Eteerinen violetti

Paljon kommentteja kirittäneessä Meikkiangsti-keskustelussa joku mainitsi inhoavansa monelle turvavärinä toimivaa lilaa. Vaalea ja haalea violetti on allekirjoittaneellekin vähän vieraampi väri, joten hivutin graffitilakatut varpaani turva-aitojen ulkopuolelle ja tuputin toiveikkaana siveltimeeni lempeää lilaa.

Mineralize Eyeshadow Tropica on toinen testikohteeni MACin Tropical Taboo -kokoelmasta ja levitystekniikkana tämänkin kanssa suosittelen tahmeaa pohjustajaa ja kosteaa sivellintä. Levitin lilaa suurpiirteisesti vähän laajemmalle alueelle kuin tavallisesti ja ihan keskelle luomea lisäsin aavistuksen vielä vaaleampaa luomiväriä nimeltä Dare to Bare, joka on kotoisin samasta kokoelmasta. Poskilla käytin uhkean fuksiaista poskipunaa sävyssä Sweet Samba ja jos jaksatte kaivella kuvahausta tuotekuvia (omat muruseni ovat tylsän testeripurkin pohjalla), veikkaan että yllätytte yhtä positiivisesti kuin minä. Todella vahva väri napissa, mutta käyttäytyy hennolla levityksellä näin kauniisti. Jes!

Koska silmät ja poskipäät jäivät molemmat näin keveiksi (silmiin en laittanut edes rajausta), huulet suorastaan huusivat voimaa. Olen käyttänyt MACin Magentaa aiemmin esimerkiksi täällä ja väri toimii mielestäni yhtä moitteettomasti sekä kylmässä että lämpimässä meikissä.

Olen tähän ilmeeseen ihan tyytyväinen, vaikkei vaaleasta lilasta heti uutta sydänkäpystä tullutkaan. Kiva kokeilu joka tapauksessa. Vai? :)

Taustalla soi: Gavin DeGraw

3 Comments Lisää omasi

  1. Salla sanoo:

    Ihana! Tykkään tosi paljon, ensimmäisen kuvan kohdalla ihan huokaisin ääneen :)

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

      Hihhi, noinkohan. :) Erilaisia juttuja on kuitenkin ihan kiva kokeilla, vaikka ne eivät omaan tyyliin pysyvästi jäisikään. ;)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.