Seerumin viemää

*Tuote saatu PR-näytteenä

Aloitetaan tunnustuksella: En ole seerumi-ihminen. Luotan ihonhoidossa öljyihin ja voiteisiin, mutta tehoseerumit eivät toistaiseksi ole luovineet tietään osaksi rutiinejani. Olen skeptinen niiden tehoa kohtaan. Seerumeita markkinoidaan yli-inhimillisen pitkillä tuotenimikkeillä ja tehoainerimpsuilla ja jotenkin on tuntunut kotoisammalta kun purkin kyljessä lukee simppelisti ”Oil”. Liian hienot nimihirviöt ja laboratoriossa kokkaillut ihmeaineet ovat houkuttelun sijaan onnistuneet nostamaan ympärilleen muurin ja tekeytymään vaikeasti lähestyttäviksi.

Ihoni on ollut mukiinmenevässä kunnossa arkipäiväisine pikkuoikkuineen ja jollain tavalla iltainen ihonhoitosaagani on ollut paketissa. Riittävästi kaikkea, muttei mitään liikaa. Omistan kyllä muutamat tehotipat, mutta ne ovat hissukseen siirtyneet purkkirivistössä sinne pulpettiinraaputtelijoiden nurkkaan ja jääneet käyttämättä. Sääli.

Koska kuivuus on ollut ainoa ihomurheeni vuosiin, en ole myöskään havahtunut huolestumaan ihon ikääntymisestä. Maaginen varttivuosisata on ohitettu jo muutama vaaksa sitten ja nyt olisi jo korkea aika opetella tiedostamaan, että edessä se on. Veltostuminen, rypistyminen ja sameampi iho. Sain yhteistyötarjouksen uuden Bellapuodin Vackra Du -kauppiaalta ja jouduin punnitsemaan kantani. Tarvitsenko minä anti-age -seerumia?

Rutikuivan ihon hyvä puoli on se, että hirmuisen suuria finniongelmia ei ole. Hyvä nyt. Huonompi puoli on se, että kuiva iho vastaavasti ikääntyy ja rypistyy nopeammin kuin rasvainen. Huono tulevaisuudessa. Jos on olemassa hohtavaan posliiniin pakattu kasvipohjainen tiiviste josta saattaa olla tulevaisuuden kannalta iholle hyötyä, niin mahtuisiko ihonhoitooni yksi vaihe lisää? No mahtuisi.

En tiedä olisinko näyttänyt vihreää valoa jollekin ÜberXY 3426 8% -tuotteelle, sillä kaikesta tästä voiteilla ja meikeillä läträämisestä huolimatta kannan takaraivossa huolta tarpeettoman kosmetiikan käytöstä. Olen perustellut nykyisen tilanteen itselleni vakuuttavasti ja jotenkin seerumi on aina ollut se ylijäämäyksikkö, jonka olen jättänyt sivuun ja ollut valintaani tyytyväinen.

Jurliquen imago on kauniin vihreä. Australialaispariskunnan perustaman brändin keskiössä ovat toimivien tuotteiden lisäksi biodynaamisuus ja ympäristövastuu. Vertaamatta mihinkään monikansalliseen voittoja maksimoivaan jättiyritykseen, viehdyn Jurliquen taustoista. Tieto kasvipohjaisista tehoaineista tekee tuotteista helposti lähestyttäviä. Ajatus biodynaamisesti viljeltyjen kasviuutteiden taputtelemisesta kasvoille on skaalassani paljon enemmän järkeenkäypä, kuin edellä mainittu täysin fiktiivinen nimihirviö. Tässä voi jonkun mielestä olla ristiriita aiemmin esittämäni kanssa, mutta yritän tutustuttaa uuden ihastukseni teille mahdollisimman rehellisessä valossa.

Sanoin siis seerumille kyllä. Ja sanon sille ’kyllä’ nyt luontevasti kahdesti päivässä. Viimeisten viikkojen aikana olen fiilistellyt tuotteen yrttistä tuoksua, tunnustellut sen pehmeää olemusta ja ihan huomaamatta ujuttanut sen lihasmuistiini. Kasvovesi, seerumi ja öljy. Ei ollenkaan niin työlästä, kuin olin antanut itseni uskoa. Vertailukohtaa muihin seerumeihin on karttunut niukanlaisesti, mutta näissä Herbal Recovery Advanced Serum -geelitipoissa ei ole moitteelle sijaa. Yrttinen tuoksu kuuluu kaikkien vähänkin luomumpien tuotteiden kanssa kauppaan ja ohut neste sekä levittyy että imeytyy kasvoille vaivatta. Olen käyttänyt kahta pumpullista, vaikka yhdelläkin saattaisi pärjätä. Kaulalle asti en ole levittänyt, vaikka ohjeissa niin neuvotaankin, sillä ihan helttaikäiseksi en suostu vielä ryhtymään. Ennaltaehkäisy, juu juu, mutta sovitaanko, että vasta parin vuoden päästä?

Ainoa haittapuoli liittyy pakkaukseen. Tämäkin varmasti jakaa mielipiteitä, mutta sanottakoon se nyt tasapuolisuuden nimissä; Kaunis pullo on hirvittävän painava. Niin kauan kuin se majailee hyllyllä, voi jykevä olemus olla myös ylellisyystekijä, mutta matkakaveriksi tästä ihanuudesta ei ainakaan minulle ole.

100 ml pullossa on kasveista, vitamiineista ja rasvahapoista uutettua tiivistettä, jonka tehtävä on kosteuttaa ja suojata ihoa sekä hidastaa ikääntymisen merkkejä. Osa vaikutuksista tulee esiin pidemmän käytön myötä, mutta jo lyhyessä ajassa huomaan ihollani pieniä parannuksia. Ei mitään valokuvattavaksi asti, mutta kun oman nahkansa sisällä päivät elee, ne pikkuruiset muutokset huomaa. Ja oma tuntuhan kaiken ratkaisee.

Seerumiton ihonhoitoperheeni on nyt saanut joukkoonsa uuden jäsenen, josta uskon olevan iloa vielä pitkäksi aikaa. Suhde muihin tyyppeihin on mutkaton ja yhteistyö sujuu kitkattomasti. Olen vilpittömän iloinen tästä silmät avaavasta yhteistyöstä.

Ja tiedättekös mitä? Erityisen mukavaa tässä seerumiherännäisyydessä on se, että Vackra Du haluaa lahjoittaa yhdelle teistä samanlaisen monitoimi-ihmeen.

Taustalla soi: John Newman

45 Comments Lisää omasi

 1. Henna sanoo:

  Aijai, pitaako tuohon karuun todellisuuteen jo todella herata ettei tasta nuoremmaksi muka tulla? Vaikka itsellakin iho on kuin halkeileva aavikko taas niin seerumit ovat kylla jaaneet viela kokonaan testaamatta kun kosmetiikkaa tuntuu muutenkin loytyvan yli yhden ihmisen tarpeiden.. vaikka enhan sita koskaan tosissani myontaisi.

 2. Esme sanoo:

  Olen niksahtanut seerumituotteisiin vasta aivan lähimenneisyydessä, kun epähuomiossa avasin jonkin bodyshopin näytepakkauksen ja läästin tuotteen naamaani. Jonkinlaista tehokosteutusta luvattiin ja sitä tuntui tulevan – jopa niinkin mukavasti etten kaivannut enää kosteusvoidetta rasvoittuvalle iholleni. Eli käytän seerumia välillä jopa ihan yksinään, ja uusia tuttavuuksia tästä genrestä tapaillaan nyt tositarkoituksella :)

 3. Dorrit sanoo:

  Oma suhtautumiseni seerumeihin on ollut samanlainen kuin sinulla vaikka vuosirenkaita taitaa olla jo muutama enemmän. Kesällä terästäydyin ja hankin Sen Kiehlsin seerumin (sinipulloinen. Kuulemma maailman paras). Noh, näppyä pukkasi niin että seerumi jäi hyllylle.

  Jurliquesta itselläni on ylellinen ja ekologinen mielikuva. En tiedä onko se yhtään oikea :) no, mielelläni testaisin.

 4. Taru sanoo:

  Voi ei, toivottavasti kerrankin voittaisin, tulis tarpeeseen :D Ihan muutamassa kuukaudessa nassusta on rasvaisuudesta huolimatta tullut oudon veltto, kulmienkin väliin on juonteet jääneet pysyvästi O.o Ja kaikki tämä terveellisempään kasvispainotteiseen siirtymisen ja tupakoinnin lopettamisen jälkeen…. P*ska mäihä, toivottavasti.

 5. OutiS sanoo:

  Itsellä ikää jo 45, iho rasvaisemman puoleinen sekaiho. Ja olen käyttänyt lähes pelkästään seerumeita jo yli kymmenen vuotta. Syynä se, että käyttämäni seerumit ovat niin kevyitä, että ne imeytyvät nopeati ihoon ja todellakin auttavat; ihonväri on tasaisempi, huokoset pienemmät ja iho kiinteämpi. Monet antiage-voiteet vain tukkivat ihoni ja 50 millin purkeista en ehdi vuodessa käyttää kuin kolmasosan koska ihoni ei voiteita ime.

  Jurlique on minulle tuttu vain nimenä, olisi kiva kokeilla heidän seerumiaan!

 6. JohannaW sanoo:

  Joo-o, neljännesvuosisata menoa jo takana ja rypyt edessä, eiku… ;)

  Totta puhuakseni minulla on oikea ongelmaiho, hormonaalista finniä ja hilseilevää kuivuutta erityisesti talvella ja tähän kun lisätään vielä krooninen univaje, niin naama on kun pieksun kaava :D Olisi kiva kokeilla luonnollista ”superseerumia”.

 7. Minna sanoo:

  HEI! Olipa sinulla samanlainen tarina seerumin käytöstä, kuin minullakin. Joskus jotain ostanut, mutta jäänyt laatikon pohjalle pölyttymään.., mutta olisiko se sittenkin hyväksi?? Minulla vaan ikää reilusti enemmän, 48v ;), joten olis ehkä tarpeellista alkaa kokeilla ;)
  Tuote vaikutta hyvältä, joten mielelläni kokeilisin ja jäisin koukkuun tähän!!

 8. Johis sanoo:

  Täällä kans yksi melko kokematon seerumeiden suhteen. Ihossa alkaa varmasti pian jo ikääntyminen näkyä, vaikka vielä ei juuri muutoksia ole tullut. Yhden tuubin rasvoittuvan ihoa seerumia olen elämäni aikana käyttänyt ja en ole mitään valaistumista kokenut, niin voisihan tuota kokeilla jotain vähän arvokkaampaa ja ehkä tehokkaampaakin tököttiä. Öljyt on minullekin tutumpia ja arganöljyä vähän seerumin tilalla käytänkin. Jurlique ei ole merkkinä tuttu kuin nimeltä.

 9. Satu sanoo:

  Erikoisen näköinen pullo tuossa seerumissa. Mulla seerumi kuuluu jaksoittaan ihonhoitoon, etenkin talvella ja silloin kun stressiä pukkaa. Jostain syystä mulla kuivuu iho, jos stressaan. En tiedä miten muilla? Joskus kesäisin tuli käytettyä seerumeita mukavuussyistä (kuivuvat nopeasti) ilman erillistä kosteusvoidetta, mutta olen päässyt tavasta eroon :p Nykyään seerumi kuuluu iltahoitorutiiniin kosteusvoiteen alle ja silmänympäryksillekin on oma pullo :D Taidan olla haksahtanut näihin.

 10. Sinini sanoo:

  Vielä kaksi vuotta neljännesvuosisataan, ja vaikka omaankin helposti rasvoittuvan ihon, aion ottaa lähtöspurtin jo nyt osallistumalla tähän arvontaan! :D Finneistä olen kärsinyt aina, ryppyihin varaudun huolella. ;)

  Kävin kauppiaan sivuilla, ja huomioni herätti paikkakunta Esse. :D Espoon seurakunnan lehti on samanniminen. ;) Suomenkieliset selitykset tuotteisiin olisi myös ihan kätevä. :D

 11. RipRap sanoo:

  Olen potentiaalinen seerumisti, mutta yleensä tuotteen hinta tulee esteeksi kokeilunhalulle. Jos löytäisin Sen täydellisen en varmaan muuta rasvaa ainakaan kesällä kaipaisikaan.

 12. Mape sanoo:

  Seerumi on ollut käytössä jo useita vuosia. Tähän mennessä tosin ”vain” kosteuttava sellainen, mutta todennäköisesti iho kaipaisi jo anti-age tehoaineita…

 13. SuperHotFemale sanoo:

  Mä käytän seerumia AINA, en kyllä tiedä paljonko ne oikeasti vaikuttavat… Jurlique on tuttu vain nimenä mutta mielikuva brändistä on hyvä. Testaisin mielelläni. :)

 14. Linda sanoo:

  Hei! Jurlique on lempituotemerkkini.Olisi kivaa kokeilla uutta seerumia!:)

 15. Salla sanoo:

  Mä olen myös hieman seerumikammoinen öljyihminen. Joka rakastaa Jurliquen tuotteita! :) Kokeilisin siis enemmän kuin mielelläni tätäkin tuotetta (ja lupaan myös, että käyttäisin kahdesti päivässä, myös kaulalle ;)!

 16. pömppä sanoo:

  Mulla on ollut vähän sama ongelma seerumien kanssa. Toisaalta ehkä kiinnostaisivat, mutta jotenkin niiden käyttö aina alkuinnostuksen jälkeen unohtuu. Liian hankalaa ja muka aikaavievää ym. Jurlique on kyllä merkkinä kiinnostanut pitempään, joten jossain muodossa sitä on kokeiltava. :)

 17. Myra sanoo:

  En ole koskaan käyttänyt seerumeita, en ole oikein ajatellut tarvitsevani. Mutta nyt kyllä kiinnostus heräsi, sait tuotteen kuulostamaan niin ihanalta (mutta helpolta!) lisältä ihonhoitoon. Ja kolmenkympin lähestyessä voisi tuollainen anti age -tuote todellakin olla jo hyvä ottaa käyttöön.

 18. TanjaP sanoo:

  Seerumeita olen käyttänyt satunnaisesti,pääasiassa silloin kun stressi ja kiire ”näkyvät kasvoissa”.Kyseiseen merkkiin en ole törmännyt (johtuen kosmetiikan ostolakosta) mutta ilolla ottaisin tämän kaunottaren pöydän etulinjastoon ja aktiiviseen käyttöön. :)

 19. kirsi sanoo:

  Olen puolittain koukossa Estee Lauderin DNR seerumiin, vaikka en ole ihan varma onko siitä loppupelissä iholleni mitään hyötyä. No eipä näytä olevan haittaakaan. Jokunen muukin seerumi majailee kaapissa, mutta vakikäyttöön eivät ole päässeet.

  Tykkään muuten älyttömästi sun kirjoitustyylistäsi! Jatka samaan tapaan!

 20. Kanerva sanoo:

  Seerumikokemusta on kertynyt parin vuoden ajalta. Käyttelen saunan jälkeen ja talvella joka ilta yövoiteen alle. Syytä onkin, kun on kuiva iho ja kohta 40 mittarissa. Jurlique ei ole tuttu merkki, mutta aika kiinnostavalta tuo geelimäinen, ekologishenkinen seerumi vaikuttaa.

 21. ulrikah sanoo:

  Seerumeita en ole koskaan kokeillut, mutta näin 30+ näyttää siltä, että voisi olla aika testailla. Jurlique on muutaman tuotteen kautta tuttu ja pidän paljon luomuudesta sekä tuotteiden hoitavuudesta. Voi, kun pääsisi tätä kokeilemaan. :)

 22. Noviisi sanoo:

  Sain joskus jostain vinkin että arbutinin seerumi tehoaa pisamiin, joten ostin ja jäin aivan koukkuun. En pidä omista pisamistani ollenkaan joten sitruunasta lähtien on jos jonkinmoista kikkaa kokeiltu ;) Mutta mutta, tämäpä toimi oikeasti. Haalensi olemassa olevat pisamat minimiin eikä uusiakaan tullut tänä kesänä. Ainoa miinus tässä on se että ihanuutta saa käyttää putelin kerrallaan ja täytyy pitää taukoa muutama viikko. Tästä johtuen on tarkkaa kuin hoidot ajoitetaan jotta saadaan maximi teho kesällä.

  Kamala kun sain ton nyt kuulostamaan työläältä :D

 23. Myy sanoo:

  Mä olen niin seerumityyppi. En tulisi kuivan ihoni kanssa toimeen ilman niiden tuomaa lisäkosteutta, joka on se ykkösasia mitä seerumilta haen.

 24. bubbs sanoo:

  Olen seerumimimmi! Ihoni ei ole kuiva, vuotuista alkutalven ilmastoshokkia lukuunottamatta, ja varsin usein skippaankin enimmät hoitotuotteet ja käytän kasvojeni hoidossa pelkkää seerumia, tai seerumi-silmänympärysvoide -comboa. Tahdon minäkin ihostani nuorekkaamman ja virkeämmän ja hehkuvamman ja sileämmän ja pehmeämmän ja kaikki loputkin positiiviset adjektiivit, vaikka kosteutukseen riittää vähempikin, ja mieluiten teen sen pelkästään näillä kevyillä, nopeasti imeytyvillä tehotuotteilla.

  Niin ylivoimaiseen seerumiin en ole törmännyt, että olisi tarvinut pitäytyä samassa kauhean monen pullon edestä. Tämä esittelemäsi on ihan vieras. Kelpuutaisin tutuksi!

 25. Mohn sanoo:

  Pakkohan tähän on osallistua. En minäkään ole oikein ollut seerumityyppiä, mutta nyt jotenkin salakavalasti huomaan laappivani nassuuni kaksi kertaa vuorokaudessa Lancômen uutta Dream Tonea. Ihan vaan samplepullosta, mutta kuitenkin. Lisäksi korkkaamista odottaa kollegoiden kehujen innoittamana hankittu Estée Lauderin Advanced Night Repair. o.O

  Kirjoitit tosi kivasti Jurliquesta. Niin kivasti, että alkoi hävettää tuo koko Lancôme-kokeilu. Varsinkin kun se on alunperinkin vähän jotenkin äklöttänyt. No, vedän kyllä leikin loppuun (eikä sitä määräänsä pidempään kestä, sample on hurjat 7 ml) mutta olisihan joku tuollainen Jurliquen tyyppinen enemmän mun juttu. ;-)

 26. Renee sanoo:

  Harmittaa, että olen vasta nyt, pari neljännesvuosisataa ja vielä plusssat päälle löytänyt öljyn (Joik/Soulsistersiltä). Huomaan kesän käytön jälkeen, että iho on selvästi pehmeämpi ja tuntuu kuin rypyt olisivat pienentyneet noin millin miljoonasosan.
  Mielenkiintoista katsoa miten talvella ihoni reagoi, mutta öljyä/seerumia tulen varmasti jatkossa käyttämään.
  Ajatus luonnonmukaisesta tuntuu todella upealta, mitä kaikkia säilöntäaineita ja myrkkyjä olenkaan naamaani tuputtanut vuosikymmenten varrella :(

 27. satu sanoo:

  Ehdottomasi mukana arvonnassa, Jurlique on kiinnostava merkki!

  Rasvoittuva mutta pintakuiva ihoni toimii parhaiten kun käytän aamuisin vain seerumia, ainakin muulloin kuin talvella. Tällä hetkellä käytössä on alennuskorista poimittu Cliniquen Turnaround, mutta hankin mieluummin aina luonnonkosmetiikkaa kun hyviä kohdalle osuu. Herkkäihoisen ongelma on ihon reagointi, joten isoja satsauksia ei viitsi tehdä ennenkuin tietää tuotteen sopivan itselle. Kotikaupungissani ei Jurliqueta myydä, joten näytteen saaminen lienee hankalahkoa.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   BINGO!

 28. Ikvm sanoo:

  Hyh seerumeita :D Täällä kans aika kielteinenkin suhtautuminen seerumeihin. Miksei naamarasva riittäis? Onhan se riittänyt ennen seerumeitakin. Ja kalliitaki ne on. Tietysti kokeilla huvittaisi, koska haluan mielipiteilleni pohjan tai kaatajan. Mikään ei ole tyhmempää, kun teilata etukäteen kokeilematta uudet asiat. (Tai onhan niitä tyhmempiäkin asioita :D mutta nurkkakuntaisuus ärsyttää itseä aika kovasti. Esim. ”Meikkaavat naiset on bimboja” ja tarkentaessa käy ilmi, että ko. kommentin sanoja on vain kateellinen minun meikkaamistaidoista ja ottaa meikkauksen todella onnellisena vastaan)

  Takaisin asiaan, on tuo neljännesvuosisadan rajapyykki vielä hetken edessäpäin ja omaan rasvaisen ihon, mutta pieniä juonteita on eritoten silmäkulmiin hiipinyt.. Anti age tuotteet alkaa kummasti kiinnostamaan.. Ja seerumitkin, en kuitenkaan halua näyttää ikäistäni vanhemmalta ja kaikki apu taitaa jo kelvata.. :D

 29. kaisis sanoo:

  en ole seerumeita käyttänyt lainkaan, olis kiva kokeilla.

 30. Heivaan sanoo:

  Ompas siinä iso pullo! Olen Jurliquen tuotteita himonnut, hinta vaan kirpaisee. Toivottavasti tärppäisi.

 31. Lounatuuli sanoo:

  Mun seerumin käytön kokeilu loppui vuosia sitten, kun laitoin sitä sängyn reunalla istuen kasvoihin ja seerumit roiskahti makuuhuoneen tapettiin, jota se ei mitenkään kauniisti koristanut :) Nyt voisin kyllä kokeilla uudelleen ja seerumisoida itseni esim. Kylppärissä :)

 32. Heini K. sanoo:

  Huonosti nukutut yöt ja kolmivuorotyö tekee tehtävänsä iholle. Olisi mukava kokeilla mitä tällaiset seerumit saa sille aikaan ja jäisinkö koukkuun…

 33. Marja sanoo:

  Olisipa ihana päästä kokeilemaan :)

 34. Tiia / Black + White = Grey sanoo:

  Olen elämäni aikana ostanut tasan yhden seerumin, ja se on kuluneena kesänä hankkimani Biothermin Aquasource Deep Serum. Ja voi että kuinka pidänkään sen luomasta samettisen pehmeästä ihosta! Koukutuin täysin, ja jatkossa haluankin testata eri valmistajien seerumeita, joten haluan ehdottomasti olla mukana tässä arvonnassa :).

 35. Juille sanoo:

  Mä rakastan seerumeita! Yli kaiken. Oikeastaan mun koko ihonhoitorutiini pohjaa niihin. Itkin verta, kun Bioeffectin seerumi just loppui, enkä nyt talouspoliittisista syistä voi ostaa uutta. Eli Jurliquen seerumi ei tekisi ollenkaan pahaa tässä osoitteessa, heh. :D Vackra du onkin muuten mulle aivan uusi tuttavuus, täytyykin käydä kurkkaamassa. :)

 36. Anne sanoo:

  En ole vielä päässyt seerumeihin asti, vaikka iän (37) puolesta pitäisi. Toivottavasti nyt kosmetiikkavarastoni saavat seurakseen ihka ensimmäisen seerumin :-)

 37. Mirja sanoo:

  Mä tykkään seerumeista, mm. Lumene ja Biotherm on ollut käytössä. Niiden avulla kevyempi, kesällä käytössä ollut voide menee pitkälle syksyyn ja pakkaskeleillä rutikuivalle iholle seerumit ovat ihan must kosteuttajia. Seerumien lisäksi suosin myös naamioita, joilla saa lisäkosteutusta syvemmälle ihoon.

 38. Päivi sanoo:

  En osaa käyttää seerumeita. Olen miettinyt, pitäisikö mennä ihan kosmetologille ja kysyä neuvoja siihen, millaisia ihonhoitotuotteita minun pitäisi käyttää. Tätä postauksen seerumiakin olisi kivaa kokeilla, mutta vakiintuminen päivittäiseen käyttöön vaatisi sen, että joku oikeasti vääntäisi minulle rautalangasta miksi mun kannattaisi käyttää seerumia.

 39. Soilfrost sanoo:

  Olen jo pidemmän aikaa halunnut testata seerumia, sillä jokin puute tuntuu kasvojen hoidossa olevan.. Olen kuitenkin tehnyt liian usein huteja kosmetiikkaostoksilla, joten pelaan nykyään varman päälle. Täytyy aina päästä ensin testaamaan tai muutoin varmistua uuden tuotteen sopivuudesta ennen hankintaa. Toivon siis, että onni suosii ja saan Jurliquen kehutun seerumin testiin :)

 40. Seerumi on ollut mulla ostolistalla jo vuosia mutta hinta on ratkaissut. Olen myös sellainen jos palavasti ihastun johonkin, kyllä saan ne rahat käärittyä. Eli täällä olis seerumin kokoinen kolo.

 41. Olisipa mukava päästä kokeilemaan tätä Jurliquen seerumia! itsellä on semi-aktiivisessa käytössä eräs megalomaanisen ketjun tuote, jonka rinnalle/tilalle voisin hyvin kokeilla jotakin toista. Putsari on jo luonnonkosmetiikkaa, joten miksikäs ei voisi vaihtaa muitakin tuotteita vähän ekommiksi.. :)

 42. N sanoo:

  Olen hiukan huono näiden seerumeiden kanssa. Kokeilin jotain överikallista Lancomea… Lopputulos: iho kuvui vaan entisestään ja näytin rumalta. Onneksi kyse oli näytepullosta. Ei kuin lavuaarin viereen ja pipettipurkin pesu. Voilá täydellinen matkapakkaus hiusöljylle. Toinen testi saman lafkan toisenlaisella seerumilla. Nooh, eroa ei huomaa, mutta en ainakaan pahemmalta näytä kuin ilman. Ja ei mitään eroa meikkivoiteen pysyvyyteen, vaikka varta vasten kehoitettiin kokeilemaan meikkivoiteen alle. Pitäisi kuulemma pidentää kestoa, as if… Ja sitten viimeisin Lumene. Kaippa se iho hiukan kirkkaammalta heti levityksen jälkeen näyttää. Mutta mitä hyötyä siitä on, jos saman tein menee nukkumaan ja efekti on aamuun mennessä kadonnu :/ Ja ei, en laita sitä aamulla meikkivoiteen alle. Varmasti sulaisi kaikki mahdolliset 24h meikkivoiteetkin pois sen päältä. Josko tästä arvontapalkintoseerumista tulisi mun ystäväni, jos pääsisin testaamaan :)

 43. ZaZa sanoo:

  Oi osuisipa onnetar, niin saisin kokeilla, mitä ihmeitä seerumi tekisi iholleni :-)

 44. Petra / Viilankantolupa sanoo:

  DANG, arvonta on sulkeutunut.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.