Tuhlailevaa tuoksuttelua

Nuhatuksen selättämisen kunniaksi heittäydyin tänään levälleni tuoksuvien tuotteiden kedolle. Jos joku aisti olisi pakko eliminoida, luopuisin silmää räpäyttämättä hajuaistista, mutta on se vaan kiva pieni ylellisyys. Ylistyslauluna tuolle ylimääräisyydelle uhrasin kallisarvoisia mirhoja.

Sampoossa tuoksui pirskahteleva hedelmäsalaatti ja suihkugeelissä makea papaija. Huulille sipaisin koukuttavaa kolaa ja kasvoille äitelää mantelia. Päivän ehdottomasti turhin ja samalla ihanin tuoksuun hukuttautuminen oli kuitenkin vartalovoiteen viettelevä kirsikkasuklaa.

Creative Scentsations Chocolate-Covered Cherries Hand & Body Lotion on antiikkinen voidevanhus, jota ei taida mistään enää saada. Jällenmyyntiin tarkoitetut Scentsarivarastot ovat roikkuneet mukanani vuodesta 2006 ja vuosien saatossa brändikin on muuttanut nimensä CND:ksi. Jonain jouluna tuupattiin myyntiin kolmen suklaatuoksun kokoelma ja näistä kolmesta juuri tämä vaaleanpunainen konvehtineste jäi lempparikseni.

No hienoinen ristiriitahan tässä on. Lempparituoksu, joka on pönöttänyt kaapissa kuusi vuotta?

Tuoksu on autenttinen. Niin konkreettisen käsinkosketeltavan suutakuivaavan makea, ettei sitä kertakaikkiaan voi käyttää kovin usein. Varsinkaan koko vartalolle. Edellisellä kerralla kun yritin hemmotella itseäni suklaakuorrutteella ennen nukkumaanmenoa, sain häädön yöksi sohvalle. Yksinäisten vapaapäivien eliksiiri, siis.

Nämä ovat kuitenkin hyviä uutisia tuotteen säilyvyydestä, sillä huumaava tuoksu ja silkkinen koostumus ovat edelleen täsmälleen samat kuin ostovuonna 2007. CND:n repertuaariin kuuluu mieltymyksistä riippuen montakin aromaattista helmeä, mutta kiilana tuoksutaivaaseen aukeavan oven välissä jäkittää hinta – 245 ml pumppupullon ovh on 29 €.

Omani olen ostanut nuorena ja innokkaana ja oppirahat liian suuresta jälleenmyyntivarastosta on aikoja sitten kuitattu, joten nyt on aika nauttia. Ja mikäpä tällaisesta nuhasta toipuneen kosmetiikkanarkkarin vapaapäivästä tekisi nautinnollisemman kuin hiukan liian kallis vartalovoide. Toivottavasti saan nenäni irti käsivarresta huomiseen mennessä.

Taustalla soi:  Kylie Minoque

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.