Pyöreämpi silmä rajauksella

Nopsa jippo bambisilmiä haikaileville. Kun rajauksen levein ja samalla korkein kohta jätetään ulkonurkan sijaan silmän keskiosan tienoille, silmä näyttää pyöreämmältä ja suuremmalta.

Pyöristävän vaikutelman saa aikaan myös valitsemalla silmille sopivan varjostustekniikan, mutta niitä on helpompi neuvoa kasvotusten. Jo pelkällä keskipainotteisella rajauksella saa aikaan puolikkaan bambin. Painopiste kannattaa pitää mielessä myös irtoripsiä valitessa, sillä sama kaava toimii vaikka intensiivisyys tulisikin ripsistä eikä rajauksesta.

Myönnän auliisti, että tämän pyöristävän rajauksen kanssa piti hinkata muutama päivä, ennenkuin se näytti edes vähän siltä miltä pitää. Ulkonurkkaa kohti levenevä rajaus on ensimmäinen meikkitekniikka, jonka olen koskaan opetellut ja tuo kolmentoista vuoden rutiini istuu aika tiukassa.

Luulen kuitenkin, että harjoittelu kannatti. Huomaako joku muu eron?

Taustalla soi: Wes

4 Comments Lisää omasi

 1. N sanoo:

  Tekipäs tuo rajaus suuren eron! Näyttää kauniilta :) Pitää itsekin kokeilla. Tosin saa nähdä, miltä tuollainen rajaus näyttää jo valmiiksi pyöreissä ja paljon liikkuvaa luomea näyttävissä silmissäni :/ Voi tulla aikamoinen peura etuvaloissa -efekti :D Ehkä sopii paremmin mantelisilmille, mut pakko silti kokeilla!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kokeile toki, efektien kanssa on kiva leikkiä. :)

 2. Juille sanoo:

  Hyvä Petra, tämän mä teen huomenna! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Jea! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.