Kauneusbloggaajien kesäretki

Kasasimme lauantaina kosmetiikkahöyryiset bloggarit nippuun ja vapautimme lauman Turussa. Ehkä sinä olit yksi niistä onnekkaista, joille lähdön hetkellä jakelimme ylimääräisiä piknikeväitä? Vai satuitko reppana samaan aikaan Glitteriin, johon rynnistimme penkomaan festarihelyjä ja heilumaan kamerat ojossa? Tai, kamerat ojossa heiluimme itse asiassa kai vähän koko ajan. Se on sellainen bloggaajan etikettijuttu. Ruokaa? Kuvaa se. Kaksi samanväristä asiaa vierekkäin? Kuvaa ne. Joku tekee jotakin, minkä saa rajattua nätisti? Kuvaakuvaajo!

Huippuhauska päivä puolihassahtaneiden höpönassujen kanssa. Joo joo ja lässyn lässyn, söpöliinit, mutta nautin seurastanne älyttömästi. Hyvin primitiivinen laumaan kuulumisen tunne vyöryi ylitseni lauantaina, kun katselin ympärilleni asettautuneita kosmetiikkahörhöjä. Joku muukin on siis näin aidosti kiinnostunut kaikenlaisten purkkien ja sävyjen toimivuudesta. Joka kerta kun joku kaivoi esiin huulikiillon tai puuterin, kasa neniä venyi ihan luontevasti vähän lähemmäs utelemaan merkkiä, sävyä ja hintaa. Kaveripiirissäni sitä katsotaan aina vähän vinoon.

Kävimme Glitterissä lahjottavana ja opiskelemassa hiukan hiusjuttuja, mutustimme puistopiknikillä kuvut täyteen herkkuja ja nautiskelimme helteistä kesäpäivästä. Rönsyilevää keskusteluamme sävyttivät viereiseltä viltiltä rai’anneet 60-lukulaiset rivot kansanlaulut, jotka näin jälkikäteen jo vähän naurattavat. Itse tilanteessa oli kyllä palko aika lähellä sierainta. Pahoittelut etenkin joukon junioreille, toivottavasti teillä riitti huumori. Junioreista puheenollen, tässä taisi olla päivän kuvatuin tukka. Mieletön!

Ihmisellä pitää olla erilaisia ystäväpiirejä eri tarkoituksiin, mutta jokin yhdistävä tekijä tarvitaan. Olen äärettömän onnellinen, että kosmetiikka voi yhdistää näin mahtavia tyyppejä, joilla ei iän, työn tai asuinpaikkakunnan puolesta ole mitään samaa. Näihin ylisanoihin ja ylellisiin tunnelmiin, adieu.

Taustalla soi: 2AM club

*Piknikin ja festarihelyt tarjosi lehdistöyhteistyön kunniaksi Glitter, osan piknik-tarpeistosta Granit ja kesäisiä meikkiherkkuja meille lahjoitti Lumene. Kiitos sponsoreille!*

12 Comments Lisää omasi

 1. Mohn sanoo:

  Ihana postaus piknikiltä! Minulla ei taas taida tarinaa syntyä koska kamerakin jäi kotiin, yhyy. Mutta ihanaa näitä on lukea ja kivaa oli!!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kivaa oli! :) Ja lainaa hei ihmeessä kuvia, jos siltä tuntuu, suuri osa niistä taisi olla yleiseen jakoon tarkoitettuja. :)

 2. Mira sanoo:

  vitsi miten ihanan postauksen sait aikaan! :D tässä tulee rimakauhu kirjoittaa itse edes etäisesti yhtä hyvää muistuttava postaus. :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Haha, höps höps! Tästä itseasiassa puuttui kaikki oikea informaatio, joten petraaminen ei lie vaikeaa. :)

 3. hellin sanoo:

  Oi mitä kuvia!

  Oli niin mukava päivä kyllä :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Samaa mieltä! Syksymiittiä odotellessa! :)

 4. Iluna sanoo:

  Samaa mieltä Miran kanssa-nyt tuli lieviä suorituspaineita :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Pyh, pah ja pöh! :D

 5. shiny sanoo:

  Kylläpä sulla on täällä ihania kuvia miitistä! Kuvastaa hyvin lauantain tunnelmaa :) Muutenkin ihana postaus. Oli kiva tavata <3

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos. :) Tutustuminen oli kaksipuolinen ilo. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.