Keräilyesine: Keijupöly

Se on täällä, maailman kaunein esine on saapunut! Tilautin blogi-illan jälkihuumassa itselleni kappaleen turhamaisuuden syvintä olemusta ja tässä se nyt on, ihailkaa:

Make Up Factory Touch of Brilliance – sumuttimella puhallettava hohtopöly

Sumuttelin kutsuvierastilaisuudessa pölyä iholleni ja vaikka kimaltavaa hippulaa löytyi puurolautaselta vielä kahden päivän jälkeenkin, tahdoin ehdottomasti hankkia tämän esineen. Kädet osoittavat auliisti taivasta kohti: tässä on kyse halusta omistaa.

Täydellisen turha, tarpeeton, hyödytön ja oooh, miten kaunis tavara. Pullo on paksua kirkasta lasia ja sumutin päällystetty mustalla nyörillä – ette voi väittää etteikö tämä huokuisi arvokasta vanhan ajan glamouria? Käyttöön en missään nimessä aio keijupölyä ottaa, vaan se museoidaan suoraan muiden keräilyesineideni seurana jälkipolville säästettäväksi. Aion sisällyttää testamenttiini ehdon näiden tavaroiden koskemattomuudesta. Suostuisikohan joku vakuuttamaan tämän uuden perheenjäseneni?

Myöntääkö joku muu ostavansa asioita puhtaasti keräilymielessä? Eikä tarvitse olla kosmetiikkaa, aihe kiinnostaa laajemminkin. Ilmiantakaa itsenne ja läheisenne.

Taustalla soi: Jason Derulo

13 Comments Lisää omasi

 1. Viva La Woman sanoo:

  Alert! Itsehillintäni tulee olemaan tipotiessään jos tuo ihanuus jossain eteeni putkahtaa. Must have Ja todellakin vain ihailtavaksi. Harmi ettei tuo ole enää yleisessä levityksessä. Tai siis hyvä sinulle joka uurastelet sivu-uraa keräilijänä :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Arvasin, että joku ymmärtää hankintani tarpeellisuuden. :)

 2. Ninuska sanoo:

  Ooohhh, näen silmissäni tuon putelin ensi viikolla saapuvan vintage- kampauspöytäni päällä. Ja seuraavassa otoksessa suihkuttelen keijupölyä kaulalleni höyhenpuuhkaan sonnustautuneena. En kestä.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kuulostaa siltä, että säkin tarvitset yhden. :D

 3. Tipi sanoo:

  Oih, kerrassaan hurmaava turhake! Ja olen juuri niin turhamainen, että on melkein pakko saada keijupölyä!
  Jossain hömppätv-ohjelmassa yksi vähän niksahtanut eukko sitä suitsutteli joka paikkaan mennessään (siis mm. kaupoihin ja ravintoloihin, loi kuulemma hyvää fiilistä ympärille, no mikä ittei!).
  Ja siis sitähän me emme ole! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Emme ole. Järkiperäisiä, ajattelevia olentoja sen sijaan. ;)

   1. Noviisi sanoo:

    Se oli varmaan oc:n täydelliset naiset. Siinä meinaa sen yhden äiti on ihan hippi levitellen keijupölyä kaikkien päälle koska se tekee ihmiset onnelliseksi. Tuo puteli tekis mutkin kyllä onnelliseksi :)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Jokainen on oman onnensa Ilmarinen. ;)

 4. Päivi sanoo:

  Hihi, sä ostit tuon! :)

  Tajusin juuri tänään, että lähes kaikki MACin LE-kokoelmista ostamani tuotteet ovat keräilyesineitä. Joko en raaski käyttää niitä, tai sitten ne ovat alunperinkin jo olleet niin epäkäytännöllisiä (mutta aah, niin ihania), että jäävät käyttämättä.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Voi eih, niitä sentään tulee koko ajan lisää! Mä olen museoinut ainoastaan Archie’s Girls -juttuja, ne olivat mulle erittäin spesiaaleja. :)

 5. Salla sanoo:

  Hih, mulle oli ihan uusi juttu, että kosmetiikkaa ostetaan keräilymielessä! :) Sen sijaan yleisesti keräily on tosi tuttua, kerään itse 80-luvun My Little Ponyja ja jonkin verran myös muumimukeja. Ja kirjoja. Ja Nomination-paloja. Eli joo, miksei kosmetiikkaakin ;)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Jokaisella meillä on heikko kohtamme.. ;)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.