Haamusilmät

Vuoden ensimmäinen päivä. Sopii varmaan teillekin, että aloitetaan tällaisella vähän pehmeämmällä käynnistyksellä? Löysin nämä kuvat ruokotessani arkistoa ja ajattelin että ne voisi julkaista, vaikka ottamisesta onkin jo hetki aikaa. Tässä meikissä ajatusta siitä Ellit.fi:n jutussa mainitsemastani nopeiden lähtöjen silmämeikistä. Jo yksi väri tekee tehtävänsä.

kylmat_punahuulet

Tuttuja aineksia tässäkin meikissä. Silmissä on MACin voidemainen luomiväri Tailor Grey sekä aavistus kullanhohtoista geelirajausta sävyssä Gilt Gourmet. Huulilla käytin ainoastaan MACin rajauskynää sävyssä Beet ja poskilla on jotain ihanaa punaa, jonka sävystä en valitettavasti enää tiedä sanoa varmaksi. Ehkä MACin Cream Soda?

Jonkinlainen sensuuri on jätättänyt kuvat marraskuussa muistikortille, mutta pienen harkintatauon jälkeen nämä näyttävät ihan julkaisukelpoisilta. Armollista ja pehmeää uutta vuotta jokaiselle.

Taustalla soi: DJ Paulo Arruda

4 Comments Lisää omasi

 1. Onpa taas kaunista ja kuulasta! Huulet näyttää super-hyviltä!

  Väitän olevani ihan hyvä meikkaaja, mutta joskus on niitä hiton tuskaisia aamuja, vaikka teet meikin prikulleen samalla lailla kuin eilen, se ei ota onnistuakseen! Sitten on niitä aamuja, kun sudit vain vähän jotain sinne päin ja lopputulos miellyttää niin paljon, että on koko päivän hyvä fiilis vain siksi. Voi, tätä naisen elämää… :)

  1. Nyt oli kyllä hienosti kiteytetty. Meikkaamisen ihanuus ja kurjuus. <3

 2. Pumpulipupu sanoo:

  Nämähän ovat nättejä, pehmeän kauniita! Ja aivan täydellinen, täydellinen huulimeikki!

  Ihanaa uutta vuotta! :)

  1. Muistelin eilen, että alkuperäinen julkaisunihkeily taisi johtua siitä, että huulet eivät olleet kunnolla viimeistellyt. Joissain kuvissa näkyy keskellä huulia vähän ihoa ja kriittisenä päivänä se riittää syyksi. Vähän naurattaa näin jälkikäteen, mutta onneksi päädyin vain jättämään kuvat käyttämättä, enkä sentään poistanut niitä. :)

   Itselleen on välillä kyllä aivan liian ankara. Pääsisipä siitä eroon.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.