Punaiset kulmakarvat

 

Siirsin päiväksi syrjään kolmen värin rutiinin ja kaivoin kulmavärivarastosta esiin Kryolanin puuteripaletin. Punainen Auburn näytti vaaleaa ihoa vasten yllättävän hauskalta, sopivan pehmeältä arkikäyttöönkin. Neutraalit harmaaseen taittavat sävyt ovat aina varma valinta kulmiin, mutta voihan sitä joskus vähän ravistella tottumuksiaan.

punainen_vari_kulmiin

Kiva paletti muutenkin, olin jo vähän ehtinyt unohtaa tämän olemassaolon. Hurjan pigmenttinen ja pehmeä koostumus levittää. Ostin tämän kouluaikana meikkipakkiin ja on vähän sääli, että sen käyttö on jäänyt aivan hunningolle. Ehkä teen seuraavan rutiinin punaisista kulmakarvoista?

Valovoimaista viikkoa!

 

14 Comments Lisää omasi

 1. Duvessa sanoo:

  Oikein hyvältä näyttää sun punaisten hiusten kanssa :D

  1. Kiitos! Joo toi punainen tukka on ehkä sellainen pieni reunaehto näille hapsuttimille. :)

 2. paula sanoo:

  Sopii todella hyvin! Näyttää todella pirteälle! :)

  1. Kiitos, erityisesti maininnasta ’pirteä’. :)

 3. JohannaW sanoo:

  Looking good! :) Näyttää tosi luonnolliselta, ehkäpä jopa paremmalta kuin mitä harmaaseen vivahtavat.

  1. Niinkö meinaat? :) Mä tykkään molemmista, mutta nää punakulmat ehkä rajoittavat viileiden silmämeikkisävyjen käyttöä enemmän kuin harmaanvaaleat. Tarvii testailla lisää! :)

 4. Elisa sanoo:

  Näyttää hirmu kivalta! :) Olen huomannut, että jos suosin lämpimämpiä ja vaaleampia kulmavärejä, myös tukkani näyttää lämpimämmän sävyiseltä. Jos taas tartun luottoharmaisiin ja -ruskeisiin, on hiuskuontalokin tummemman oloinen. Vasta viime aikoina olen löytänyt värivaihtelun myös kulmakarvoihin, ja varioinkin kulmien sävyä melkein yhtä usein kuin luomivärejä luomilla :)

  1. Joo tuo on ihan totta! Kulmaleikit unohtuvat täälläkin vielä turhan helposti muun värimaailman jalkoihin. Hyviä huomioita. :)

 5. Crituk sanoo:

  Nyt napsahtaa pisteet 10/10!
  Itse ”en pysty” käyttämään harmaaseen taittavia, koska shokkipunaisen tukan kanssa se näyttää melko tyhmältä :D

  1. No eihän se tyhmältä näytä, erilaiselta vaan. Mä jätän kulmat vaaleiksi niinä päivinä, jolloin haluan tehdä mahdollisimman neutraalin ja huomaamattoman meikin. Aika harvoin, mutta joskus kuitenkin. :)

 6. Mohn sanoo:

  Näytät jotenkin aivan erityisen kauniilta tuossa ekassa kuvassa. Toi on kyllä älyttömän kiva tuo sinun ”uusi” kuontalosi!

  1. Kiitos, tukkarakkautta tunnustetaan täälläkin. Just eilen mietin, kuinka mitäänsanomattomalta se vanha pitkä liiska näytti, kun en koskaan jaksanut laittaa sitä mitenkään. Onneksi leikkasin! :)

 7. Piia sanoo:

  Just mietin kulmakarvapostauksen kohdalla, että punertavammat sopisi sulle hienosti. Nää on todella nätit!

  1. Kiitos! Idea on peräisin työkaverilta, patistelen hänet kurkkaamaan näitä kehuja. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.