Kahden kuukauden kynsitarrat

Okei, no kuuden ja puolen viikon, mut hei ihan oikeasti. Hillitöntä!

Maanantaina olisi tullut täyteen seitsemän viikkoa ja koska vieläkään yksikään kulma ei repsottanut, uskon ihan vakaasti että nämä olisi saanut pitää kynsillä jouluun saakka. Tässä vaiheessa mun turnauskestävyys kuitenkin napsahti ja oli pakko saada tarrat pois ja lakkaa tilalle. Hämmentävää on, että näin karmealla staminalla varustetut lirpukkeet liukenivat kynsilakanpoistopurkkiin muutamassa hassussa sekunnissa. Jännää kamaa!

Ex-keltakynsi kiittää ja kuittaa, olipahan näytelmä. Nyt pieni lyhennysviilaus ja lakkalaatikolle penkojaisiin. Helei!

* * * * *

Okay. Now that I’ve had these stickers on for six and a half weeks without any peels, chips, cracks or issues, it’s time to say goodbye. I’m confident they would’ve lasted on my fingertips at least until the end of the year, but my inner nail polish nerd insisted on taking them off. Quite a good set of stickers, don’t you think?

22 Comments Lisää omasi

 1. LiisaK sanoo:

  On kyllä aikamoista. En ole koskaan nähnyt, että tarrat kestäisivät noin hyvin. Järkyttävää! :D

  1. No älä muuta sano! Järkyttävän siistiä! :)

 2. Elsa/ Oi mutsi mutsi sanoo:

  Mistä tollasia saman kestoisia saa? MÄ HALUAN. Koska inhoan tekokynsiä ja en muista lakata omiani. Tahtoo!

  1. No tällä hetkellä ei mistään, möö! :/ Toki marketit on pullollaan kaikenlaista vastaavaa, että niitä voi toki ruveta ratsaamaan, josko onnistais. :)

   (Ja mulla on yksi jemmapaketti näitä, thihi!)

 3. TanjaP sanoo:

  What!?siis nämä olisi oikeasti kestäneet jouluun asti ainakin.Toisella hillitymmällä kuosilla näitä voisi pitää iäisyyden,heti vinkkiä jos sellainen löytyy. :D

  1. Lupaan! :)

 4. Sissi sanoo:

  o.O

  1. No sepä!

 5. Päivi sanoo:

  Hitsi, että sun kynnet ovat kasvaneet pitkiksi! :o Mullekin käy niin joskus harvoin, kun joku hyvä lakkaus kestää oikein pitkään (kuten kaverini minulle tekemä ranskalainen manikyyri). Mullekin tuollaiset kynnet!

  1. Joo tuo kynsien venyminen oli sekin syynä siihen, että halusin näistä eroon. Toisaalta, pienellä lyhennyksellä mä olisin saanut näistä keltaisen ranskiksen..! :D Oikean käden kynnet on tällä hetkellä nahkanysät, joten toisen käden superkynnet tekevät kaikkeen ikävän epätasapainon. Nyt on lyhyillä ja nakuilla kynsillä mukavaa. :)

 6. Piia Pai sanoo:

  Voi vaude! Miksi toisen käden kynnet ovat nysät?

  1. Oikea käsi on käyttökäsi, joka altistuu enemmän mekaaniselle rasitukselle. Eli käsi, jonka kanssa räplään/nypin/naputan/nyperrän koko ajan kaikkea. Vasen käsi saa olla enempi omissa oloissaan ja vielä näiden tarrojen alla kynnet ovat olleet erityissuojassa. :)

 7. katiska sanoo:

  siis en käsitä!! rakennekynnetki alkaa jo tuossa ajassa repsottaan. olis varmaan kestäny ydinpomminki. mulla kesti sally hansen kynsitarrat viikon vaikka varjelin niitä kun akka ainutta hammasta ja pohjat tein huolella. tahtoo noita tarroja kans!

  1. Haha, just näin! Munkaan aiemmat kokemukset eivät ole olleet turhan valoisia, mutta nää kyllä hyvittivät kaiken edesmenneen kärsimyksen. :)

 8. tää on ihan käsittämätöntä :D

 9. Elisa sanoo:

  Wo-ouu. En käsitä! :O

  1. Kylläkyllä, niiiin tiukassa! :)

 10. Mieletöntä itsehillintää vaatinut testi. Olisin varmasti jo useamman kerran ”ihan vaan vähän” nyplännyt reunasta testatakseni vieläkö se kestää paikallaan. (ja samalla saanut hyvän syyn poistaa pitkälle karanneet keltuaiset)
  Mutta hiano suoritus ja mahta-va kestävyys :)

  1. Haha, ei missään nimessä. Jos mulla ei olisi henkistä painetta uusien lakkojen testailusta, nää olisivat saaneet olla kynsillä vielä pidempäänkin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.