Jekku luomivaossa

Tässä perinteiseen ruskeasävyiseen arkimeikkiin lisätty pikkujippo. Nopea toteuttaa, muuntelu lapsellisen helppoa ja tehosteeksi käy mikä tahansa kirkas väri. Suoraan edestä päin katsottuna aika tavallinen, perusturvallinen meikki ja vasta katseen laskiessa vilahtaa yllätys.

Kun koko luomi on ensin väritetty vaalealla, lisätään tummuutta ulkonurkkaan pienellä häivytyksellä ja hahmotellaan varjostuksen yläreunaa oman maun mukaan kohti kulmaluuta. Sitten leuka ylös ja katse peiliin nenänvartta pitkin, jolloin tehostevärin paikka luomivaossa löytyy helposti. Tunnustele luomivakoa siveltimellä ja levitä väriä J-kaaren muodossa lähtien ulkonurkan varjostuksen reunasta, edeten luomivakoa pitkin ihan silmän sisäkulmaan saakka. Tai ihan miten haluat, tyyli vapaa. Kokeile.

Vilkkusilmäistä perjantaita ja iloista naistenpäivää!

Taustalla soi: Ellie Goulding

2 Comments Lisää omasi

  1. Nannu sanoo:

    Mahtava idea! Olisko sulla milloinkaan aikaa tehdä kuvin ja tekstein step by step – meiningillä esim. luomiväritutoriaaleja? Esitellä eri varjostuskikkoja ym. Allekirjoittanut on nimittäin aivan käsi luomivärien laiton kanssa.

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      On ollut harkinnassa, mutten ole vielä keksinyt miten saan kaikki kuvat saman värisiksi ja idioottivarmasti kohdistettua käsivaralla. Heti kun joku korjaa kamerajalustani, kokeilen. Plus että silti todennäköisesti kymmenen ensimmäistä yritystä menee varmaan kiville kun unohdan kuvata työvaiheet. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.