Arkiglitter

Jälleen eräs pehmoinen arkikelpoinen meikki, jonka juju piilee hienovaraisuudessa. Piirustin ripsityveen ohuen rajauksen Bellápierren moniväriglitterillä ja jätin muun meikin pelkistetyksi. Kimallehiput vilkkuvat ripsien takaa, mutta eivät aiheuta yökerhoviboja.

Kimallusta kynsillä ja kimallusta silmissä – olisiko seuraavaksi jo mattaisten pintojen vuoro?

Ps. Auringonvalo sälekaihtimien välistä – takuuvarma kevään merkki!

10 vastausta artikkeliin “Arkiglitter

 1. Näitä raikkaita, persikkaisia sävyjä alkaa vilahtelemaan siellä sun täällä. Olen aina pitänyt persikkaisista väreistä, jotenkin ne ovat vaan unohtuneet. Laitetaan listalle!
  Piti muuten jo aikoja sitten kiittämäni sinua siitä arvontavoitosta, jonka jo aikoja sitten sain. Siis uudemman kerran.
  Molemmista paleteista löytyi sekä luomille, että poskille sopivia värejä. Ja se mascara, yes! Ja sehän oli se Too Faced -kombo jonka sain. :)

 2. Aivan loistava idea käyttää glitterirajausta pelkistetyssä arkimeikissä! Tätä on aivan pakko kokeilla. Kiitos vinkistä!!

 3. Voi anteeksi rakas Petra, mutta en huomaa kimallusta. Kulmasi on oudon Punaiset.. soriii :/

  1. Haha, punaiset ovat, olet oikeassa. :) Kurkkasitko parin päivän takaiset jutun, jossa vilautin ne ensimmäistä kertaa? Siellä on perusteluja värille. :)

   Kimalluksen on tarkoituskin olla hienovarainen ja vilkkua kuvista vain henkäyksenkeveästi, mutta ymmärrän hyvin, että kaikki meikkityylit eivät miellytä kaikkien silmää. Leuka rintaan ja kohti uusia tyrskyjä! :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.