Keltaiset ripset

Tadaa, viimeistä viedään! Keltainen viikko on tuntunut aika intensiiviseltä, täytyy sanoa. Perinteisestihän kaikki suuret bakkanaalit päätetään aina näyttävään ilotulitukseen, joten..!

No, ei täällä. Ostin teemaviikkoa varten Chanelin keltaisen ripsivärin, joka oli jäänyt tavaratalon hyllyyn viime kesästä. Hinta oli pudotettu neljästäkympistä siedettävään, joten raaskin investoida tähän outolintuun. Niin suuri sateenkaarimeikkien ystävä kuin olen, tämän kanssa ei ainakaan kahdella ensimmäisellä yrittämällä oikein natsannut. Ripsistä tuli keltaiset, mutta valitettavasti vähän nättiyden kustannuksella.

Ehkä idea meni metsään jo suunnitteluvaiheessa. Aikeenani oli kokeilla keltaisen maskaran arkikelpoistamista, mutta näin meikin keskiöön nostettuna nämä hämähäkkiripset eivät kyllä ole edukseen. Väri vaati erottuakseen jonkin verran kerrostamista, mitä ripsarin koostumus ei kestänyt. Jossain häiriintyneessä vappuspesiaalissa klimpit ehkä uppoaisivat kokonaisuuteen huolettomammin. Tai jos molemmissa silmissäni olisi alaripset, kokeilisin tätä ehdottomasti niihin jonkin lilan meikin kanssa. Mutta näin yksinään – ei jatkoon.

Hiukan poskelleen lipsahtaneesta lopputuloksesta huolimatta (Ai miten niin pesisin pois ja tekisin uudestaan? Haaaahahahha! No en.) nostan jäykkiksen mainetta nauttivalle brändille hattua näinkin villistä yksilöstä. Muistan viime kesänä hypistelleeni tämän kokoelman sateenkaarimaskaroita kulmat yllättyneesti koholla. Nasta veto, en olisi uskonut.

Keltainen viikko olisi täten paketissa. Sopii antaa palautetta. Menikö liian pitkälle vai otetaanko ehdottomasti joskus uudestaan?

32 Comments Lisää omasi

 1. Mohn sanoo:

  Ihhihii, aika ihanan kamala! En oikein osaa sanoa muuta. *sanaton* ;-)

  Ehdottomasti uudestaan. Ei ehkä keltaisella mutta jollain toisella värillä? Tai muulla kivalla teemalla. Tykkäsin kovasti!

  1. Joo tässä on kyllä aika hyytävät vibat. Ne vetää mutkin vähän sanattomaksi, mutta tää julkaistiin nyt taas vähän tälleen kokeilumielessä. Kuka muka jaksaa olla uskottava ihan koko ajan? :D

 2. Satu sanoo:

  Sähän oot kuin catwalkilta :D keltanen viikko on ollut ihan mahti! Mulla on tulossa vielä tänään se lupaamani keltainen postaus :)

  1. Joo no toi catwalk pitää onneksi sisällään monenlaisia mielleyhtymiä. Valkkaan sieltä sen, mikä ei itketä. :)

   Jes, keltaista odotellessa! :)

 3. Liisa sanoo:

  Hei, multakin löytyy tämä Chanelin keltainen ripsari. Se on kyllä ihan susi. Massa on suorastaan kammottavaa tönkköä, ei sitä saa mitenkään nätisti levitettyä! Aargh. Ei jatkoon, ei täälläkään!

  1. Lohdullista kuulla. Ei ollut siis kyse pelkästään mun mieltymyksistä. :)

 4. Liina sanoo:

  Ehdottomasti uusiksi. Näissä on jotain myönteisessä mielessä Fifth Elementiä!

  1. Jes, mahtavaa! Ihanat, kannustavat tyypit <3

 5. Fanni sanoo:

  Mulla on samainen maskara sinisenä, ja se on ihan hanurista. Aivan käsittämätön pettymys, että näinkin hieno talo kuin CHANEL laittaa markkinoille tuollaisia maskaroita. (Onneksi en maksanut omastani!!) Sen koostumus ei olekaan jäykkää vaan tosi löysää ja hyvä kun tarttuu ripsiin.

  Mutta keltaiset ripset, wou mikä idea. Mä lämpenen, yllättäin.

  Ostin muuten sun innoittamana mustan huulipunan. Se odottaa ulkoiluttamista. Onhan, öh, kevät.

  1. Eikä, nää on siis kaikki tätä samaa suttaa? Voi höh! No, annetaan tuotekehitykselle mahdollisuus, ehkä joskus myöhemmin paremmalla onnella uudestaan. :)

   Jes, mustahuulimafia jatkaa marssiaan! Pue päälle vaan, et kuitenkaan malta odottaa sen kanssa syksyyn. Tai siis: Kiellän sua odottamasta sen kanssa syksyyn! :D

 6. Nonnu sanoo:

  On kyllä erikoinen ripsarin väri :D Mä en välttis ostaisi, koska näyttäisin keltaisissa ripsissä varmaan ihan järkyttävältä :D

  Olen kukkahattutäti ja sanon: kaikkea ne keksii :P

  1. Mä tykkäsin kyllä ajatuksesta ja kehittelin mielessäni vaikka mitä skenaarioita, mutta tämä koostumus kyllä torppasi ne pläänit. :)

 7. Piia sanoo:

  Pääsiäistäti tulvahti tabletilta vastaan :D. Teemaviikko ei pudonnut meikkikselle, mutta se johtui väristä, luulen. Vihreä teemaviikko olisi saanut meikälikan hurraamaan.

  1. Pääsiäistädistä sukeutuu alta aikayksikön kuule vielä vapputäti, eikä se välttämättä muuta värimaailmaa ollenkaan! :D

   Jos noin yleisellä tasolla tuntuu, että näitä mun jorinoita on tämän teemaviikon aikana jaksettu riittävästi lukea, voin hyvin tehdä seuraavan teemaviikon vihreästä. Se vaan on niin paljon helpompi väri, että sitten pitää keksiä jotain tosi extravaganzaa (more than is usual, necessary, or proper //Merriam-Webster 2014). Mutta millä mä vedän vihreät överit, kun olen viimeisen puoli vuotta käyttänyt lähes pelkästään vihreää? :)

   1. Piia sanoo:

    Tukka tai vartalomaalaus voisi aloittaa vihreän viikon :D?

    Vappuun vihreästi virittäytyen!

    1. Haha, vartalomaalaukset saa kyllä mun osalta jäädä, ellei kyse ole liimassa ja glitterissä kierimisestä. Minä ja bodypainting emme ole ystäviä. :)

     Tukkaväri taasen, sitä voin jopa harkita. :)

 8. Aamu sanoo:

  Se Chanelin mascarakokoelma oli jotenkin valloittava! Tulevassa kesäkokoelmassa on muistaakseni oranssi ja violetti mascara. Aika rajua. :)

  1. Oranssi maskara ois niin hyvä, ihan täydellinen kaveri sinisille silmille! Sääli vaan jos se on tätä samaa koostumusta. :I Viitikkö testata jos pääset siihen näppärästi kii ja tulla sit raportoimaan tänne? Tai tiiätkö saisko sen tiedon jotain muuta kautta? :)(:

   Sä uitit just lusikkas aika sitkeään soppaan! :D

 9. Salla sanoo:

  Toimiiko mustan päällä ripsien kärjissä? Ampiaisvibat näin kevään kunniaksi? :D

  1. Ei toiminut, kokeilin sitä ekaksi. Väri ei erotu mustan päällä yhtään. :/ Jos oikein askartelisi, voisi ampparihenkeen maalata keltaisia raitoja mustien väliin, muuuuttta en mä ehkä ihan niiiiin innokas piipertäjä ole. :) Helpommalla pääsis kun ostaisi keltaiseksi värjättyjä ripsitupsuja ja liimais ne tavallisen mustan ripsarin kanssa. Mut joo, hyvä tää amppariteema enihau, saatan varastaa sen. :D

 10. Martina sanoo:

  Uudestaan!

  Minulle oli myös iloinen yllätys aikanaan nuo Chanelin värimaskarat. En tosiaan C:stä olisi uskonut :)

  1. Joo, luova veto, tykkään. Mut tää koostumus, eeeeeei. Toivotaan että noi Aamun vinkkaamat tän kesän versiot olis parempia. :)

 11. hanna sanoo:

  Ihan huippukamala tuo keltainen ripsari! Ei vissiin juu voi rehellisesti sanoa, että kaunistaisi;) Hahhaa, kerrankin tuote, joka ei päädy mähaluunkans -listalle:) Ihana teemaviikko!

  1. Haha, ihanan rehellinen kommentti! Tosin toi lopetus vähän pehmentää, varmaan vahingossa. ;) Mun tekis mieli saada tää jotenkin toimimaan, mutta luulen että joudun odottamaan kunnes traumat hälvenee. Näyttää säilyvän avonaisena puoli vuotta, että jos sitten pikkujoulukauteen tällä joku hämminki. :D

   1. hanns sanoo:

    Kyllä joo tykkäsin teemaviikosta, vaikka siis aina muutenkin blogistasi:) Ja tää ripsari sai minut hihittelemään itsekseni… Pisteet sulle rohkeudesta, jota sulla toki muutenkin todistetusti on:)

    1. Kiitos. Kiva kuulla että nää kokeilut näyttäytyvät sekoilun lisäksi myös rohkeutena. Sen tuputtaminen on mulle sydämen asia. :)

 12. Shopaholic sanoo:

  Ai kamala. :D Niinkuin oon ennenkin todennut, luen kylla jokaikisen postauksen, vaikka keltainen ei todellakaan oo mun vari. Sammakonkututeemaviikko? ; )

  1. Hah, noooo..katsotaan! :’D

 13. Eiko sanoo:

  Keltsi-viikko oli niin hauska! Olin kuitenkin mukammas niin kamalan kiireinen lomaillessani, etten ehtinyt kommentoida.

  Outopisteet Chanelille keltaisesta ripsiväristä. Hurraa huudot kuitenkin keväälle ja keltaiselle luomivärille. Aivastellen ja silmät punaisena. Rakastan kevättä. Vaikka kädessä onkin rakko haravoinnista….

  1. No ei aina ehdi, vaikka hienosti korjasitkin näin jälkikäteen kurssia. :)

   Joo, nyt tuntuu munkin silmät jo sanovan, että lisää sitä silmätippaa. :/

 14. Myy sanoo:

  Mä haluaisin nähdä tän ripsarin oikeen tumman violetin smokyn parina!

  Ja väriviikko oli hauska :)

  1. Kiva kuulla! :)

   Joo jonkin tumman taustan ne varman kaipaisivat erottuakseen. Jatkan testailua seuraavassa sopivassa välissä. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.