Niilinvihreä silmämeikki

Noniin, toverit – härifrån tvättas! Vanhassa lehdessä ihastuttaneet eriskummallisen kauniit sanat poikivat ajatusleikin niilinvihreästä. Yhäkö se olisi vihreää vai olisiko todenmukaisempaa puhua jo ruskeasta? Löin riidan puoliksi ja päädyin tummanpuhuvaan vihertävään pienellä kimmellyksellä. Suorastaan runollinen tulkinta veden uhkaavan syvyyden ja pintajännitteen kepeän herkkyyden leikkisästä suhteesta. Tai jotain.

Pohjalla klassinen tumma banaanivarjostus, jossa on käytetty muun muassa murrettua tummaa sinistä sekä tummennusvärinä mustaa. Veden pintaa imitoiva kimmellys on peräisin vaalealla turkoosilla tehdystä häivytyksestä. Nokkelaa, eikö? Villi kortti, joka yllättäen toimikin aika kivasti.

Rajaukset vaativat tänäänkin vähän ylimääräistä hienosäätöä (sinä päivänä kun ne oikeasti ovat identtiset ensimmäisellä yrittämällä lupaan keittää kakkukahvit), minkä seurauksena toisessa silmässä on pieni kauneusvirhe. Jos ei osunut silmään ilman huomautusta, älkää toki vaivautuko etsimään. Nudehuulet eivät varmaan enää yllätä, jos olet viimeaikoina vieraillut täällä useammin kuin kerran. Niin ja sisärajaukset on jätetty vajaiksi tarkoituksella, testaan tässä erästä teoriaa.

Poskilla lempparivärini MACin Dainty, joka on hämmentävän monikäyttöinen lämpimän neutraali korallipinkki. Pinkki pohja ja kultaiset hohtohippuset saavat tämän sopimaan ihan mihin väriyhdistelmään tahansa ja jos joutuisin elämään loppuelämäni yhdellä ainoalla poskipunalla, se olisi ehdottomasti pieni armas daintsukka. Pus.

Mjno, hempeily sikseen, mitäs tuumasitte Niilitulkinnastani? Kelpaako lähteä jokirantafestareille seikkailemaan? Lapsellisen hauska -mutta tahaton- yhteensattuma, vannon.

Taustalla soi: Mads Langer

24 vastausta artikkeliin “Niilinvihreä silmämeikki

   1. On! Rakastan tommosta tummaa vihreää silmämeikissä! Ja punertavaa ja sinistä jajajaja… kunhan se kiiltää ja siinä on asennetta!

 1. Jumantsukka miten mielettömän kauniilta sun silmät näyttää, oikein show stopper tuo kuva, missä katsot suoraan kameraan! Ihana! :)

  Ja toinen juttu. Arvaa himottaako mua nyt tuo Dainty.

  1. Kiitos. :) Musta tuntuu aina vähän pölöltä katsoa suoraan kameraan, mutta tämä oli kyllä koiratermein ’positiivinen kannustin’. :)

   Jos sä et ole koskaan edes kokeillut Daintya, olet jäänyt paitsioon. Piste. :D

   1. Haha, täälläkin tulee positiiviset kannustimet tarpeeseen, kun 12-viikkoinen pentu pitää saada kanavoimaan energiansa johonkin järkevään ;)

    Ja näin me saatiin Dainty ostoslistalle. Mä oon NIIN helppo!

    1. Mut hei, sulla on hyvät ennakkotiedot – ei tule kuitenkaan ostettua mitään turhaa. :)

  1. Kiitos! Teen näitä tummempia vähän harvemmin, mutta ehkä ryhdistäydyn ja näen vähän enemmän vaivaa useamminkin. :)

 2. Ooh, nuo vajaat sisärajaukset… Tykkää! Sama intensiteetti kuin kokonaisissa, mutta lopputulos jotenkin paljon raikkaampi. Täytynee testata. ;) Kiitos vinkistä!

  1. Luin neljä kertaa ”vaaleat sisärajaukset” ja mietin otsa kämmenessä että eih, mä en tajua, en tajua, mitenniin vaaaaleat..! :’D Lauantaiaamu klo 7:20, hyvää ja reipasta huomenta vaan.. :)

   Testaa ihmeessä, efekti on aika kiva. :)

 3. Vau upea! Tämä niilimeikkihän on tosi täydellinen sun silmien värille, jotenkin ihan samaa sarjaa. Ihanat silmät!

  1. Kiitos! Seuraavaksi pitää miettiä muikkunuotan väristä silmämeikkiä.. ;)

   1. Muikun hopeiset suomut, mulkosilmät ja leväiset, vettyneet verkot. Tosi hyvä inspiraatiokohde. Odotan innolla!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.