Paijailua – esittelyssä ruusunmarjaherkku Pai Rosehip Oil

°Sisältää mainoslinkkejä

Marraskuiselta Candyhop-visiitiltä hankkimani ruusunmarjaöljy näyttää ensimmäisiä kulumisen merkkejä, joten on aika esitellä teille Pai Rosehip BioRegenerate Oil. Kun sain tammikuussa käytettyä loppuun pullollisen ihanaa arganöljyä, siirryin ihoravinnekokeiluissa tähän oranssinpunaiseen klassikkoon. Vähääkään kauneusmedioita seuraavat henkilöt eivät ole voineet välttyä tältä tuotteelta. Superöljy on niin maasta taivaaseen hehkutettu ja ylistetty, että on suorastaan vaikea keksiä mitään omaperäistä lähestymistapaa. Pitäydytään siis kiihkottomassa kokemuksellisuudessa ja pureksitaan tämän yhden öljyintoilijan paijailumietteitä.

Pullo on nätti. Samalla tavalla suloinen kuin luppakorvainen koiranpentu, tiedättehän. Alahuuli menee väkisin vähän törrölleen ja pää kallistuu. Pakkauksen ulkonäkö on selvästi mietitty ja hiottu. Tekstit on painettu himmeään lasiin nätillä ja selkeällä fontilla ja ne erottuvat oranssia öljyä vasten viehkeästi. Lasinen pipetti imaisee sisäänsä riittävästi kerralla ja pyörii jengoilleen vaivatta. Pakkaussuunnittelusta täydet pisteet.

Tuote tuoksuu hyvältä, luonnolliselta. Näen mielessäni alakoulun keltatiilisen seinänvierustan, jonka ohi oli aina riennettävä vähän tavallista ripeämmin askelin. Jokainen ruusunmarjapommitukseen joutunut tietää. Tässä öljyssä ei ole kutinasta tietoakaan, mutta mielleyhtymä aitoon marjaan on selkeä. Tuoksu jää öljyn mukana hetkeksi iholle, joten herkkänenäisille tässä on harkinnan paikka, vaikka itse pidänkin tuoksusta. Liekö menossa jokin happamain marjain kausi, kun pihlajakin kolahti niin kovaa.

Öljy tuntuu sormissa pehmeältä. Notkean nestemäiseltä, mutta ei liian juoksevalta. Sitä on kiva levittää, vaikka ohjeistettu 2-3 tippaa ei omalle iholleni riitäkään. Muutaman illan laskujen mukaan tiputan kämmenelle yleensä 5-6 tippaa – määrä, joka istuu aavikkoihooni täydellisesti. Kasvovoiteeseen sekoittamalla riittäisi tietysti vähempikin, mutta tykkään helliä ihoani kunnon valelulla. Paijailla.

Ihoni oli hyvässä kunnossa arganöljyn jäljiltä, joten mitään mullistavaa pelastustarinaa tästä ei tule, mutta käytän kulttiöljyä oikein mielelläni. Tuotteessa on pakkaukseni mukaan neljää ainesosaa: Rosa Canina Seed Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Tocopherol ja Rosmarinus Officinalis Leaf Extract. Yksinkertainen tehoyhdistelmä uutteita, joiden toimintaperiaatteita taustoittelin muun muassa tuotetta myyvän nettikaupan sekä A-vitamiinia ihonhoidossa käsittelevän yksityisen sairaalan artikkelin pohjalta. Pain omat sivut selvittävät samaa. Öljy muuntuu iholla A-vitamiiniksi, joka vahvistaa ja korjaa ihoa. Rosmariinin vaikutuksista olen iloinnut jo aiemmin.

Mukavan tuntuinen öljy, jonka kulttimainetta en ihmettele yhtään. Mitään yksittäistä vau-kerrointa en osaa teille antaa, mutta kun jokainen käyttömukavuuteen vaikuttava osa-alue on kohdallaan, kyseessä on erittäin kiva tuote. Rivi arvokkaita sertifikaatteja, pohjaan painettu parasta ennen -päiväys, edullinen hinta – ei kerta kaikkiaan moitteen sijaa.

Istuuko siellä ruudun toisella puolella Pai-uskovaisia? Minkälaisia kokemuksia teillä on tästä ruusunmarjaöljystä? Säilön avaamattomien korissa vielä muutamaa muuta Pain tuotetta, mutta kuulen mielelläni myös suosituksia ehdottomista lemppareistanne.

Kurkkaa °koko hurmaava Pai Skincare -valikoima Joliesta.

18 Comments Lisää omasi

 1. Elisa sanoo:

  No hei, veitpä multa ihan sanat suusta! Ostin tämän blogikollegalta ja voi jumpe, että tykkään. Pelasti niin atooppiselta ihottumalta kuin arviltakin. Tämän olen oikeasti huomannut parantavan kasvojen pieniä nirhaumia nopsemmin ja silottavan hieman jo syntyneitä arpia. Pitääkin tehdä postaus tästä, ihan mahtikamaa. Ostaisin uuden samanlaisen, ellei The Body Shopin vehnäöljy houkuttelisi ihan liikaa… :)

  1. Hahaa, purkki-intoilijan kirous – aina on jotain jännempää kulman takana.

   Purkki-intoilijaverkoston kirous – aina joku heittää ilmoille jokun ”vehnäöljyn”, josta pitää itsekin kiinnostua. Kra!

 2. Salla sanoo:

  Kiinnostuin! Ihanaa, kun öljy on selkeän oranssia, ja voin melkein tuntea tuoksunkin ruudun läpi :)

  Tällä hetkellä kesken on ainakin neljän öljypullon kulutusoperaatio, mutta pistän Pain korvan taaksen :)

  1. Mä meinasin jo männäviikolla hakea sun innoittamana itselleni yhden kiraffiöljyn, mutta jätin ensi viikon heiniksi. Rakastan öljyjä! :)

 3. JonnaH. sanoo:

  Pain tuotteet on niitä joita pitää ehdottomasti joskus testata, varsinkin juuri tämä öljy kiehtoo. :)

  1. Uskon, että tykkäisit! :)

 4. Piia sanoo:

  Tämä on ensimmäinen tuote, jonka ostin ihan blogin luoman tarpeen perusteella. Kyllä sitä Pai-naistakin vähän nauratti, kun ponnahdin sinne Turun pop up -myymälään ja sanoin tulleeni, koska Viilankantoluvan Petra käski :D.

  Tykkään öljystä todella paljon! Mä olen huomannut sellaisen, että nyt kun pullostani on käytetty 3/4, tarvitsen öljyä vähemmän kuin alussa. Alussa voin laittaa 4-5 tippaa, nyt enää 2-3.

  1. Haaa, etkä sanonut, apua! :’D No ei vaan, kiva kun sanoit. :)

   Hmm, oliskohan se sitten jotenkin ”painunut” pohjaa kohti? Vai onko iho saanut jo pullon myötä niin hyvää hoivaa, että tyytyy vähempään? Ihan hauska käänne mun mielestä – riittää pidempään. :)

   1. Piia sanoo:

    Nämä vaihoehdot mullekin tuli mieleen. Ajattelin, että ehkä painunut pohjaan tehoaineet, koska en tietenkään epäilevänä suomalaisena voi uskoa, että se olis niin hyvin tehonnut :)

    1. No, seuraava pullo näyttää. :)

 5. Päivi sanoo:

  Tykkään tosi paljon. Itsekin käytän tätä ainakin neljä tippaa kerrallaan, vaikka ihoni ei kuiva olekaan. Hassua kyllä, lisään tämän päälle vielä Dr. Hauschkan kasvoöljyn. Öljyä öljyn päälle, hmm? Iho on kyllä tykännyt, ja mielestäni myös poskien aknearvet ovat haalentuneet.

  1. Edes minä en kerrosta kahta öljyä, mut hei, whatever works! :D Pääasia, että muutosta näkyy. Mulla ei ole arpia häivytettäväksi, mutta ihon paksuuntuminen ei olisi ollenkaan pahitteeksi. Terveisin, Suoniposki.

 6. Taru sanoo:

  Kuulostaa oivalta, klikkaan koriin tilaisuuden tullen.

  Olen toistaiseksi kokeillut ainoastaan yhtä Pain tuotetta, Camellia & Rose-putsaria. Parasta ikinä! Putsaa kaiken, muttei jätä ihoa kiristäväksi.

  1. Mun piti erikseen mainita tosta Candyshopin omasta nettikaupasta, mutta niillä on tällä hetkellä joku remppa päällä niin se tipahti pois tekstistä. Mutta mahdollisuuksien mukaan suositan suosimaan suomalaista. :)

   Mulla on henkinen allergia kaikkea ruusuntuoksuista kohtaan, mutta ehkä käyn tilaisuuden tullen nuuskuttamassa, jos vaikka kolahtaisi. :)

 7. Myy sanoo:

  Olin aikeissa hehkuttaa, että mun korpulle iholle riittää hyvin kaks tippaa! Sitten tajusin, että heitän cocktailiini nelisen tippaa muita öljyjä.. Lallallaaa!

  Tuoksu tosin.. Se on nenääni tymäkkä. Todella tymäkkä.

  1. Lallaa vaan, Myy-neiti. :) Sun kokkaukset on kyllä ihan omaa luokkaansa. T. Kade.

   Tämäkö tymäkkä? Olisitpa ollut nuuhkimassa sitä Naobayn argania! :D

   1. Myy sanoo:

    Mun nenä taitaa olla herkkis. :D Tai sitten olen lellinyt sen piloille Sensain hempukkatuoksuilla.

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.