Pieni teko

Yksinkertainen lääke, jonka avulla toivon voivani jatkossa välttää repaleiset kynsinauhat: helpot kynsikoristelut. Lakkasin eilen kynnet ihonvärisellä lakalla ja tänään tiputtelin muutamaan kynteen valkoisia ja pinkkejä palluroita. Koristeleminen kesti kuivatteluineen noin viisi minuuttia ja silti kynnet näyttävät siltä, että niiden eteen on tehty jotain. Tsemppiä kullekin pahojen tapojen karsimisprojekteihinne, omani alkoi tästä. Peukku!

Taustalla soi: Envy

2 vastausta artikkeliin “Pieni teko

  1. Mulla on tuo sama tapa, ollut jo ties kuinka kauan. Etenkin, jos olen hermostunut, huomaan repiväni kynsinauhoja :/. Sen tekee niin tiedostamatta, että tavasta on kyllä tosi hankala päästä eroon.

    1. Komppaan. Tänäänkin olen ainakin viidesti yllättänyt itseni tämän laittomuuden kimpusta. :/

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.