Seurapiirihiiri

Huhhuh, nyt se on ohi. Aussie Blog Awards 2014, heippa! Vitsit miten kovasti voi tällainen seinäruusu jännittää ison ihmismassan sekaan jalkautumista. Onnellinen lopputulos: Jäin henkiin.

Jätin tarkoituksella kameran kotiin, mutta suunnitelmana oli kuitenkin ottaa jokunen räpsy tunnelmointia varten. Kun siellä kainaloiden korkeudella maailmaa tiiraillessani tajusin miten monessa blogissa tullaan näkemään sitä yhtä ja samaa kukkamaljakkoa ja sinänsä kyllä kauniita kattovaloja, hylkäsin suunnitelman. Oma panokseni jääköön tällä kertaa pelkkiin yön tunteina hotellilla napattuihin peilikuviin. Tämä look on huulipunaa lukuunottamatta 12 tuntia vanha. Ja ei, en ole raskaana, vaikka onnistuneesti saankin asukuvan näyttämään siltä. Tämän takia minä kuvaan huulimeikkejä, enkä niitä asukuvia.

Kuten kerroin, teetätin meikin ja tukan muilla. Meikkaaja valitsi silmiini sinisiä sävyjä ja venytti tumman hännän piiiiitkälle sivulle. Hirmu nätit siipisimmut saivat parikseen sysitummat huulet ja dramaattisesta kokonaisuudesta tuli naisellisen kiharapehkon kanssa oikein toimiva.

Vaatteiden kanssa stressasin aivan turhaan. (”Turhaan, aivan turhaan..” – kuka välttyi Kuurankukka-korvamadolta? No ette enää, hähä.) Siitä joukosta ei olisi erottunut vaikka yllä olisi ollut – mitä? No ihan m i t ä tahansa. Kaikki ne pinkit peruukit, sulat, paljetit, tissivaot, hengenvaaralliset korkolipittimet ja housuille yhtaikaa liiman kanssa kaatuneet askarteluhileet sulautuivat joukkoon kuin kalamyyjät torille. Jotenkin tosi rentouttava huomio.

Kauneusblogikategorian voitti ansaitusti Saara Sarvas, jonka asemaa suomalaisessa purkkiskenessä ei kyllä voi kukaan kiistää. Mimmi tietää mistä puhuu ja tekee sen tyylillä.

Loppulauselma: hirmu hauskat bileet. Viilankantolupa ja Siippa kiittävät ja vetäytyvät huilimaan reissurasitusta. Ja purkamaan ostoksia, sillä hei – Helsingin kosmetiikkatarjonta. Tietenkään en palannut tyhjin käsin. Palataan tavalliseen arkeen heti huomenna. Lupsakkaa lauantaita!

27 vastausta artikkeliin “Seurapiirihiiri

 1. Hihii, mä olen koko päivän kärkkynyt, että koska tulee gaalapostaus! Aivan mahtavasti sopii tuo meikki sinulle – näytät niiiin kauniilta! Kampaus ja mekkokin ovat ihanat. <3 Musta toimii aina ;)

  1. Huomaan ajautuneeni mustien vaatteiden kurimukseen, josta on vaikea räpiköidä pinnalle. :)

   Look oli oikein onnistunut – kiitos osaavien ammattilaisten. :) Joskus on hyvä luopua kontrollista ja antaa muiden tehdä. :)

  1. Kiitos, Juille! Olen vähän kaino ottamaan tästä mitään kunniaa, kun sain illan aikana käydä esittäytymässä useammallekin tutulle, jotka eivät kertakaikkiaan tunnistaneet. Mutta tässä se taas todistetaan: Kunnon meikki ja tupeerattu tukka tekevät ihmeitä! :)

 2. Mielettömän upea look :) Oli varmasti kiva heittää huolet ammattilaisten käsiin ja nauttia vain itse gaalasta!

  1. Kyllä, juuri näin! Jo tällä pelisuunnitelmalla sain aikaan melkoisen ihmismassa-angstin – mitäköhän olisikaan tapahtunut jos olisin itse joutunut ottamaan kajalin ja kiharruspuikon käteen! :D

 3. Suuntautumiskelkkani alkaa kääntyä. Apua, älä ole noin upea!

 4. Onpa kiva nähdä upea gaalalookisi! :) Upealta näyttää!

  1. Kiitos, kiva kuulla. :) Näiden kuvien pariin voi sitten palata niinä harmaina arkiaamuina, kun mikään ei onnistu. Silloin ehkä lohduttaa se tieto, että kaikki on mahdollista. :)

 5. Hieno!! Olisipa hiuksista tarkempi kuva, lyhyiden hiusten juhlakampausideoita kun ei pahemmin blogissa näy.

  1. Nojuu, pitäisi tietysti olla – vaan kun se oman habituksen kuvaaminen siinä jännityksen ikeessä jotenkin unohtui. Kampaajalta oli kiire autoon, autossa oli kiire lukea karttaa, juhlapaikalla oli kiire juhlia…ja sitä rataa. Nämä kuvat siis aamuyön tunteina hotellilta, heh. Mutta lupaan räpsiä tunnollisemmin talteen, kun joku seuraavan kerran väkertää tukkaani jonkinlaisen kampauksen!

 6. Vau vau vauuuu mikä glamourkisu! Tyylillä juhlittu siis :)

  Ja kiitti Kuurankukasta. Tosi hyvä biisi. Ihan mielikseen sitä tässä hyräilee.

 7. Mahtava look. Oikeesti. Jotenkin huikeen goottia, mutta oikein todella tyylikkäästi – saattaa muuten olla ensimmäinen kerta maailmanhistoriassa. Hieno. Nyt pitää selvittää, mistä tuo mekko on.

  1. Haha, vai tyylikäs gootti, no kyllä mulle tää määre kelpaa! Sitä jotenkin kun ui mustissa vaatteissa kaiket päivät, ei oikein osaa vapaa-ajallakaan pukeutua mihinkään muuhun. :)

   Mekko on ihan vaan Seppälästä, siis edullinenkin vielä. Ostin hätävaraksi myös yhden vartalonnuolijan, mutta onneksi löytyi tämä. Pitsisukkikset tekivät tästä melkein-leidin. Tai olisivat tehneet, ilman niitä miehekkäitä buutseja, jotka kiskoin jalkaan välttääkseni koroilla keikkumisen. :)

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.