Punaista metallia

Jee! Osasin lisätä tekstiä kuvan päälle! Jee! Ette tiedä miten kauan ton ongelman kanssa on hinkattu, mutta voin kertoa että kauan. No onneksi vastapainona isoa lähikuvaa halkoo hius, jota en osaa poistaa. Unelmoin rekryäväni hoviini ympärivuorokautisen kuvankäsittelijän, joka reaaliajassa toteuttaisi visioita yhdellä puhelinsoitolla, ilman rahallista korvausta. Halukkaita?

No juu, jäädään odottelemaan sitä jonoa. Tämän päivän nassua väritettiin pääosin luumunpunaisella. Luomilla sinisten silmien korostusväreinä pehmeäksi häivyteltyä mattaruskeaa (MAC Brun) ja keskellä valoaheijastavaa metallipunaista (MAC Star Violet), huulilla ohuelti tumman tummaa luumuhuulikiiltoa (MAC Flight of Fancy) ja kynsissä vanha suosikki (MAC Past Curfew).

En ota stressiä vuodenajan mukaan meikkaamisesta, mutta taivas on tänään sen verran pilvessä, että kukaan ei voi kyllä pahastua tästä vähän dramaattisemmasta ilmeestä. Kesätulikesämeni, liekö hää sukua tilille? Anteeksi. Puujalkaa kolottaa, kun suonissa virtaa kofeiinin sijaan vielä veri. Nautinnollista keskiviikkoa!

Taustalla soi: Kaksio

10 Comments Lisää omasi

 1. hiikka sanoo:

  Hyvä kikka ennen kuvan lisäämistä on lisätä yksi rivinvaihto, se kuva asemoituu yleensä aina paremmin (mystinen syy, joku ohjelmoija osaa vastata siihen paremmin)

  Ja kuka kirjoitti Suomen lakiin, ettei kesällä saa olla draamaa? Eikös Suomen kesä tuo sitä muutenkin, miksi se ei voi nassussa näkyä ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Nimenomaan! Ei ole ensimmäinen eikä laitimmainen kerta kun kapinoin näitä näennäisiä ”sääntöjä” vastaan. Ymmärrän oikein hyvin, että kevään korvilla tekee mieli väriä ja valoa myös meikkiin, mutta aika monet tuntuvat ottavan kevät-/kesävärit kiveen hakattuna pakkotilana. Pyhpah, sanon minä. :)

 2. Päivi sanoo:

  Tosi nätit sävyt ja kaunis meikki :) Sopii hyvin tällaiseen päivään tosiaan.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos. Versio 2.0 oli vielä parempi, myhäilee hän tyytyväis’nä. :) Artifact + Brun?

   1. Päivi sanoo:

    Kuulostaa hyvältä :)

 3. Mä voin vaihtaa kuvankäsittelyä meikkileikkeihin :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Katsotaan kauemmas ja vaihdetaan se vielä kuvankäsittelyopetukseen, niin taidetaan saada suurin hyöty irti. :) Kiittää ja niiaa hän. :)

   1. Flikka sanoo:

    Korotan ja katson: Kuvankäsittelyn opetus kunnollisen meikkipohjan teon opetuksesta?

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Kiinni veti! Herrasnaissääntöjen vuoksi mun on tuotava esiin se fakta, että sun osuus vaatii aika paljon enemmän työtä.. :)

     1. Flikka sanoo:

      En olisi niin varma. Kunnollinen meikkipohja on mun kompastuskivi. Oon kesäkuussa lomalla, kutsun sut käymään, kun on saatu kaaos kämpästä taitettua kyläilykelpoiseksi.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.