Asenteelliset kulmat

vahvat_kulmat

En tiedä kertooko runsastuva meikkikuvien tulva parantuneista meikkaus- ja kuvaustaidoista (on enempi niitä onnistuneita otoksia, joita voi näytille pistää) vai siitä, etten kertakaikkiaan ehdi istua alas kirjoittamaan jatko-osaa aloittamalleni historiallisten lehtien sarjalle tai sitä lupaamaani kokoavaa öljyinventaariota. No, vuorokauden tunnit ovat rajallisia ja joskus niitä on niukanlaisesti. Elämä hetkessä, maailmanrauha ja muita koottuja selityksiä.

Osittain syynä oli aamun kiire ja osittain hurmaava huulipuna, jolle halusin antaa tilaa, mutta tuloksena olivat liioitellun vahvat kulmat ja kirkkaat mattahuulet. Portaalikollegani Anna-Maria jo ehti huhuilla All Fired Upin perään, joten olihan minun ihan pakko vielä todistaa, että se todella on pienen jonottamisen arvoinen.

Kulmakarvat  on muotoiltu muhkummaksi MUFE:n Aqua Brow -värillä sekä MACin Stud-kynällä. Reilun liioitellusti sitä väriä ja muotoa, näiden kanssa ei hissutella. Huulilla pohjustuksena ja liukasteena mattahuulipunan paras kaveri MAC Lip Base sekä suoraan hylsystä levitetty mattapuna MAC All Fired Up. Silmissä ainoastaan vaaleanharmaa voidemainen luomiväri MAC Paint Pot Tailor Grey sekä musta ripsiväri. Poskilla taitaa olla jälleen kerran lempipunaani Daintya.

No, miten tuomitsette tällaisen kulmakarvatempun? Maukas vai mauton?

Taustalla soi: George Michael

27 Comments Lisää omasi

 1. JohannaW sanoo:

  Ah, tykkään! Jotenkin nuo paksummat kulmat toimivat PALJON paremmin kuin kapeammat erityisesti tällaisen meikin kanssa. NAM! :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitän! Yllättävän sinut olin itsekin peilikuvan kanssa. Olisi voinut näyttää vieraammaltakin. :)

 2. Aino sanoo:

  Näyttää siis todella hyvältä! :)

  Osaatko suositella joitain tuotteita varjostukseen, nestemäisiä tai puuterimaisia? Käytän Macin meikkivoiteissa sävyä NW15 ja tuntuu, että en löydä mitään sopivaa tuotetta vaaleille kasvoilleni.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos. :)

   Näkemättä on valitettavasti hiukan hankala neuvoa. Itse käytän vaalealle iholleni enimmäkseen MACin Harmonya ja Bronzea, joskus erään MUFE:n korostus- ja varjostuspaletin sävyä. Jos suinkin uskallat, niin heittäydy jossain isommassa tavaratalossa kosmetiikkamyyjän juttusille. Tavaratalossa on suuri valikoima sarjoja, joista varmasti jostain löytyy riittävän vaalea varjostusväri. Pyydä kokeilemaan sävy kasvoille, kurkkaa sitä ulkona luonnonvalossa ja tee päätös vasta sitten. :)

 3. Maukas. :) Olen aina ollut runsaampien kulmakarvojen perään ja itselleni eivät kyllä edes aivan ohuet sopisikaan. Kulmat tuovat näköä kasvoihin. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos. :) Tykkään kyllä niistä vähän ohuemmistakin, mutta tällaisissa kausissa näyttävät nämäkin mielenliikkeet vellovan. :)

 4. Salla sanoo:

  Onko Lip Base sama asia kuin Prep + Prime -huulten pohjustaja?

  Magee look, toimii! :)

  Ps Toi Dainty on saatava.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kyllä vaan, sama puikko. :) Kiitos, mäkin tykkään.

   PS. Lakkaa se haaveilu ja hae jo! :D

 5. bubbs sanoo:

  Mä rrrrrrrakastan (siististi) muhkeita kulmakarvoja, hyvältä näyttää!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Pitää olla pikkusen pläskit?

 6. Heivaan sanoo:

  Ihana meikki. Juuri sellainen mistä pidän itsellänikin, en ole niin luomivärien perään.
  Macin mattahuulipunakokoelma on ihana sekin. Ostin Kööpenhaminan lentokentältä Relentlessy redin. Voisin ostaa sen pinkki-violetti-sävyn, nimi ei muistu mieleen. Onko näitä vielä Helsingissä?

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos. :) Relentlessly Red on huippusävy. :) Näytti minunkin silmääni tosi hyvältä, mutta on pikkuisen liian lähellä vanhaa kokoelmasävyä Ronnie Rediä, jonka jo omistan. Maltoin siis mieleni, ainakin toistaiseksi. :)

   Helsingin tilanteesta en valitettavasti osaa sanoa, joudut tarkistamaan suoraan sieltä. :)

 7. Nanu sanoo:

  Oijjoi, maukkaat ovat nuo kulmat. Olet onnistuneesti niitä pelkällä värillä paksuntanut, ei yhtään karvamato-efektiä havaittavissa. Hyvin sulle muuten näyttää sopivan hieman tummemmatkin kulmat. ;) Mä liputan myöskin Daintyn puolesta – jostain syystä kun siihen tuleekin tartuttua melkein joka ikinen päivä vaikka olisi muitakin. Sie sen oot muuten mulle joskus aikoinaan valkannut, kiitokset siitä. :) Ihanaa viikonloppua sinne!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos. Olo tuntuu vahvoissa kulmissa tosiaan yllättävän kotoisalta. :)

   Rentouttavaa viikonloppua sinne myös!

 8. M sanoo:

  Hitsi mulla ongelma meikata kulmia kun nimenomaan vahvat kulmat. Tuntuu että aina kun sudin niihin jtn väriä tms päädyn näyttämään hurjalle :D Kai pelkkä geelikin menisi mutta olisi kiva jotenkin kuitenkin täydentää kulmia. Nyt käytössä ollut MUSin kulmakarvatrio ja macin kulmasivellin.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Entäpäs jos kokeilisit pikkuisen vaaleampaa väriä, kuin kulmakarvoissasi on? Jos niissä on jo luonnostaan reilusti massaa, hiukan vaaleammalla värillä täyttäminen voisi toimia keveämpänä viimeistelynä? :)

   1. M sanoo:

    Moikka! Tosi hyvä vinkki, kokeilen heti!

    1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

     Hyvä! Kipaise sitten kertomassa kuinka kävi! :)

     1. M sanoo:

      Hyvin luonnistui, tarkensin hieman ”häntää” tummimmalla sävyllä, muuten käytin toisiksi tumminta. Tuosta MUS:in kulmatriosta siis. Kiitokset vielä!

 9. Piia sanoo:

  Magee look! Kohtalokas ja samaan aikaan hauska, toi suu sen tekee. Hauskuuden meinaan :).

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos. :)

 10. Elli sanoo:

  Vautsi! Tosi hyvät! Tykkään yleensä epätarkemman muotoisista kulmista, mutta nää on hienot.. Voi vaan olla että oma kokeilu olis enemmän siellä pelottavan puolella :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No sitähän ei tiedä, ennenkuin kokeilee. ;)

 11. Tainá sanoo:

  ameeeeeeeeei esse batom! a tempos que eu estava procurando uma tonalidade assim!!!

 12. Ilona sanoo:

  Upea on kulmatemppu, ja niin myös huulipuna! Ihan mielettömän kaunis sävy!

  1. Kits! Kaikki meikit eivät parane vanhetessaan, mutta tämä näyttää freesiltä vielä näin muutaman kuukauden hauduttelun jälkeenkin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.