Paremmat ripsentaivuttimet

Vaatimaton otsikko? Perustan mielipiteeni empiiriseen tutkimukseen. Kaikkien tähän saakka käyttämieni ripsentaivuttimien joukosta nämä ovat selkeästi parhaat. Pienet, tehokkaat ja helppokäyttöiset.

Pinsettimalliset ripsentaivuttimet on alunperin kai tarkoitettu vain pienten osioiden kaartamiseen, mutta ne toimivat mielestäni ihan yhtä näppärästi koko ripsirivin kihartamiseen.  Kuulin näistä ensimmäisen kerran, kun ystävä mainitsi etsivänsä tällaisia ulkonurkan ripsiä varten. Joidenkin silmien malli ei sellaisenaan sovi tavallisen taivuttajan muotoon, jolloin osa reunimmaisista ripsistä saattaa jäädä taivuttamatta. Nämä tarkoitukseen kehitellyt metallileuat taivuttavat sieltä mistä tarvitaan.

Ihastuin näihin vahingossa eräällä reissulla. Matkalaukun sisällön minimoimiseksi pudotin kyydistä tavalliset muovitaivuttimet ja koppasin mukaani nämä. Kolme päivää pihtitaivuttimien kanssa vakuutti ja nyt en ole moneen viikkoon käyttänyt niitä vanhoja enää lainkaan.

Pienillä raudoilla voin helposti säädellä taivutuskohtaa, kaaren voimakkuutta ja ripsien tasapainoa. Toisessa silmässäni on jostain syystä pidemmät ripset ja eroa saa näppärästi tasattua taivutustekniikalla. Leukojen muoto auttaa pitämään ihon pois vaaravyöhykkeeltä eikä eyeliner tunnu tahraavan metallia lainkaan. En tiedä onnistuinko selittämään hurmaantumiseni motiiveja tyhjentävästi, mutta pidän epätodennäköisenä, että koskaan enää uhraisin silmäluomiani tavallisille taivuttimille. Niitä kuuluisia Shu Uemuroita en ole koskaan kokeillut, mutta täytyy sanoa, että juuri nyt en koe niitä kohtaan edes mielenkiintoa.

Onko kukaan muu tutustunut tai kenties turhautunut tällaisiin taivuttimiin?

Taustalla soi: luentosalin hälinä

21 Comments Lisää omasi

 1. N sanoo:

  Oiii pakko testata!!!! Mun silmät ovat juurikin ne, joissa ulkonurkka jää taivuttamatta. Ellei siis jaksa taistella normitaivuttajan kanssa muutamia minuutteja, mikä kyllä kuuluu luonnollisestikin – sattuneesta syystä, kuka nyt voi jättää osan ripsistä suoriksi(?!) – osaksi päivittäistä meikkausrutiiniani. Ja minuuttien taistelusta huolimatta muutamat tyhmät-itsepäiset-väärässä kohtaa kasvavat-mutta muuten niin kivat-suht pitkät ripset jäävät jääräpäisesti suoriksi.

  1. Joo, nää on kivat! :)

 2. kaikkiminussa sanoo:

  Minä olen kokeillut alaspäin törröttäviin lehmänripsiini kaikkea mitä kaupasta löytyy. Tuonut New Yorkista matkamuistona jopa ne kuuluisat Shu Uemurat. Siellä nekin lojuvat nyt peilikaapin ylähyllyllä. Tällä hetkellä käytössä on Shiseidon taivuttimet, joihin olen ostanut jo uusia kumejakin (ovat siis olleet käytössä pidemmän aikaa). Ulkonurkkaongelma löytyy täältäkin, joten täytyy ehdottomasti testata nuo pinsettimalliset!

  1. Tänään tämän kirjoitettuani mietin, miten pitkään olen näitä hillonnut ja tulin siihen tulokseen että kohta puolitoista vuotta..Koko senkin ajan kun olisin vaan näihin hoksannut tarttua..! :)

 3. JohannaW sanoo:

  Mulla kans jää jompikumpi nurkka taivuttamatta. Monesti tähtään taivutuksen niin, että sisänurkka jää taivuttamatta, sillä siellä ei mulla niin ripsiä olekaan…

  Miten tuollaista oikein käytetään? Painetaan yhteen joo, mutta miten saa tasaisen kauniin taivutuksen koko ripsien matkalta? :O

  Mä muuten luulin olevani ainoa, jolla on toisessa silmässä pikkuisen pidemmät ripset kuin toisessa! :D

  1. Tasaista jälkeä saa hmm…testaamalla? :) Parilla ekalla kerralla sain ripset hiukan liian jyrkkään kulmaan, mutta sitten alkoi sujua. En purista näillä kuin kerran ja kevyesti yhdestä kohdasta ja sitten siirryn viereen ja otan käsittelyyn uuden osion. On oikeasti tosi helpot! :)

   1. JohannaW sanoo:

    Okei, ehkä uskallan ostaa tällaiset kokeiluun. :) Ajattelin vain, jos sinulla on jotain maatamullistavaa vinkkiä noiden käyttöön, itse kun en ole kovin kummoinen ripsientaivuttimien käyttäjä. Oikeasti aloin käyttämään niitä aktiivisesti vasta vuosi sitten! :D

    1. Ei, toistaiseksi ei mitään ihmeellisiä vinkkejä. Luotat vaan omaan tuntumaasi. :)

 4. Heidi sanoo:

  Mulla on ollut toi samainen taivutin nyt parisen vuotta käytössä, nimenomaan ulkonurkissa, kun mun silmät on niin kaarevat, ettei normitaivuttimet yllä ihan loppuun. Taitaapa ottaa paikan mukana kulkevassa meikkipussissa, vanhalla heitän vesilintua, sellaisella vaaleanpunaisella muovisella kivikovalla mukanäppärällä häkkyrällä kun ei tee mitään.

  1. Mullakin on niitä muovisia kaksin kappalein, mutta ehkä ne nyt viimein joutavat ripsikihartimien hautuumaalle. :)

 5. PS sanoo:

  Mulla on hassusti vasemman silmän ulkonurkassa ripset jo valmiiksi kiharalla (vaikka ne ei menekään ihan siihen toivottuun suuntaan), mutta oikeassa silmässä suorat. Olen joskus miettinyt, ostaisiko sellaiset minitaivuttimet, jotka näyttää niiltä tavanomaisilta, mutta taivutusväli(?) on lyhyempi. Nämä pinsettimäiset toimisivat varmaan vielä paremmin.

  1. Hei mä näin sellaiset puolikkaat taivuttimet Tukholmassa NK:n MACilla, mutta tyydyin vaan kummastelemaan ja jätin hyllyyn. Enpä osaa sanoa, niissä ei ainakaan ollut samanlaista kaarta kuin tavallisissa taivuttimissa on. Näissä ei ole kaarta lainkaan ja juuri siksi tuntuvat niin käteviltä. :)

 6. bubbs sanoo:

  Mistä näitä saa, en ole ikinä nähnyt! Mä en tykkää edes niistä Uemura-taivuttimista, pääasiallisesti siksi, että tuppaa sotkimaan linerit. Ennen lineriä en voi taivuttaa, tai linerisotku ripsissä ja ympäriinsä on ihan älytön, ja luontaisesti ripseni sojottavat lähinnä alaspäin. Epämääräinen ja vaikeasti hallittava taivutustulos on toinen ärsytys.

  Muovisia pikkutaivuttimia olen kokeillut joskus teininä, mutta eivät ne saaneet mitään kaarta aikaiseksi. Tämä vaikuttaisi vähän järeämmältä aseelta. Haluan!

  1. Komppaan bubbsia ja haluan tietää osto-osoitteen :D Mulla taas on ensi taivutettava ripset, että saan ne jotenkin aisoihin ennen lineria..

   1. Tuota tuota, mistäköhän näitä..? :D Otatte tästä kuvan mukaan kännykkään ja lähdette kiertelemään Duroyta myyviä tavarataloja? :D ..En siis osaa sanoa :)

    Varmaan Duroylla osaisivat neuvoa, viimeksi niillä tuntui olevan aika selvät sävelet esimerkiksi siitä mitä siveltimiä myydään missäkin ketjuissa. Nämä omani olen ostanut suoraan Duroyn myymälästä joskus kouluaikoina, siksi en osaa nyt olla enempää avuksi. Kertokaa kun löydätte! :)

 7. NailHai sanoo:

  Voi, vaikuttaa tosi kivoille! Mulla on onneksi hyvä tuuri, en tarvitse taivuttimia. Mulla on pitkät ripset, mitkä kaartuu kauniisti ylöspäin luonnostaan. En ole koskaan oikeastaan edes osannut käytää tälläisiä, koska aina nipistän itseäni tms. Nämä voisi olla harkinnan arvoinen ostos!

  1. No mutta jos ripset kaartuvat itsestään, niin mitäpä niitä turhaan veivaamaan – yksi mekaaninen rasitus vähemmän! :)

 8. Ipo sanoo:

  Nää on pakko testata! Mulla on Shiseidot käytössä ja toimii hyvin, mutta mulla on toisessa silmissä ongelmakohta. Siinä kohtaa mun ripset lurpsahtelee alemmas ku muualla rivistössä eikä ne koskaan suostu taipumaan kunnolla, kuten toisen silmän ripsirivistö tekee. Joten nämä näyttää juuri sopivilta juuri muutaman kurittoman ripsihaivenen kiduttam… siis tehotyöstämiseen!

  1. Joo! Tuu kertomaan fiiliksiä kun olet testannut. :)

 9. Myy sanoo:

  Myyty! Shu Uemurat on mielettömän hyvät, mutta välillä on ulkonurkkaongelmia. Mun ripset sojottaa normitilassa melkeen alaspäin ja joskus ulkonurkka ei vaan halua taivuttimen väliin mukaan.

  1. No hiisi, ehkä näistä olisi uhmaripsille kurinpitäjäksi? :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.