Kimaltava keskiviikko

Pikaräpsyt tämän päivän luomista, äkkiä julki ennenkuin alkaa kaduttaa. Nämä eivät ole mikään meikkitaiteilijan taidonnäyte, sillä kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä koko silmämeikin pelkästään voidemaisia luomivärejä käyttäen, eikä niiden käyttely tuntunut ensiyrittämällä ihan niin luontevalta kuin olisin toivonut. Harjoittelullahan se petraantuu, mutta tässä nyt tulevaisuuden varalle vertailukohdaksi lähtötilanne, josta harjoittelu on aloitettu.

lets_skate_swatch

Voidemaisten luomivärien varjostuskäytöstä tekee hankalaa se, että niitä on levitettävä ohuelti. Liika kerrostaminen saattaa johtaa joko värin rapisemiseen tai luomivakoraidoittumiseen. Ohut, siisti kerros pysyy paikoillaan määräämättömän pitkään ja toimii erinomaisesti puuterimaisten luomivärien pohjustajana, jolloin nekin pysyvät määräämättömän pitkään. Ohut siisti kerros vaan tuppaa yleensä tarkoittamaan käytännössä yksiväristä lookkia, missä piilee siis tämän tekniikan haastavuus. Miten luoda meikkiin ulottuvuutta, kun kerrostaa ei voi? Tinttaamalla vaaleaa yhteen kohtaan, tummaa toiseen ja tipsuttelemalla siveltimellä höyhenenkevyitä vetoja rajakohtaan.

paint_pot_eyes

Tämän pahempi siitä ei kuitenkaan tullut ja vaikka häivyttelyissä olisi voinut nähdä hiukan enemmän vaivaa, kehtasi tällä kuitenkin työpäivän porskuttaa läpi. Että jos joskus tarvitsee allasbileisiin, festareille, rannalle tai vaikka saunajoogaan saada superkestävä nätti silmämeikki joka olisi jotain muuta kuin yksivärinen, niin kyllä se on ihan tehtävissä. Kaksi voidemaista luomiväriä joista toinen tumma ja toinen vaalea, hiukan kärsivällisyyttä niiden liikutteluun luomella ja nauha on kiharrettu. Voisin ihan kuvitella tällä nassulla hikoilevani rannalla sannalla kanssasi sun kun meitä suute-anteeksi, ajatus karkasi.

Tänään tällainen ytimekäs omanapainen häpeänylitysteema, huomenna taas jotakin muuta.   Värit MAC Pro Longwear Paint Pot Let’s Skate ja Blackground.

Taustalla soi: Finlanders

4 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  Kaunis meikkihän tuo on :)

  Mulla on noiden Paint Potien kanssa ollut ongelmana juuri se, että en osaa häivyttää niitä hyvin ilman että väri rapisee. Olen tainnut käyttää liikaa tuotetta kerralla. Otan Artifactin joku päivä syyniin ja yritän tehdä sillä jonkun nätin silmämeikin. Ihan harmittaa, että niin kaunis tuote kuivettuu kaapissa käyttämättömänä. Se oli muuten eka Paint Potini. Ehkä aika hassu valinta. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Nämä uudet Pro LW Paint Potit tuntuivat selkeästi pehmeämmiltä kuin ne vanhemmat ja siksi varjostuskin näytti suurinpiirtein varjostukselta. Mutta joo, liika tuote voi käydä karisemaan, täytyy jättää ohueksi.

   Kokeile vaan rohkeasti kaikenlaisia yhdistelmiä, tuo Artifact on tosi nätti väri ja siitä saa vaikka mitä. Jos tuntuu, ettei millään tule käytetyksi luomilla, niin kokeile miksata siitä vaikka kosteusvoiteen tai Stroben kanssa poskipuna?

 2. Elisa sanoo:

  Tämähän on juuri ihana meikki! Tykkään :) Glitteriä ei voi olla liikaa.

  Mulla on ainoana Paint Potina Bare Study ja se on kyllä loistava. Yleensä yhdistän siihen tummanruskean mattaluomivärin varjostukseksi.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Bare Study on tosi hyvä yleispätevä sävy. Mulla on tähän asti ollut käytössä ainoastaan Soft Ochre, mutta nyt saatan kotiuttaa myös yhden näistä uusista kimaltavista. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.