Kahvipaahdettu kaula ja kalkkunakasvot

Tuossa menneellä viikolla mainitsin, että vartalolle levitetty itseruskettava vaati meikkivoiteen päivitystä tummempaan. Havainnekuva:

Muistakaa verrata meikkipohjan sävyä muuallekin kuin kaulalle. Kesäaikaan dekoltee ja käsivarret paahtuvat nopeasti ja kasvot jäävät herkästi eri värisiksi. Liian tummakaan ei ole hyvä, mutta vaaleat kasvot ruskeaa dekolteeta vasten näyttävät juurikin näin höpsöltä.

Ratkaisu: hanki vaalean talvisävyn rinnalle reilusti tummempi kesämeikkivoide ja sekoita niistä sopiva sävy kämmenselällä. Tummuutta on simppeli säätää kesän edetessä ja oikeat mittasuhteet löytyvät parin kerran kokeilulla. Vaaleaa meikkivoidetta voi säätää kesäisemmäksi myös tummalla hohtovoiteella, joka antaa sävykorjauksen lisäksi kasvoille hehkua.

Muita kalkkunaisia kahvipapuja?

Taustalla soi: Macy Gray

4 Comments Lisää omasi

 1. Taru sanoo:

  Täällä kalkkunainen kaula :D Kaksari blokkaa hienosti auringon kaulalta -> musta dekoltee& nassu, vitivalkoinen kaula. Saa muutaman päivän levitellä asteittain ruskettavaa helttaan…..

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hätä keinot keksii! :D

 2. Nannu sanoo:

  Täällä yksi tunnustautunut kalkkuna! Tosin, huomasin juuri, että täysin sama toistuu myöskin luonnollisesti paahtuneeena. Voiko aurinko tarttua kasvoille niin paljon huonommin? …Taisi se Suomen kesä kyllä näyttää jo parhaat puolensa, eli itsarit taas pian kehiin. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Hah, just tulin aamulenkiltä ja manasin yöllä puhjennutta syksyä. :D

   Kaulan ja dekolteen iho on sen verran ohuempaa, että päivetys ottaa kiinni helpommin. Värieroa voi kompensoida esimerkiksi käyttämällä dekolteella vahvempaa aurinkosuojaa. Tai sitten niitä purkkivärejä kasvoilla, kumpi nyt luontevalta tuntuu. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.