Turkoosit hämähäkkiripset

Kyttäsin Maybellinen uutta turkoosia Color Shock maskaraa kaksi viikkoa, ennenkuin sain päätöksen tehtyä ja ostin sen pois. Yleensä värillisten ripsivärien ongelma on se, että ne kuivuessaan tummuvat liikaa. Maskara, joka hylsyssä kosteana näyttää sähkönsiniseltä, on ripsissä kuivuttuaan usein vain aavistuksen sinertävä musta. Jahkailin pitkään haluanko pettyä vielä kerran lisää, mutta lopulta lakkasin ahdistelemasta konsulentteja ja vakuutuin.

Samasta ständistä nappasin mukaan myös nätin värisen rajauskynän, kun se siinä vieressä niin näppärästi oli tyrkyllä. (Jossain on kosolti ihmisiä, jotka ansaitsevat leipänsä kaltaisiani hömelöjä ohjailemalla.) Onneksi olivat molemmat edullisia; ripsiväri 11,90e ja rajauskynä 7,90e.

Tykkäsin molemmista ihan järjettömän paljon. Maskara on kuivuttuaankin oikeasti näin turkoosi!  Intensiivisen värin lisäksi massan koostumus oli miellyttävä, eikä viidennelläkään kerroksella mennyt paakkuun. Kyllä, kokeilin. Väri ei ole vedenkestävä, mutta pysyi paikoillaan koko hikisen piknikpäivän ja vasta aamuyöllä löysin poskilta muutaman varisseen hippusen. Kymmenen pisteen ripsiväri.

Rajauskynä oli jos mahdollista vielä positiivisempi yllätys, sillä olen henkeen ja vereen geelirajausten puolestapuhuja. No tässä kynässä oli geelimäinen koostumus ja pysyvyys, mutta kynän levittyvyys – ihan killerin hyvä yhdistelmä. Värikin on harvinaisen kaunis metallinen turkoosi. Piirsin osan rajauksesta suoraan kynällä ja siipiosan maalasin kaapimalla kynästä väriä siveltimeen. Massa on niin pehmeää, että sivellintekniikka onnistui mainiosti.

Näillä väreillä aion leikitellä jatkossakin. Turkoosit silmät saivat paljon positiivista huomiota ja kerrankin tuntui, että olin keksinyt meikkiini jotain massasta poikkeavaa. Piknikille maalasin turkoosien silmien pariksi shokkipinkit huulet ja täytyy sanoa että joko yhdistelmässä todella kiteytyi kesän kupliva ilo tai sitten vastaantulijat hymyilivät, koska näytin seonneelta. Hymy kuin hymy, kelpaa minulle!

Taustalla soi: Margaret

19 vastausta artikkeliin “Turkoosit hämähäkkiripset

 1. Ihastelin tätä lookkia koko eilisen päivän! Nyt ihmettelenkin että miksi en eilen sitä sanonut.. Olin varma että tähän oli käytetty jotain superhienoa ja kallista,mutta nyt kun selvisi että kyseessä olikin Maybelline saatan joutua apinoimaan sua….

  1. Kyllä, ihan vaan Maybelline! :) Myönnän että vielä levitysvaiheessa olin hiukan skeptinen, mutta molemmat tuotteet olivat tosi hyviä. Apinoi ihmeessä, tehdään turkoosista uusi maskaratrendi! :)

 2. Tää näytti niin hyvältä, että on pakko uskaltautua kokeilemaan itsekin :)

 3. Vau!! Todella hyvännäköinen meikki. Turkoosi rajaus ripsien kanssa tekee hyvän kokonaisuuden, voi olla että ilman rajausta ripset eivät toimisi noin hyvin.

  Pakko shoppailla ja kokeilla :)

  1. Kiitos! Ja vaikka rajaus onkin pikkuisen tummempi, kokonaisuus ei kärsi yhtään. :) Odotan innolla, mitä kivaa keksit. :)

 4. Oho, näyttääpä kerrassaan häkellyttävän hyvältä. Vierastan värejä tosi paljon sekä ripsissä että rajauksissa, harvoin tykkään mistään muusta kuin mustasta, mutta tämä tuplaturkoosihan on ihan mahtava!

  1. Kiitos, superia! :) Mä vähän odottelin jonkinlaista hymähtelyä tohon eiliseen lilaan, mutta sä olit kohtelias etkä sanonut mitään. ;)

   1. Haha, no ei se ollut niin paha. Huulipuna vei hienosti huomion pois ällölilasta!

 5. Tämä oli ja on kyllä aivan upea setti! Alkoi tehdä minunkin mieleni, pakko varmaan käydä kotiuttaan…. ;-)

  1. Käy käy! :) Mä suunnittelen hankkivani seuraavaksi samanlaisen mustana, koska massan laatu oli niin hurjan kiva. :)

 6. Ääh! Nää on kyllä pakko käydä hakemassa omaankin varastoon :p Sopii muuten sulle aivan älyttömän hyvin, jos en sitä vielä lauantaina sanonut :)

  1. Kiitos, kiva kuulla. :) Hae ihmeessä, eivät olleet edes hinnalla pilattuja, vaikka jälki on näin nättiä. :)

 7. Pakko tulla vielä kiittämään tuota väriä-kynästä-siveltimeen -vinkkiä! Ai että miten nätit siivet sillä saa, eikä haittaa yhtään vaikka kynä olisi vähän tylsä. Kiitos! :)

  1. Mahtavaa! Ja kun ei tarvitse joka välissä teroittaa, ei mene myöskään hukkaan. Win- win! :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.