Lämpötilaleikkejä

Mun piti äkkiä vilauttaa tässä aamuhäslingin lomassa että ihan hyvin voi yhdistellä lämpimiä ja kylmiä sävyjä samassa meikissä, mutta räpsimistäni 20 kuvasta suurin osa oli aivan hirveää kuraa. Liekö vika naamassa vai kamerassa, mutta tämän parempia ei tipu. Huulikiillosta osa on jäänyt kahvikupin reunaan, nenästä puuttuu yhden niiston verran meikkivoidetta ja tuo tukka – meeh.

Silmissä kylmää ja tummaa, poskilla keväisen lämmintä ja huulilla taas kylmää. Säännöt on tehty rikottaviksi ja ne vähän huonommatkin aamut jaettaviksi.

Taustalla soi: Ruokakuppien kolina

6 Comments Lisää omasi

 1. Taru sanoo:

  En voi välttää mielleyhtymää 4- 5 kymppisiin täti-ihmisiin :S Poskilla reipas rusotus ja huulilla ”pirtsakka” kylmä (pinkki) puna….

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Haahah, ”täti-ihminen”! :D No mä olenkin aina ollut henkisesti seipäänniellyt. :)

 2. Marjukka sanoo:

  Kuviin liittyen mulla olis vain yksi kysymys: Mistä olet ostanut noi älyttömän mageet korvikset? :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Korvikset on Glitterin vanhempaa tuotantoa. Ostin joskus alerekistä kolmella eurolla, pelkään pahaa että näitä ei enää saa. Glitterin lisäksi tsekkaa Accessories ja etenkin Ninja, siellä oli kaikenlaista vänkää. :)

 3. Annika sanoo:

  Ihana tuo poskipuna! Minkä merkkistä, mikä sävy? :) Ootko kokeillua MUA:n meikkejä? Eilen tein hirveen ison tilauksen, en malta odottaa että ne tulee… Todella halpoja, ja kehuja oon kuullu. Ois kiva kuulla, jos sulla on kokokemuksia niistä :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Poskipuna on Benefitin Sugarbomb, huippuaski. :)

   MUA:n meikeistä mulla on vain yksi kokemus ja se luomiväripaletti oli ainakin ihan susi. MUA:n karvapulverit kynsille olivat kelpo tavaraa, mutta siitä värillisestä vehnäjauhosta ei kyllä tullut luomille mitään. Toivotaan että sulla on parempi onni ja saat rahoillesi vastinetta. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.