Lakanpoistopurkki

Ostin Köpiksen reissulla hätäpäissäni Sephorasta tällaisen purkkimuotoisen kynsilakanpoistoaineen, kun huomasin että kynnet tarvitsevat akuuttia hätäapua. Hotellihuoneessa annettu hätäapu tuli ja meni, ilman poistoainetta. Nyt kuukausi jälkeenpäin muistin taas tämän läsnäolon (kyllä, ostan asioita vain tarpeeseen) ja tuikkasin sormeni tuntemattomaan.

Toimi ihan käsittämättömän hyvin.

Hinkutin varmuuden vuoksi ensimmäistä kynttä vaahtomuovin sisuksissa useamman kymmenen sekuntia, mutta sormi kerrallaan kiristin kokeiluaikaa ja lopulta totesin, että valmista jälkeä tulee sekunneissa. Sormi purkkiin, pakollinen kaksimielinen hihitys, yksi pyöräytys ja nosto. Lakka on poissa, iho entisellään ja naamalle leviää hölmö virne. Ah!

Neste tuoksuu ihan tavalliselta lakanpoistoaineelta ja sitä on purkissa niin paljon, ettei (edes kuvausta varten) kannata kallistaa tätä avonaisena vaakatasoon, mutta muuten olen erittäin positiivisesti yllättynyt. En tiedä miten tämä käyttäytyy esimerkiksi vahvan punaisen lakan kanssa ja glitteriä en lähtisi edes kokeilemaan, mutta suositan antamaan tälle keksinnölle mahdollisuuden. Kotimarkkinoilta löytyy täsmälleen vastaavia tuotteita ja jos ne ovat läheskään yhtä hyviä kuin tämä halpisversio, tulemme taatusti juttuun.

Onko joku ehtinyt kokeilla jo useampaa Suomesta saatavaa lakanpoistopurkkia, onko niiden välillä eroja? Ken tietää, kertokoon!

Taustalla soi: Mike Candys & Evelyn

12 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Mulla on käytössä Dependin vastaava tuote, joka toimii mielestäni paremmin kuin hyvin! Hinta oli muistaakseni 5,90, eli jonkin verran edullisempi kuin Maybellinen vastaava.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Okei, hyvä tietää! Kun tästä joskus tehot hiipuvat, hankin sellaisen. :)

 2. Tiia sanoo:

  Huvikseni ostin kokeiluun Maybellinen vastaavan purkin, ja sille tielle jäin! Olen intohimoinen kynsien lakkaaja, mutta lakan poistaminen on aina ollut suorastaan vastenmielistä puuhaa. Vaan eipä ole enää :D !! Olin hieman skeptinen tummempien lakkojen suhteen, ja erityisesti jos lakassa on glitteriä, vaan turhaa oli sekin epäilys! Glitterihippusetkin poistuvat äärettömän helposti, ja tummat lakat lähtevät yhtä nopsaan kuin vaaleammat kanssasisarensa. Ei enää vanulapuilla söhräämistä, kun sormen voi helposti työntää purkkiin :) !!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Eikä, glitterkin? Täytyypä itsekin kokeilla, kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. :)

 3. Tipi sanoo:

  Haa! Muistan joskus vuosi sitten äidin poistaneen kynsilakkojaan vastaavalla purkilla ja sitten purkit katosivat markettien hyllyiltä (vai tulinko sokeaksi).
  Mahtavatko glitteritkin lähteä tuolla paremmin, kun on pumpulin sijasta karhea tyynyt puhdistusvälineenä?
  Kiitos vinkistä! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Pidetään peukkuja että lähtee. :) Ainakin sellaisella kasvosienellä, jolla olen tähän asti glitteriä hinkannut, lähtee huomattavasti paremmin kuin pumpulilla. Tässä purkissa oleva sieni on aika pehmeä, mutta testaan ehdottomasti hilelakkaa seuraavaksi. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.