Kissankultaa luomilla

Kolmas versio alkuperäisistä hiilisilmistä. Tällä kertaa luomille päätyi kultamustaa luomiväriä yksinkertaisella voidemaisella pohjustuksella, ilman sen kummempia pigmentti- tai kynäkikkailuja. Levitin pohjustuksen ja luomivärin pääosin sormitekniikalla (johon niin maan kovasti olen tykästynyt) ja häivyttelin reunoja pörheällä siveltimellä.

Tummien silmien vastapainoksi valitsin huulille tavanomaisen nuden tilalle vaaleaa persikkaa. Nuden käsite on niin katsojasta kiinni, että varmasti tämäkin jonkun silmään täyttää nuden kriteerit, ei väitellä siitä.

Kuvien ottamisen jälkeen huomasin häivyttelyssä pientä epäsymmetriaa ja yhden ulkonurkkaan ilmestyneen kolon, mutta ne eivät häirinneet niin että olisin jaksanut poimia siveltimen uudelleen käteen. Itsekritiikki alkaa höllentää otettaan.

Kissankultaluomien kaveriksi levitin kynsille mustaa nahkalakkaa ja luulen että lauantai-illan irrottelulook alkaa olla tässä.

Silmissä:
MAC Pro Longwear Paint Pot Frozen Violet
MAC Mineralize Eyeshadow Gilt By Association
MAC Fluidline Blacktrack
MAC False Lashes Waterproof

Poskilla:
MAC Powder Blush Cream Soda
MAC Mineralize Blush Amber Glow
MAC Pro Longwear Bronzing Powder Nude On Board

Huulilla:
MAC Pro Longwear Lip Pencil Staunchly Stylish
MAC Frost Lipstick Innocence
MAC Lustre Lipstick Tropical Mist

Taustalla soi: Christina Milian

6 Comments Lisää omasi

 1. Noviisi sanoo:

  katsotaan onnistuuko linkitys puhelimella, mutta täysin asiasta poiketen siinä olis kilpailu jonka kansiossa siis suht jänniä kynsilakan säilytys ratkaisuja :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ei toiminut linkki, poistin sen tosta kommentista. Millä hakusanoilla päädyit tuolle sivulle, voisi löytyä sitä kautta? :)

   1. Noviisi sanoo:

    Jeans.fi facebook sivuilta. Siellä on kisa kuinka säilytät meikkisi ja muutamilla muillakin ob perustallaajaan verrattuna kohtuu suuri lakka kokoelma. Ei tosin mitään verrattuna teikäläisen varastoihin ;)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Nojuu, nyt löytyi. Kerrassaan hienoja hyllyköitä, täytyy sanoa. :)

 2. Myy sanoo:

  Oooooh miten ihanalta sävy näyttää!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Näissä kuvissa luomiväri muuten näyttää vähän vihreämmältä, kuin todellisuudessa onkaan. Napissa väri on ihan pelkkä kimaltava mustakulta. Mutta kiva että huokailututtaa, uskallan siis käyttää toistekin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.