Vakava maanantai

Miten niin kivasta viikonlopusta voi seurata näin täydellisen veltostuttava väsymys? Nukuin pitkän yön, edellisestä napsusta on jo kaksi vuorokautta aikaa ja silti. Kuivana kiristävä iho, kokoa liian pienet huulet, silmäluomet turvoksissa. Ensihätään kokeilin kylmää suihkua, perusteellista kuorintaa ja puolen litran vesikannua. Meikin alle hohtovoidetta, silmänalusten neutralointiin oranssia, luomille lämpimiä sävyjä kirkastamaan viatonta sinisyyttä ja alasisäluomille paksulti valkoista. Toisen vesikannun jälkeen kietaisen huulet kunnolliseen kosteaan punaiseen ja toivon ettei kukaan kiinnitä huomiota väsymyksen merkkeihin.

Lisää hyviä huijauskeinoja?

Taustalla soi: Hovimuusikko Ilkka

9 Comments Lisää omasi

 1. hiikka sanoo:

  Silmäluomiin auttaa kylmät lusikat/märät teepussit tai jotkut suosii peräpukamarasvaa ;) Silloin kun ihoni on pahimmillaan parhaiten auttaa sauna (ei kovin kuuma) ja ihon kuorinta tai jos ei ole saunaa saatavilla voisi kokeilla höyrytystä kattilasta (ainakin minun lapsuudessa sitä joutui tekemään nuhassa…) ja sitten ihonkuorinta ja kosteuttava naamio tai vaikka rasvaisempi yövoide. Huuliin voi muuta suositella, kuin kunnon huulirasvaa, niitä nyt on pilvin pimein ja uloslähtiessä kunnon ”glossykiilto” Kaikista paras lääke tosin on pysyä alkoholista kaukana, huurutkin vaikuttaa ikävästi :D

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No vahinko oli ikäänkuin jo tapahtunut.. :D Mutta joo, selvittiinhän siitä, vaikka pistäähän ne olot ajattelemaan että tältäkö mun kropasta oikeasti tuntuu..

 2. Kata sanoo:

  Hyvin huijattu kanssakulkijoita ylläolevalla meikillä :) oman sisäisen velttouden huijaaminen ei niin helppoa sitten olekaan.

  Ajauduin kynsipuolelta blogiisi ja mukava twisti jutuissasi koukutti välittömästi. Tykkään tyylistäsi kirjoittaa. Uusi lukija remmissä – ja heti nappasin tumman kuivashampoon ostoslistalleni…

  Kata/Kynnenviilaaja

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No mutta, tervetuloa! Se kuivasampoo on ihana ja sopii tosi hyvin myös tämän punaisen tukan kanssa. :)

 3. littleB sanoo:

  Voi kumpa vaan itekin näyttäisin väsyneenä tolta! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ha, sitä se jatkuva peiliin tuijottaminen teettää – pienetkin erot huomaa heti, vaikkeivät ne muiden silmiin ottaisikaan. :)

 4. Myy sanoo:

  Ei auta kuin vuorokausi lisää unta..

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Jaaaa kommentti nro 2000 on tässä, JES! Onnea Myy! :) Palaan asiaan sähköpostitse ;)

   1. Myy sanoo:

    Apua iik jeee! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.