Ihana pihlaja

Pyörin muutama viikko sitten tavaratalon iltahiljaisella kosmetiikkaosastolla kun hoksasin pienellä pöydällä uusia purkkeja. Varpaat ja nokka kääntyivät heti kohti uutuuksia ja kämmenselät tuhrustettiin Mádaralla. Hullaannuin Pihlajavoiteeseen ensinuuskaisulla.

Olin ohimennen lukenut Mádaran ja Noora Shinglerin yhteistyöstä, mutta myönnän, että ilman nuuskuttelua tuotteet olisivat jääneet sikseen. Olen aiemmin käyttänyt Mádaralta kasvovettä, joka oli ihan kiva, muttei millään lailla erikoinen. Ei huono, mutta ei ehkä sieltä kiinnostavimmasta päästä – ainakaan tällaiselle sekakäyttäjälle. Nooran Marjoja ja maskaraa -teoksen olen lukenut pari vuotta sitten ja mielikuva jyrkästä hahmosta istuu vieläkin tiukassa. Kirja herättää hirmu ristiriitaisia tunteita, mitä en osaa suoralta kädeltä tuomita sen enempää hyväksi tai huonoksi asiaksi. Vahvat ihmiset, joilla on vahvoja päämääriä, pääsevät elämässä eteenpäin.

Pikkupöydällä oli Pihlajavoiteen lisäksi ainakin seerumia ja päivävoidetta, mutta ne jäivät täydellisesti tämän tuubin varjoon. Tämän voiteen tuoksu on jotain niin käsittämättömän raikasta ja valloittavaa, että olen hilkulla leimata sen parhaimman tuoksuiseksi voiteeksi koskaan. Yritän suitsia pahimpia ylisanoja, mutta haluan tehdä selväksi, että pidän tuoksusta todella paljon.

Voiteen tuntumassakaan ei ole mitään vikaa, mutta voin puhtain sydämin sanoa käyttäväni tätä ainoastaan tuoksun vuoksi. Enimmäkseen käsivoiteena iltaisin, jotta voin nukahtaa käsi posken alla tähän aistimukseen. Taisi taas lipsua ylistämiseksi? Sori. Voide istahtaa iholle ripeästi ja jättää kevyen kalvomaisen tuntuman, niin että iho ei tunnu nihkeältä, vaikka voidetta selkeästi on vielä ihossa imeytymättä. Sheavoi siis tuntuu koostumuksessa.

Pihlajavoidetta voisi periaatteessa käyttää kai mihin ruumiinosaan tahansa ja tätä kirjoittaessa sipaisinkin sitä testimielessä huulille. Ei maistu miltään ja tuntuu huulilla kivan liukkaalta – mutta tuoksu menee ihan hukkaan jos ei kehtaa olla huulet nenän alla törröllään niin kuin minä täällä kalsareissani kotikeittiössä. Sori, taas lipsahti. Kasvojeni aavikkoiholle tehot eivät ehkä riittäisi, mutta saatanpa sitäkin jonain iltana kokeilla. Toistaiseksi olen täydellisen tyytyväinen tähän hurmaavaan tuoksupäihteeseeni pelkkänä käsivoiteena.

Tätä tuotetta eivät minulle myyneet Mádara brändillään tai Noora ansioillaan – eikä pr-toimistokaan tuputtanut oma-aloitteisesti – vaan itse tuote tuoksullaan ja tuntumallaan. Ymmärrän että näin siirappisen kirjoituksen jälkeen saatan herättää ennemmin antipatiaa kuin ostohaluja, mutta kehotan pitämään tämännäköisen pakkauksen mielessä seuraavalla tavarataloreissulla. Jos suinkin ehdit, koppaa käteesi testeri ja fiilistele itse. Väitän, että tästä on vaikea olla tykkäämättä.

Tuote on pyydetty testiin pr-toimistolta.

Taustalla soi: Maddi Jane

14 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Ei vitsi, olen himoinnut tätä voidetta I love me -messuilta lähtien, ilman haistamista. Täytyy varmaan tänään mennä Stockan kautta kotiin ;)

  1. Olen pahoillani, mutta tiedän jo miten tässä käy. :)

 2. Tipi sanoo:

  Tuoksu on kosmetiikassa itsellenikin tärkeä asia. Jos tökötti tuoksahtaa vähääkään oudolle (puhumattakaan etovasta), sillä ei ole mahdollisuuksia.
  Tällainen yleisvoide onkin kätevä, tosin taitaa tuoksunsakin vuoksi huveta aika äkkiä purnukka tyhjiin.
  Hyvin ylistetty tuote. ;)

  1. Seison joka sanan takana, käsi sydämellä. :)

 3. JohannaW sanoo:

  Rupesi vähän naurattamaan, kun luin tätä ylistystäsi, nimittäin haistoin tätä tuubia kerran Emotion-liikkeessä ja hyi hirvitys miten pahalta se haisi! Ihan kuin käymistilassa oleva nurmikko! :D Muutenkin voide näytti epäilyttävän ruskealta, ei tuollaiselta heleän beigeltä, joten nyt vasta alan epäillä näytetuubin olleen pilalla. Silloin tyrmäsin ajatukseni ostaa tätä kräämiä rohtuneille ruumiinosasilleni ja ajattelin vaan, että tällaista kakkaako sitä oikein suureellisesti mainostetaan?! :DD

  1. Eikä, pakko olla joku virheyksilö! Tämä ei _kenenkään_ nenässä voi haista kyneeltä nurmikolta! :D Apua, nyt äkkiä nuuhkimaan jostain muualta uutta purkkia, haluan kuulla miten tämä päättyy!

 4. Juille sanoo:

  Olen testaillut tätä nyt keskiviikosta asti, ja täytyy tunnustaa että rakastan. Tuoksua ja itse voidetta, molempia. Olen kuorruttanut tällä kasvot yöksi, ah. Kirjoitan tälle rakkaudentunnustuksen blogiin asap. :)

  1. Kävin lukemassa ja komppaan. Tää on hyvä! :)

 5. Ilona sanoo:

  Miten multa on mennyt tämä postaus ohi? En kestä! Ihanaa tekstiä-jälleen! Pakko päästä nuuhkimaan tätä jonnekin…

  1. Mene – mutta vain omalla vastuulla. ;)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.