Epätarkka rajaus

Aikeenani oli tehdä yksinkertainen meikki, jonka jujuna olisi pehmennetty siipirajaus. Tein kaiken muun valmiiksi, mutta kuten tavallista, siipirajaus ei mennyt ensimmäisellä vedolla nappiin. Ihan typerä moka, johon tosi moni muuten kuvauksellinen meikki kilpistyy. Toinen silmäni on hieman vähemmän pyöreä ja reilusti alapainoisempi kuin toinen, mutta vaikka ihan kirkkaasti tiedostan eron ja sen miten se korjattaisiin, käteni eivät ota käskyjä vastaan. Ratkaisu ongelmaan olisi harjoitella lisää, mielellään useamman kerran päivässä, mutta mieleni tasapainosta vastaava aivolohko on toistaiseksi jyrännyt sen rationaalisesta ajattelutavasta vastaavan lohkon.

Nojuuettänäin, tällaisen lyhyen pohjustuksen jälkeen itse asiaan, eli meikkiin. Koska rajaus häivytyksineen onnistui toisessa silmässä hyvin ja toisessa huonosti, päätin lisätä mustaa molempiin ja unohtaa alkuperäisen yksinkertaisuuden. Päädyin tällaiseen puoli-smokeyyn, josta koko siiven olisi näin jälkeenpäin katsottuna voinut topsipuikottaa kokonaan veks. Hiukan erikoisemmilla kuvakulmilla meikin saa ruudulla näyttämään ihan ookoolta (tukka silmillä, vain nenä ja huulet näkyvissä), mutta totuuden nimissä siinä olisi ollut vielä vähän työstettävää. Sen autenttisen kauniin, pehmennetyn siipirajauksen näette kyllä vielä.

Silmät:
MAC Paint Pot Vintage Selection
MAC Kohl Power Eye Pencil Feline
MAC Eyeshadow Carbon
MAC Eyeshadow Caramel Sundae
Benefit Mascara No They’re Real

Kasvot:
MAC Pro Longwear Concealer
MAC Mineralize Skinfinish Natural
MAC Mineralize Blush Simmer

Huulet:
MAC Lustre Lipstick Altered Beige

Taustalla soi: The Wanted

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.