Better Not Waste

Jenkkiläinen indielakkamerkki Dollish Polish julkaisi vastikään kokoelman suomalaisten bloggaajien suunnittelemia kynsilakkoja. Suomalaisten bloggaajien omin päin pienelle indiemerkille suunnittelemia glitteriä uhkuvia kynsilakkoja – mikä tässä yhtälössä voisi enää olla paremmin?

Pistin siipan kytistämään koneen ääreen kokoelman ilmestymishetkellä edellispäivänä ja sain lakat hyppysiini tänään. Tätä toimitusta voidaan kuvata sanalla ’ripeä’. Ensimmäinen kynsille päästämäni lakka on Better Nail Dayn ja Wasting Lifestylen yksissä naisissa suunnittelema pinkkiminttuinen Better Not Waste, joka on i-ha-na.

Pinkkejä palloja, mintunvärisiä palloja ja pientä hologrammihippua kirkkaalla lakkapohjalla, a-a-aaaah! Jos hattaraan kuuluisi laittaa nonparelleja, ne näyttäisivät tältä.

Tähän ensimmäiseen lakkaukseen testailin useampaa pohjasävyä ja tykästyin erityisesti keskisormen vaaleaan minttuun ja pikkurillin vaaleanpunaisen, joskin jälkimmäinen olisi saanut olla vielä pastellisempi, mutta koska sellaista en laareistani löytänyt, jätän sen ostoslistalle ja nautin tulokkaasta näin. Huonoimmin värit erottuvat peukalossa, tummalla turkoosilla pohjalla. Tämän olisi pienellä pähkäilyllä varmasti keksinyt ennen lakkaamistakin, mutta hitaalle varsinaissuomalaiselle pitää toisinaan vääntää ratakiskosta.

Lakka levittyi asiallisesti ja suurimmatkin pallerot asettuivat mielestäni suht kivuttomasti. Nimettömään töpöttelin ehkä vähän ylimitoitetun määrän, mutta olkaa hyvät ja kohahtakaa: Se kuivui silti. Tykkään tästä pahaenteisen paljon. Pahaenteisen ihastuksesta tekee se, että herkullisten indielakkojen meri on täysin rannaton ja minun pienet tulonlähteeni pulputtavat himotuksiin nähden kovin vaatimattomalla volyymilla.

Vetäydyn ihastelemaan suomalaisen suunnittelun uusinta helmeä, jonka ehtivät napata itselleen vain yhdeksän ensimmäisen myyntiminuutin aikana klikkailleet. Aikamoista. Hyvä tytsyt!

Ps. Voitteko pliis vetää mulle jonkinlaisen Kynsikuvauksen ABC-kurssin?

14 Comments Lisää omasi

 1. Emma/WL sanoo:

  En voi sanoin kuvailla tätä fiilistä, kun näkee jonkun toisen blogissa kaverin kanssa suunnittelemansa lakan. Aivan huikeaa, ja oon todella iloinen että sait tämän käsiisi ja tykkäsit :)

  1. Nii, aattele! :) On se nätti! <3

   1. Sissi sanoo:

    Ei tähän kyllä oo juuri lisättävää. Ihan mahtia ^_^

 2. Piia Pai sanoo:

  No Puoskari-Piia voi neuvoa ;), peukkuja ei kuvata juuri koskaan. sitä olen kynsiblogeissan ihmetellyt ja ilahduin, kun sä olit intoutunut peukun kuvaamaan :D. Musta toi peukun väri sopi tuon kauniin lakan alle hyvin! Hieno toi lakka.

  1. No joo, se on totta – mutta ei mulla silti oikein asetu edes neljä kynttä nätisti samaan kuvaan. Tänään tämä oli niin hankalaa, että suunnittelin ensimmäistä kertaa puoleentoista vuoteen jopa _vaihtavani linssin_ kameraan. Huh! Ollaan siis syvällä, erittäin syvällä. :)

 3. TanjaP sanoo:

  Wow,ihanat! <3

  1. Niinpä! Tällä tekee vielä vaikka ja mitä! :)

 4. Tipi sanoo:

  Ihanan kesäiset värisävyt ja kynnet. :)
  Enää puuttuu vain se kesä, tässähän voisi mihin tahansa vesistöön mennä harjoittamaan avantouintia…

  1. Höpsistä, täällä on ainakin jo ihan aurinkoista ja lämmintä – ehkä luontoäiti vaan viivytteli parhaimpiaan mun kesälomaa varten. Että maanantaista viimeistään luulisi olevan jo ihan kesäistä! ;)

 5. Niina sanoo:

  Aivan ihastuttavia kynsilakkoja! <3

  1. Niinpä! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.