Pehmosmokey

Lievästi harhaan johdatteleva otsikko, sillä varsinaisesta smokey-meikistä ei taida tällä tummuusasteella vielä olla kyse. Pehmoinen se sen sijaan on. Pehmeys hiipii meikkiin ruskean rajauksen myötä, sillä musta rajaus tuntuu näin vaalean luomivärin kanssa turhan tujakalta. Kokeilin sitäkin, mutta pyyhin pois ja vaihdoin ruskeaan.

Sisä- ja ulkonurkassa mattaruskeaa ja keskellä luomea hopeista metallisävyä. Helppo kolmiulotteisuustekniikka, jonka hentoisuus viehättää. Tällä asettelulla ja tummuudella ei tarvita kummoisesti  häivyttelyä ja meikki näyttää silti hyvältä.

Olen tämän vastaheränneen metalli-innostukseni kanssa puoli vuotta jäljessä, sillä syksyn metallitrendit ovat jo hyvän aikaa sitten vaihtuneet muotimaailmassa kevään hempeisiin. Väliäkö tuolla, riittää kun lopputulos miellyttää omaa silmää. Seuraavan intohimoisen meikkivaiheen ennustan lisääntyvän valon myötä liittyvän kirkkaan pinkkeihin huulipuniin. Ehkä pitäisi hivuttaa sen pinkin terästeeksi vähän mustaa? Tuumaillaan.

Leppeätahtista sunnuntaita kaikille.

Taustalla soi: Princess Chelsea (kuunnelkaa ehdottomasti ainakin The Cigarette Duet!)

6 Comments Lisää omasi

 1. Elisa sanoo:

  Tykkään tästä meikistä erityisen paljon! Hento, mutta silti jotenkin… mukava :) En osaa sitä paremmin kuvailla.

  1. Mukava kuulostaa kivalta. Kiitos. :)

 2. sabiha sanoo:

  Kevyt meikki tuo esiin kauniita silmiesi .Tykkäisin tuosta arki meikkisä itselle

  1. Kiitos. Tämä on helppo tehdä, kokeile vaikka. :)

 3. Jenni sanoo:

  Todella kaunis meikki. Ei voimakas, mutta… vahva. Tai jotain. Näyttävä ja tehokas olematta liian laitettu. Tätä pitää kokeilla!

  1. Kiitos, kiva kuulla. Kokeile toki, ruskea sopii puolitummaan päivämeikkiin tosi hyvin. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.