, mutta tällainen tuli tänään. Lurvahtanut ilme kuuluu lavastukseen.

Epäkäytännöllinen, mutta näyttävä vinkki esimerkiksi valokuvia varten on levittää luomen keskelle hiukan kirkasta huulirasvaa, jolloin kiiltävyys nousee heti toiseen potenssiin. Kestävyyden kanssa tehdään rasvaluomella melkoinen kompromissi, mutta kuvaustarkoitukseen, miksipä ei.

Nyt suitsait lauantai käyntiin ja juoksujalkaa töihin. Leppoisaa viikonloppua!

Taustalla soi: Kahvinkeittimen korina

3 Comments Lisää omasi

  1. Nannu sanoo:

    Valloittavat silmät, aika ’sultry’, mutta kuten sanottua: hennommalla otteella. Tykkään! Mitä tuotteita ja missä väreissä käytit? Pakko muuten kysyä myös, että mitä käytät kulmissasi? Kynää, palettia? Ehkä olet sen saattanut jo mainitakin aikaisemmin, mutta on tainnut mennä sivusuun itseltä. Lupsakkaa viikonloppua!

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Tänään syntyi tällainen täys-MAC -look. Kulmissa kynä sävyssä Lingering, tummat luomivärit ruskea Brun ja musta Carbon, vaalea hohde Naked Lunch. Rajauksena Blacktrack. Tosta kulmakynästä on tullut mulle luottopakki, se on niin vaivaton. MUFE:n Aqua Brow on kans hirmu kiva, mutta se vaatii enemmän työstöä.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.