Paniikkiratkaisu

Öö tota okei, kohta tulee kiire, en keksi mitään kivaa meikkiä, pää ihan tyhjä, apua, nyt äkkiä jotain, otetaan tosta vaikka, mmmm, sininen kajal, ja tota öö – väritetään sillä huulet! Jes! Joo, hyvä! Aja!

Mmmjo. Semmonen. No, ei auta, pakko mennä. Kokeillaan saanko vastaantulijat hymyilemään vai kaivamaan puhelinta esiin. Nyt juoksua, moi!

34 Comments Lisää omasi

 1. Crituk sanoo:

  Ihmettelen joka kerta näitä vähän erikoisempia meikkijuttuja katsellessa, että miten ihmeessä sä saat ne näyttämään normaalilta.
  Tuli mulla kuitenkin tämäkin mieleen:
  http://gingerbreadbuttons.com/wp-content/uploads/2013/09/joey-lipstick.gif

  1. :´D

   Tätä meikkiä en voi mitään kautta kääntää salonkikelpoiseksi, mielikuvasi on valitettavan oikeassa. :)

 2. Heidi sanoo:

  Eikä, aivan ihana!:D Sinisiin huuliin mulla ei ole vielä pokka riittänyt, vaikka kaikkea naamaan onkin tullut laitettua. Ihan varmana kukaan ei huomaa että naamaa koristaa hätäratkaisu:D

  1. ..Paitsi bussikuski, joka katseli mua hetken oven läpi ennen kuin avasi sen ja kysyi: ”Onk siäl noingylmä?” :D

   Kukaan muu ei uskaltanut sanoa mitään, mutta huomasin kyllä kylkeen tökkimiset ja pitkät katseet. Ai että! :)

   1. Sari sanoo:

    Ihana sä ja huippu bussikuski :) Mun mielestä tuollainen kiltti leukailu on kannustavaa, rohkaisevaa ja tarkoitettukin sellaiseksi. Sinihuulinen nainen (jonka huulille ei ole mitään selitystä! :D) on koko ympäristölle piristysruiske!

    1. Näin se on otettava! :)

 3. Salla sanoo:

  Hahhaahaaa! :D Mä olisin varmaan vetänyt tuohon päälle jonkun pigmenttisen violetin ;)

  1. Pyhpah, asenteella vaan! Ja sitä paitsi tän kanssa oli jännä liikkua kaupungilla. :)

 4. Super raikas! Mulla meni vähän överiksi ne silmät ja kaikki…

  1. Pöh, eikä mennyt. :) Ennemmin tää mun ”look” olisi tarvinnut vähän lisäboostia silmiin, mutta näin siinä joskus käy kun tulee kiire. :)

 5. Martina sanoo:

  Anna palaa vain! :)) Tuo oli hyvä mitä Crituk kommentoi :)

  1. Olen ottanut itseäni pilkkaavan roolin, jotta kenenkään muun ei tarvitsisi vaivautua. :)

 6. Liisa sanoo:

  Taas tosi ihanat! Voi että sä jaksat aina repäistä :) Minkäs merkkinen ja niminen ja ja ja jne kajal oli käytössä? Seuraavaksi vihreät huulet? ;)

  1. Tää on MACin Chromagraphic Pencil sävyssä Hi-Def Cyan. Sitä sai yhdestä syksyn kokoelmasta täältäkin, mutta normioloissa tätä joutuu ymmärtääkseni metsästämään ulkomailta. Nasta sävy, pitää kokeilla joskus sinne mihin se kuuluu. :)

   Ja olen itse asiassa miettinyt sitä Undercurrentia huulille.. :)

 7. nanna sanoo:

  huh! Mielessäni jo huusin ” et oikeesti tehnyt sitä?!?!!! sinistä kajaalia huuliin?!” mutta perhana, sehä näyttää aika hyvältä, aivan menee huulipunasta :) ja nätti sävy.

  1. Hihi, jee! :) Bussikuski oli ainoa, joka uskalsi leukailla, mutta jatkan koetta kenttäolosuhteissa joku toinen kerta kun on enemmän aikaa pyöriä ihmisten seassa. Täysin älytönkin väri voi toimia tosi kivasti, kun pitää kaiken muun simppelinä. :)

 8. TanjaP sanoo:

  :D hahahaa,nää on hienot!Olet varmaan jäänyt kaikkien vastaantulijoiden mieleen tänä päivänä. :)

  1. Todennäköisesti. :) Kieronhan tästä tekee se, etten muuten näytä gootilta enkä reivikanilta. Saa varmasti miettimään, että mikä ei nyt täsmää. :)

 9. Fanni sanoo:

  Ichiban… Lipstick for men!

  Eiku ihan tolkuttoman häävit! Eräs ystäväni (mies) on jonkin aikaa koettanut saada mua ostamaan juuri tämän värisen huulipunan. Olen ollut epäilevä, mutta tuohan näyttää ihan mielettömän hyvältä. Aagh, tuli todellinen himotus hankkia jotain vastaavaa. Oletko tutustunut Illamasquan puniin? Siellä on ainakin on sinisiä. Hmm. Kehtaisko sitä??

  (Sori muuten, kommentoin bouttiarallaa jokaiseen sun kirjoitukseen, mutta nämä on niin kivoja. Stalker, at your service!)

  1. Joo Illamasqualla on jännän värisiä huulipunia, mutta en ole koskaan kokeillut niitä itse. Viva la Divallakin taisi olla joku turkoosi puna? Tai sitten teet niin kuin minä ja käytät kajalia. Mutta kehtaat tietty, meikkiähän se vaan on. Pese pois, jos tuntuu ylitsepääsemättömältä! :)

   Ja se kommentoinnin anteeksipyytely on sitten tästä hetkestä eteenpäin täyskiellossa. Piste.

 10. marjo k sanoo:

  Tämä oli kyllä hyvä! Asenteesi on ihailtava :D

  1. Kiitos! Pokkana vaan, se on mun motto. :)

 11. JonnaH. sanoo:

  Varmasti on kiinnittänyt ihmiset huomiota! Ihan sairaan makeet, vaikka itse jänistäisin ennen ovesta lähtöä. :D

  1. Mulla oli joskus teininä sellainen härövaatekausi ja apua, enemmän mä olen sitä ajatellessa punastellut kuin näiden höppänien meikkikokeilujen kanssa kaiken kansan nähden. Ja taiteilijan tehtävähän on rikkoa raja-aitoja, eiks je? :)

 12. Liina sanoo:

  Pakko rakastaa.

  1. Kaikista ihmisistä juuri sinä. Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. :D

   1. Liina sanoo:

    Eikö :D Mutta meikkaisin ehdottomasti juuri tällä tavalla, jos uskaltaisin ja osaisin. Vähintään kerran viikossa. Muutoin en jaksaisi, mikä ehkä selittää myös, miksen uskalla ja osaa.

    1. Lohduttaako yhtään, jos sanon, että kaksi vuotta sitten käytin pelkkää ripsiväriä ja kulmakynää? Pienestä se on tämäkin rääpiminen lähtenyt. Hirmu sääli vaan, että ne haparoivat meikkaamisen ensiaskeleet on mahtipontisesti julkaistu blogin alkuaikoina. Kylmät väreet, joka kerta.

     Ps. Kiva kun oot täällä. <3

     1. Liina sanoo:

      On kiva olla <3 Tosi kiva.

      (Muistan että kerran kävin kuikuilemassa että lisäänpä Feedlyyn mutta lahoinen pääni sen unhoitti. Vaan parempi myöhään kuin ei milloinkaan, näin olen ajatellut lukiessani aikaa taaksepäin.)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.