Vihreä kiintopiste

 

Liekö oven takan kolkutteleva pääisiäinen vai mikä, mutta tänään teki mieli vihreää. Keskelle luomea taputin kiintopisteeksi vaaleaa limenvihreää, terästin sitä pienellä tujauksella keltaista ja häivyttelin luomivakoon punavihreällä luomivärillä. Sisä- ja ulkonurkan ja alaluomen tummensin havunvihreällä ja viimeistelin mustalla rajauksella.

Ripsivärin kanssa on menossa kokeilukausi, sillä olen yrittänyt opetella käyttämään maskaraa myös alaripsissä. Todennäköisesti ongelma on ihan oman pääni sisällä, mutta olen tähän saakka ollut sillä kannalla, että oma alaripsirivistöni on liian harva korostettavaksi. Päätin ottaa sen kanssa kuukauden testijakson ja katsoa, mitä silmä sanoo pienen totuttelun jälkeen. Kukapa tietää, vaikka siihen vielä tykästyisikin?

Poskille löin kevyet varjot ja hedelmäisen poskipunan sekä poskipäille reilulla annostuksella hohtopuuteria. Huulille levitin läpikuultavaa nudepunaa ja tein jälkikäteen kynällä kevyet tummennukset ulkonurkkiin. Kun kynän laittaa vasta huulipunan päälle, jälki jää automaattisesti pehmoiseksi, eikä häivyttelyyn tarvitse tuhlata energiaa.

Tukassa on kolmannen päivän kiharat ja tykkään yhä vaan. Harkitsen vakavasti ottavani tämän kampauskäyntihomman rutiiniksi, niin armeliaasti perjantainen kiharapehko loivenee. Kaksi kertaa viikossa hetki kampaajan penkissä ja tukka olisi aina hyvin, aijai. No okei, ehkä joudun taloudellisista syistä opettelemaan saman rutiinin itse. Haha, jep! En.

Näillä manöövereilla sukelletaan tähän sateiseen sunnuntaihin. Mitäs te murmelit olitte suunnitelleet tälle päivälle?

22 Comments Lisää omasi

 1. Annimanni sanoo:

  Wau! Oot nerokas. Todella kaunis meikki jälleen kerran. Luen blogiasi aina hymy huulilla. Kiitos!

  1. Kiitos, kauniisti sanottu. :)

 2. Emma/WL sanoo:

  Oi, aivan upea meikki! Ihaillen katson tällaisia, kun oma silmämeikki on aina sitä ”mitä tänään ruskeasta” -osastoa.

  1. Hahhaa, senkin vekkuli. Turha kitistä mitään ainakaan värisilmän puutteesta kun harrastelee kynsien maalaamista. :) Ota ruskealle kaveriksi kulta, se sopii punaisen tukan kanssa oivasti! Lyöt sen siihen keskiluomelle tehosteväriksi tai käytät rajauksessa. Idioottivarma meikki, ei voi epäonnistua. :)

 3. greencorbie sanoo:

  Mieletön meikki! :)

  1. Oi kiitos! Joskus onnistuu tällainen tavallinenkin viritys näyttämään nasakalta. :)

 4. Ilona sanoo:

  Oi, mikä meikki! Vihreät on aina ihania ja toimivia, ja tässä kombossa on sitä jotain. Meidän sunnuntai menee löhöillessä, huono ilma on loistava tekosyy.

  1. Kiitos. :) Mun vihreä kausi ei vaan ota hellittääkseen. Katselin juur tovi sitten vanhempia meikkikuvia ja mietin, milloin olen viimeksi meikannut vaikkapa lilalla. En edes muista. Pieni vaihtelu voisi tehdä terää. :)

 5. Emma sanoo:

  Aivan ihana meikki! Voimakkaista väreistä huolimatta yleisilme on aivan ihanan freesi, suorastaan herkkä. Tai ehkä se on vaan tuo sun mieletön, kuulaan värinen iho, josta meikäläinen voi vaan haaveilla… Sun blogista saa kyllä kivoimmat väri-ideat, ei voi muuta sanoa :)

  1. Täytyy myöntää, että katselin itsekin hyväksyvästi hymisten näitä tämänpäiväisiä kuvia, mutta totuuden nimissä on sanottava, että kamera antaa kyllä paljon anteeksi. Lisäksi blogissa on se hyvä puoli, että kuvakulman saa aina valita itse. Kävelepä vastaan kadulla, niin ei se iho yhtään tavallista kummallisemmalta näytä. :)

   Ja kiitos, kiva kuulla, että värileikittelyni kantaa hedelmää. :) Teen parhaani kokeillakseni kaiken mahdollisen, jotta muut voivat jättää ne järkyimmät kokeilut sitten vaan suosiolla välistä. :D

 6. Vau! Meikki-idolini Petra on jälleen tehnyt aivan käsittömän hienon teoksen! 8) Niin hieno.

  1. Voi kiitos, senkin höppänä. :)

 7. Tipi sanoo:

  Upea yhdistelmä tuo kulta ja vihreä! Täytyykin kokeilla. Näemmä kokeiluun tarvitsee ensin inspiraation. :)
  Hyvää alkavaa viikkoa!

  1. Niinpä! Samalla lailla itsekin ajelehdin blogeissa imemässä ideoita ja ihmettelemässä väriyhdistelmiä. :)

   Kivaa viikkoa sinnekin! :)

 8. Suvi sanoo:

  Aivan uskomattoman hieno meikki! Samaan aikaan arkeen sopiva ja jotenkin rock – ihana! Erityismaininta vielä huulipunalle – mikä puna on kyseessä? Olen etsiskellyt pienen ikuisuuden ihonsävylleni sopivaa ja tuo näyttää aika lailla täydelliseltä!

  1. Kiitos! Mä olen vähän yllättynyt tämän meikin saamasta huomiosta, mutta otan sen toki kiitollisena vastaan. :)

   Huulilla on MACin vanha kokoelmapuna Altered Beige, joka on läpikuultavaa Lustre-laatua. Ehkäpä löytäisit omiin toiveisiisi mätsäävän punan jostain kiiltopunalaadusta? Tässä sen läpikuultavan nuden päällä on lisäksi vähän vaaleanruskeaa kynää, joka antaa sävylle loppusilauksen.

   1. Suvi sanoo:

    Kiitos vastauksesta; nyt ei enää auta MAC-tiskin välttely – kyllä sinne vaan on suunnattava :)

    1. Mitä merkillistä? Kuka kumma haluaisi vältellä MAC-tiskiä!? Johan on aikoihin eletty! :D (Eli mars vaan, siellä on yllättävän kivaa.)

     1. Suvi sanoo:

      Siitä yhdestä ainoasta syystä mikä omakotitaloa rakentavalla kosmetiikkahullulla voi olla – raha :D

      Piti vielä sanoa että yksi syy sille miksi minä ainakin ihastuin tähän meikkiin on se, että väriyhdistelmissä on jotain todella raikkaan yllättävää ja silti lopputulos on kuulas ja jotenkin kumman luonnollinen :)

 9. Aamu sanoo:

  Olen aivan haltioissani, tuo on upea silmämeikki! Olen viime aikoina käyttänyt aika nudeja sävyjä, mutta nyt tekee mieli taas vähän yrittää enemmän.

  1. Joo joo, ehdottomasti värejä! Vain hyyyyyvin harvoin käy niin, että värejä on liikaa. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.