Pinkit mattahuulet

Olen siitä tylsä bloginpitäjä, että kierrätän ideoita sumeilematta. Eilisestä kuvarimpsusta poimin tähän aamuun meikin, jossa oli kirkkaan pinkit huulet ja kevyet ruskeanharmaat sumusilmät. Erona eilisen alkuperäiseen pinkkiin huulivinyyliin taputtelin tänään huulet värittömällä puuterilla mataksi. Mattaaminen toimisi täydellisesti pinkillä pigmentillä, mutta omani sekaan oli eksynyt vähän mustaa, mikä johti erittäin epäonnistuneeseen vampyyrilookiin. Mutta jos puhdasta pinkkiä pigmenttiä tai luomiväriä löytyy, sillä saa huuliin vielä piirun lisäpotkua.

Mattahuulten hyviä puolia: Värin intensiivisyys tulee paremmin esiin, hiukset eivät tartu huuliin tuulessa, huulimeikin ylläpito on helpompaa ja parannusta saadaan myös punan kestävyyteen. Tällä kertaa kuvat ovat peräisin suoraan kamerasta, ilman rajausta kummempaa parantelua. Nämä pusuttimet huutavat kesää!

Väri: MAC Impassioned

Taustalla soi: Electric Guest

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.