Tummempi varjostus

meikkivalineita

Sain työkaverilta noottia liian hennoiksi valjuneista silmämeikeistä. Rutisin vastaväitteeksi jotain väärästä tekniikasta ja osaamattomuudesta ja sain pikaopastuksen yhteen uuteen tekniikkaan. Kotiläksyksi sain tehdä meikin tummilla varjostuksilla ja vähintään kolmella värillä. Pienestä oli kiinni se muutos, mutta kahtokaahan, kyllä tummeni!

tummempi_varjostus_

Ulkonurkassa mustaa (MAC Carbon), keskellä luomea kunnon kuparia (MAC Woodwinked) ja sisäluomella vaaleaa persikkaa (MAC Naked Lunch). Iisi musta rajaus ja uuteen ripsiväriin totuttelua (ei yltänyt vielä suosikkilistalle) ja kivasti kontrastimpi työmeikki on hallussa.

Ihan hassua, miten yksi pieni tekniikkajuttu voi muuttaa värin tarttumista luomelle näin dramaattisesti. Selailkaapa taaksepäin nuita vanhempia silmämeikkikuvia ja huomaatte että olen joko A) vältellyt tummia varjoja (ja vedonnut väri-ilotteluun tai ”pehmeyteen”) tai B) ylilyönyt tummuuden kunnon sumusilmillä. Luulen, että tästä alkoi hetkeksi varjostusten uusi aikakausi.

Oivaltavaa perjantaita!

Taustalla soi: Sara Bareilles

20 Comments Lisää omasi

 1. heidi sanoo:

  Voi nyt on ihan mun lemppari silmät! Todella kauniit. Hitto kun onnistuis itsekkin :D

  1. Mulle itseasiassa tuli sun silmämeikkityyli mieleen kun katsoin koneelta näitä kuvia. Et ei se niin mahdottoman pielessä voi olla! :)

 2. Ikvm sanoo:

  Näyttääpä hyvältä! Kerrothan, kuinka uskaltaisi noin vahvat varjostukset itsekin tehdä? Ohjeita kehiin, onnistuisihan? En ole edes osannut itse ajatella aiemmin, kuinka sitä välttelee tummaa varjostusta, mutta nyt taaksepäin kelaillessa huomaan siihen itsekin syyllistyneeni. Ehkä ajatellen, ettei sellainen sovi tällaiselle lumikin valkoiselle, mutta sopiihan se sinullekin! Jätte bra!

  1. No en mä niistä ohjeista niin tiedä, kokeilemalla vaan. :) Mä suuntasin tumman kolmion jonnekin tuonne ulkonurkan tietämille ja tunnustelin siveltimen kärjellä luomivakoa ja seurasin sitä. Loput voi fiksata häivyttämällä. Voisit ensialkuun kokeilla levittää tummaa varjoa vain tosi pienelle alueelle ulkonurkkaan? :)

 3. JonnaH. sanoo:

  Todella kaunis meikki!

  1. Kiitos! :)

 4. Kaisuli / SiameseLipstick sanoo:

  Todella hyvältä näyttää! Itse olen löytänyt mustalla varjostamisen ihan vastikään, ja tuntui kuin ihan uusi maailma olisi auennut :D Mutta hei, upeasti sulla paistaa pannut tuolla!

  1. Paistaa paistaa! Huono puoli on se, että niiden tilalle pitää jossain kohtaa ostaa uudet.. :D

 5. Crituk sanoo:

  Oi ja voi, upeaa taas! Itse olin juuri oppinut meikkaamaan vähän hillitymmin. Damn.. täytyykin kaivaa tummat meikit taas esille.

  1. Molemmille tyyleille on paikkansa ja niitä on ihan kiva välillä vaihdella. :)

 6. marjo k sanoo:

  KAUNISTA! Ihanasti tuo silmiesi miodon esiin.

  1. Kiitos! Sen muodon kanssa aion opetella leikittelemään seuraavaksi. :)

 7. Catarina sanoo:

  Voi kuinka kaunis meikki. Taisin vähän rakastua.. Meikkiin siis :’D

 8. pömppä sanoo:

  Hyvältä näyttää! Tosin mun silmää on kyllä miellyttäneet kovasti myös ne ”pehmeämmät” silmämeikit. :)

  1. Juu ei niissäkään mitään vikaa ole, päinvastoin, mutta se että jos näitä vahvempia ei tee koska ei ”osaa”, niin silloin on nöyrästi otettava sivellin ja Carbon kauniiseen käteen ja alettava piirustaa. :)

 9. N sanoo:

  Kauniisti toimivat yhdessä nuo Naked lunch ja Woodwinked! Pitää pistää mieleen :) Ja tuo musta varjostus on upea! Tulee itse myös käytettyä todella harvoin noin vahvoja varjostuksia, vaikka näyttävätkin upeilta.

  1. Toisinaan on hyvä räväyttää, vaikkei ainesosina olisikaan mitään mustaa kummallisempaa. :)

 10. sabiha sanoo:

  Ihana meikki juuri mistä pidän ja yritän tehdä usein.Mitä
  mieltä olisit sellaisesta asiasta , että laittaisit otsikkona mikä meikki sinulla on tänään ja saa lukijat postittaa sulle päivän kuviaan , meikkeistä ja kynsilakoistaan. Siis lukijatkin osallistuisivat myös eri tavalla

  1. Kiitos kommentistasi. Ihan kiva idea, mutta luulen, että se ei välttämättä saisi käytännön kannatusta. Ehkä jonkin tietyn aiheen ympärille toteutettuna juttu voisi toimia. Pistetään korvan taa talteen. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.