Muodonmuutoksia

Sunnuntain ratoksi sain välillisesti töiden kautta muuan haasteen, joka vaati useamman tunnin ylimääräistä työtä, mutta nyt olen loppuviilauksia vaille valmis. Kevyttä itsensä haastamista ja asennekasvatusta näin vapaapäivän ajanvietteeksi. Koska tuon yllämainitun projektin loppusilaaminen on vielä hiukan kesken, roiskaisen teille näytille työstämäni viisi painopisteeltään erilaista meikkiä. Tunnelman saa muuttumaan aika pienellä vaivalla.  Kysykää, jos jokin tuote jäi kiinnostamaan tai kommentoikaa muuten vaan, jos keksitte kuvista jotain sanottavaa. Adjöö.

Taustalla soi: Leela James

4 Comments Lisää omasi

 1. Päivi sanoo:

  Hyvältä näyttävät kaikki! Suosikkini on ensimmäinen look, hyvänä kakkosena toiseksi viimeinen. Viimeisessä kuvassa näytät mielestäni ehkä vähiten itseltäsi, siis sellaisena kuin minä olen sinut tottunut näkemään :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hauska kuulla, sillä ensimmäinen rakentui tarkoituksella hyvin minimaalisen tuoterepertuaarin ympärille; kulmia lukuunottamatta kaikki muu on tehty aurinkopuuterilla ja hohtopuuterilla. :)

   Neljäs look oli ihan katastrofi tehdä. Ei ole sattumaa, että toinen puoli kasvoja on tukan takana piilosilla. ;)

 2. Tipi sanoo:

  Nämähän ovat kaikki hienoja! Mainio esimerkki siitä, miten erilaisella meikillä saa erilaisen ”ilmee”. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! Näitä oli ihan hauska tehdä, kun joutui muutamaan otteeseen oikein miettimään että mihin kaikkeen meikin voi keskittää ja jos kahdessa kokonaisuudessa on molemmissa näyttävät huulet, niin miten niihin saa riittävästi vaihtelua. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.