Turkoosia tohinaa

Tsau! Huomasin että lokakuun alku on mennyt blogin puolella vähän alavireiseksi. Toisinaan hymyn pyydystäminen vaatii hiukan pidemmän työstöajan, mutta tänään ollaan taas sillä aurinkoisemmalla puolella. Huomiseen odottakoon temppuilevat suoristusraudat ja lyhyen tukan laittovaikeudet, rahahuolet ja opiskelukiireet. Pyyhimme kokonaan mielestä aamuisen huoltoasemaseikkailun, kun kiersin Shellin pihalla kolme ympyrää ennenkuin sain aseteltua auton tankki letkupuolelle päin. Sain osakseni pientä hymyilyä, mutta se on hieno taito, tuottaa iloa muille. Tahallisuuden ja tahattomuuden keskinäissuhteet voimme tällä kertaa sivuuttaa.

Voimme kernaasti olla miettimättä myöskin sitä ikävää välikohtausta, jonka seurauksena autossa haisee koiranpaska. Joku oli unenpöpperössä mennyt sellaiseen astumaan ja kuljettanut sitten kumimatolle mukanaan. Saappaat on jo pesty, mutta anoppilan kynnysmatosta en ole ihan varma. Uskaltaisitko itse tunnustaa?

Nämä kaikki suuremmat ja pienemmät vastoinkäymiset saavat väistyä tämän päivän ajaksi pois aktiivisesta työmuistista, sillä puolen tunnin päästä hyppään siihen raikkaan tuoksuiseen autoon ja teen päiväretken ihanien bloggaajasisarien luo Hämeenlinnaan. Reilu tiu kalkattavia purkkifriikkejä samassa tilassa on aina huikea kohtaaminen, mutta tänään mukana on vielä ekstrahuippuustekijänä muutamia uusia kasvoja, joten pöh, pieni kärtsä autossa sinne tänne.

Päivän meikissä keskeisenä elementtinä huoleton vallattomuus ja yksi turkoosi kynä. MACin Pearlglidet ovat ennenkin saaneet blogissa suitsutusta ja iloisena perhetapahtumana voin täten ilmoittaa, että uusin rakkaani Undercurrent toimii saman kuolemattomann kaavan mukaisesti: liukuu, häivyttyy, kestää ja kimaltaa. Voiko tähän olla ihastumatta? Kynäilin ripisrajat, häivytin ylemmäs luomelle ja kynäilin ripsityveen uuden tumman rajan. Muutama kerros ripsiväriä ja valmista on. Poskilta jätin punan pois ja tyydyin viimeistelemään vallattomille silmille tilaa antavaa pohjameikkiä pelkällä kevyellä varjostuksella ja korostuksella ja (vieläkö voin venyttää samaa lausetta) huulille kerrostin kahta kevyttä kiiltopunaa. Tsoh! Tukka kulkee mukana. Rakkaussuhteen luominen on vielä kesken, mutta Roomaakaan päivässä ja niin edelleen.

Nyt penkomaan levyhyllystä matkamusiikiksi muutama ala-arvoinen ysärirenkutus ja kamera kainalossa keula kohti Hämistä. Suukkoja sunnuntaihin!

Taustalla soi: E-Type

18 Comments Lisää omasi

 1. Iluna sanoo:

  Aivan ihana ja raikas meikki! Sopivasti erilainen ja sitten ei kuitenkaan. Tykkään! Ehkä kopioitava. Ainakin inspiroiduttava tosta.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Täysin kopiosuojaamaton tuotos, antaa palaa vaan! :)

 2. Nannu sanoo:

  Uuh, sait taas kehoon semmoisen värinän ( ihan tahattomasti tuo kaksimieliseltä kuulostava lausahdus :), että on pakko tulla tarkastamaan joku päivä nuo pearlglidet… Siun blogis seuraaminen alkaa kohta köyhdyttää jo valmiiksi köyhää vähän liikaa. :P Toivottavasti retki sujuu mukavasti ödööreistä huolimatta! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Retki oli aikamoinen seikkailu, kiitos vaan. :) Käy ihmeessä kurkkaamassa miltä näyttävät, olen suht varma että sinäkin ihastut. :)

 3. greencorbie sanoo:

  A i v a n upea! :) Mun mielestä tuo sun vaaleat silmät hyvin esille, ei ole liian meikattu, vaan todella raikas. Eli copycat iskee täältäkin suunnasta. :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   No hei mahtavaa kuulla! Ehdottomasti kokeilet jos siltä tuntuu. :)

 4. JonnaH. sanoo:

  Aivan upea meikki! :)

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Kiitos! :)

 5. ZaZa sanoo:

  Olen tullut siihen tulokseen, että jos joku on turkoosia ja/tai kimaltaa niin hetimulletännenyt! Kaunis meikki ja vaikuttaisi siltä, että tällainen ei-niin-näppärä meikkaajakin voisi onnistua…

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Juuri näin. :) Tämän häivyttelyssä ei voi mennä metsään. Korkeuden ja voimakkuuden kanssa voi tehdä minkälaisia ratkaisuja vaan, joten kaikki on tavallaan oikein. Että ei muuta kuin tuotantoon vaan! :)

 6. Siiri sanoo:

  Minusta nuo lyhyemmät hiukset tuovat tyrmäävän kauneutesi aivan toisella tavalla esiin kuin pitkät, ja näytät kiinnostavammalta, jännittävämmältä, itsevarmemmalta, vähän myös vaaralliselta :D Menee usein niin että lyhyet hiukset sopivat paremmin todella kauniille, kun taas tavallisemman näköiset naiset saavat boostia pitkistä hiuksista – mikäli ne ovat hyväkuntoiset jne.

  1. Petra / Viilankantolupa sanoo:

   Oho, vau. Tässäpä sulateltavaa. Kiitos. :)

 7. AS sanoo:

  En vieläkään onnistunut teroittamaan näitä kyniä, kynä vain pyörii teroittimessa. Vihreään kynään terä ottaa vähän paremmin kiinni, mutta liilaan ei ollenkaan.

  1. Hmm, erikoista. Koppaa ne mukaan niin katsotaan joku kerta.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.