Taas lyheni

 

(Aamulla se yletti vielä kiinni)

Pitkäksi venähti, ennen kuin pääsin pysähtymään tukkalääkärin penkkiin. Mallistaan kasvanut pöyhitty polkka kaipasi skarpimpaa leikkausta ja tuumin katkovani vielä hiukan lyhyemmälle kuin viime kerralla. Jossain kohtaa ne sanat sitten kai menivät vähän ristiin, sillä tukka lyheni pikkuisen enemmän kun olin ajatellut. Nyt se on sitten lyhyt.

Näin muutaman ensimmäisen tunnin jälkeen olo ei vielä ole oikein kotoisa, mutta onneksi kyse on kasvavasta tavarasta. Lisää ilmestyy kyllä ja mikäpä tämän parempi sauma opetella käyttämään omasta taitorepertuaarista puuttuvia pinni- ja pantaviritelmiä.

Yksi harha-askel kertoo missä oikea polku menee, eikä upota vielä suohon. Pirtsakkaa loppuviikonloppua!

Taustalla soi: Alexandra Stan

8 Comments Lisää omasi

 1. Anna Ekblad sanoo:

  Oiskos sulla seuraavaksi heittää juttua kulmien muotoilusta ja värjäämisestä/piirtämisestä? Mulla kun on ihan onnettomat värittömät kulmat ja sulla on näissä kuvissa niiiiin täydellisen muotoiset ja väriset kulmat ;) Hyvät vinkit olis tarpeeseen! Ja hei mageet hiukset on! =) Terkkuja kotijoukoille!

  Anna

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Iiik, mikä ryhmäpaine! Kulmakarvajuttua on tiedusteltu jo niin monesta suunnasta että nyt yritän ihan tosissani saada aikaiseksi! Pian!

   Ja kiitos, totutellaan tukkaan siinä sivussa. :)

 2. Päivi sanoo:

  Mullakin lyheni tukka aika radikaalisti lisää, mistä olenkin vähän kriiseillyt. Munkin täytyy opetella kihartamaan tätä tukkaa, jotta saan nykyistä tätilookia vähän pehmennettyä. Mutta hyvältä näyttää sun tukka!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Totutellaan yhdessä. :)

 3. Mohn sanoo:

  Hyvältä näyttää! Tietty se on harmillista jos hiukset ei sitten kuitenkaan tunnu omilta, mutta niin kuin sanoit niin kasvaahan ne! Minä olen omista lyhyistäni vielä aika innoissani, tosin järkyttävää miten nopeasti ne kasvavat ja pitäisi jo hetikohta olla taas saksimassa! Ei sitä kasvamisen nopeutta huomannut silloin ollenkaan samalla tavalla, kun oli pidemmät ja tasapitkät hiukset.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Ja tietty kyse saattaa olla myös siitä, että itse yleensä käännän ne vähän toisella tavalla. Voi olla pienestäkin kiinni, ei tuomita vielä. :)

 4. Piia sanoo:

  ihan törkeen hyvä!

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Onko? No toivotaan että on! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.