Kosteussuoja ripsivärille

Mainitsin aiemmin, että olen löytänyt ripsiväreille tarkoitetun päällystäjän, joka tekee jokaisesta maskarasta vedenkestävän. Tässä se nyt on: Anastasia Beverly Hills Lash Genius. Nomen est omen. Tämä kosteussuoja on toiminut nerokkaasti ja nykyään tartun siihen rutiinilla.

Kolmikulmaisella harjalla levitettävä kirkas geeli toimii minkä tahansa ripsivärin kanssa ja muodostaa maskaran päälle vettä hylkivän pinnan. Se ei lisää valmiisiin ripsiin massaa eikä klimpitä siistiksi aherrettua ripsiriviä, vaan kuivuu ohueksi ja huomaamattomaksi kalvoksi. Neroutetun ripsivärin poistaminen onnistuu perinteisellä silmämeikinpoistoaineella. Tämän suojakerroksen kanssa olen ansiokkaasti käyttänyt pois maskaraa, joka tekee ripsistä todella kauniit, mutta joka ei kestä edes aivastamista vaan valuu heti.

Maskaran voi suojata Lash Geniusilla koko matkalta, ainoastaan kärjistä tai vaikkapa pelkästään alarivistä. Useimmiten suojaan geelillä ainoastaan yläripsien kärjet. Vahva valaistus, jonka alla teen töitä, saa suht kestävänkin ripsivärin toisinaan pilkuttamaan mustan rivin kulmaluun alle, kun pitkät ripset ottavat kiinni yläluomeen. Pelkät kärjet suojaamalla en tietenkään välty tuulisen päivän ohimoviivoilta, mutta kun laudan toisessa päässä keinuu illalla odottava väsyttävä poistotaistelu, kohtaan mielummin vähän poskille levinnyttä maskaraa. Vedenkestävän ripsivärin poistaminen on inhokkilistani kärkipäässä, mutta niille joiden patjan alle ei ole tämän asian tiimoilta jäänyt hernettä, suosittelen samalla vaivalla levittämään Lash Geniusia kauttaaltaan koko ripsiin.

Jos valmiin ripsirivin harominen vielä yhdellä harjalla tuntuu hankalalta, saat suojakerroksen paikoilleen myös painelemalla. Kyllästä siinä tapauksessa ripset ensin ylhäältä päin ja viimeiseksi alapuolelta yläluomea kohti nostaen. Näin taivutus pysyy kauniina.

Oman kappaleeni sain kylkiäisenä mysteeripakettien mukana, mutta Cultbeautyn hinta £7,50 vaikuttaa mielestäni kohtuulliselta. Hyödyt tästä tuotteesta jos:

– ripsivärisi valuu, tarttuu yläluomeen tai rapisee poskille
– olet menossa tilaisuuteen jossa on luvassa itkua, mutta et halua investoida vedenkestävään maskaraan yhtä käyttöä varten
– tiedossa on allasbileet, rantaloma tai jokin haastavia sääolosuhteita sisältävä ulkoilma-aktiviteetti (kuten koko Suomen kesä..)
– olet revitellyt ja meikannut kulmakarvat neonpinkiksi, Lash Genius suojaa myös tämän taideteoksen
– ripsesi ovat piikkisuorat, eikä taivutus tahdo tavallisella ripsivärillä pysyä
– mikään vedenkestävä ripsiväri ei silmissäsi toimi – tässä yksi vaihtoehto lisää.

Miltäs kuulostaa? Pöhköä vai päheää?

Taustalla soi: Anastacia

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.