Punavihersakea

Hah, otsikkorevittely sen kuin jatkuu. No tällä yritin sanallistaa murretun lämpimän ruskeavihreän silmämeikin yhdistämistä kylmään taittaviin tummanpunaisiin viinihuuliin, mikä jonkun mielestä varmaan ilmentää hyvin konkreettista tyylitajuttomuutta tai silkkaa värisokeutta. Kauhean vaikea selittää, mistä nämä meikkeihin käyttämäni väriyhdistelmät kumpuavat, mutta eivät ainakaan harmonian tavoittelusta.

Tavalliseen tapaani tein silmämeikin, napsin käden ulottuville osuneita värejä, värittelin, hyräilin, piirustelin, varjostelin, puuteroin ja viimeiseksi mietin mitä tehdä huulille. Mallailin peilin edessä monenlaisia vaihtoehtoja, mutta päädyin lopulta tummaan mattapunaan, joka ei sitten levittynytkään nätisti. Laiskuuttani päätin korjata tilanteen huulikiillolla ja kiiltolaatikosta käteen osui ensimmäisenä kylmän lila glitterpuikko ja sen sitten sivelin muuten eheän värimaailman ravistelijaksi. Ei se oo kuulkaa niin justiinsa, ihan hyvältä voi meikki näyttää pienellä riitasoinnullakin.

Silmät:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Pigment Naked
MAC Eyeshadows Brun & Texture
MAC Pearlglide Undercurrent
MAC Prep + Prime Lash Base
MAC Extended Play Lash

Kulmat:
MAC Eyebrows Fling + Stud

Iho:
MAC Strobe Cream
MAC Mineralize Moisture Foundation NC15
MAC Pro Longwear Concealer NW15 + NW20
MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder
MAC Pro Longwear Bronzing Powder Nude On Board

Huulet:
MAC Prep + Prime Lip Base
MAC Lipstick Fixed On Drama
MAC Lip Gloss Rhythm

Sellainen sekametelisoppa. Reipasta maanantaita!

Taustalla soi: Chris Cornell

4 Comments Lisää omasi

  1. Mira sanoo:

    Mun mielestä tää on ihan sikahieno!! silmämeikki sointuu sun silmien väriin ja huulet sun hiuksiin – ei se mun mielestä niinkään sekametelisoppa ole. :) vastavärit toimii aina.

    1. Kiitti! Ehkä mun arkailu johtuu siitä, että ruskea on mulle niin perustylsä väri. Sen kanssa vihreää – huhhuh, eikä!? :D

  2. Heidi sanoo:

    En tiedä, kuinka ”väärässä” olen, mutta musta usein meikkiin saa kivasti jujua juurikin yhdistelemällä viileää ja lämmintä. Värit kun mätsää ja lopputulema on suurinpiirtein sopusoinnussa, niin ihan sama kai se, vaikka vähän lämpöeroja esiintyy:)

    1. Toi on ihan totta. Jokin tässä meikissä vaan tuntui aamulla olevan liikaa, sen kummemmin erittelemättä mikä. Ja ehkä sekin vaikuttaa, että kaikki värit tuntuvat näin vaaleaa ihoa vasten pomppaavan toiseen potenssiin, enhän mä niitä ennenkään ole arkaillut? No, uusi meikki ja uudet murheet taas huomenna. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.