Lush Lemony Flutter – tehokosteuttava voide kynsinauhoille

Keltainen tykitys jatkuu. Meikkien, tuoksujen, puuterien ja eilisten kynsilakkojen jälkeen on lupaamani voiteen vuoro. Ja mikäpä muu keltainen voide olisi valokeilansa niin suurella hypetyksellä ansainnut kuin Lushin Lemony Flutter -kynsinauhavoide. Heti alkuun korjaan itseäni sen verran, että parempi nimitys taitaisi olla salva. Tämä sama iholle sulava öljypommi käy yhtäläisesti tehokosteuttajaksi niin kantapäille kuin huulille ja huhujen mukaan jopa meikinpoistoon. Mutta puhutaan nyt selvyyden vuoksi kynsinauhavoiteesta.

Jokaisella brändillä on mielikuvissamme keulatuote. Sellainen, jonka nimi kuulostaa tutulta, vaikka koko sarja olisi muuten tuntematon tai epäkiinnostava. Keulatuote on muistin kaiku tuotteesta, joka on mainittu riittävän usein. Sen ei tarvitse olla kaikille sama, eikä se välttämättä kaiustaan huolimatta ole silti suosituin tai myydyin artikkeli. Minulle Lushin keulatuote on aina ollut Lemony Flutter.

Myönnän heti alkuun pettyneeni hieman. Tuote sulaa öljyisyytensä vuoksi iholle välittömästi ja jättää sen pintaan suojaavan kalvon. Kosteustehot ovat varmasti kohdallaan. Lush tarroittaa tuotteisiinsa valmistajan nimen, mikä tuo massana myytäviin tuotteisiin todella pikantin persoonallisuuslisän. Pakkaukset ovat ekologisia, firman periaatteet eettisiä ja tuotteet silti kohtuuhintaisia. Niin että mihin tässä nyt sitten oli mahdollista pettyä?

Siihen tuoksuun. Ihana, hurmiossa ylistetty sitruuna tuoksuu minun nenääni muoviselta. Olen suunnitellut Lemony Flutterin ostoa niin pitkään, että siihen on mielikuvissani ladattu todella erityinen määrä odotuksia. Ehkä tuoksussa kokemani muovisuus on vain peilaussuhde juuri testaamaani Sun-hajuveteen, jonka sitruunaisuus on niin autenttisen kirpeä, että sen kanssa on vaikea kilpailla. Toki ainesosilla on osuutensa, lanoliinin aromi ei ole mikään kukkaisaistimus, tuskin soijan tai sheavoinkaan. Mutta kosteuttavia ne ovat, todellisia ihon sankareita. Kutsutaan tätä siis vaikka hemmottelun ja hyödyn tasapeliksi.

Pidän Lemony Flutterista. Se pehmittää ihoa tehokkaasti ja tuntuu mukavalta käyttää. Kaavin sen varmasti viimeistä nurkkaa myöten loppuun, mutta tuoksuaistia hemmottelen muilla tuotteilla.

Siitä pettymyksestä. Tiedän itsekin sortuvani välillä melko koristeelliseen kieleen, mutta omien tuntojen kuvaaminen on tietynlaista tasapainoilua, jossa mieluummin valitsen ehkä sen värikkäämmän puolen harmaan sijaan, sillä turha pehmentelykin voi tehdä tekstistä puisevaa. Väärin? Oikein? Kukapa tietää.

Instagramissa on käytössä merkintä, jonka alle tämä teksti sopii:

#beautyblogsmademedoit 

Oletko sinä joskus lähtenyt mukaan hypetykseen? Miten kävi?

10 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Samaa mieltä, tuoksu ei todellakaan ole raikas sitruunainen. Mähän luulin ensin, että Lemony Flutterini on pilalla ja menin jopa reklamoimaan asiasta :D Myyjien opastuksella selvisi, että koostumus on välillä oudon rakeista ja tuoksu on mitä on. LF on kuitenkin niin ässähyvä kosteuttaja, että saa jopa multa tuoksunsa puutteet anteeksi :)

  1. Huh, okei, vika ei siis ole mun nenässä tai tuoksumaussa. Melkein huolestuin. :) Toi koostumuksen vaihtelu kertonee omaa kieltään luonnonmukaisten raaka-aineiden ja käsityön läsnäolosta, eli yhdeltä kannalta ehkä positiivinenkin juttu. :)

 2. Sissi sanoo:

  Kosteutustehot tässä on kohdillaa mutta haju on tympeä. Olen kuvitellut sen johtuvan mehiläisvahasta, en näet voi sietää hunajan tuoksua ollenkaan mutta onhan tuossa monta muutakin vaihtoehtoa.

  Lisäksi LL sotkee kaikki paikat joten olen pyhittänyt sen yökäyttöön hanskojen kanssa käytettynä. Jos muuten kaipaat kivasti sitruunalle tuoksuvaa kynsinauhavoidetta, niin sellainen löytyy Burt’s Beesiltä :) Haju ei muutu ajankaan kanssa tympiväksi vaan säilyy raikkaana. Plussaa käsilaukkukokoisesta pakkauksesta.

  1. Aaa, hei en muuten menis vannomaan, etteikö mulla jopa saattais olla sitä! Jotain pientä Burt’sin peltipurkkia olen hillonnut purettuani varastoteknisistä syistä yhden matkakokopakkauksen. Missäköhän se mahtaa piileksiä? :D Kiitti vinkistä, testaan kun tapaan!

 3. Päivi sanoo:

  Mullakin on tänään kynsinauhapäivä blogissa! :D

  Mun mielestä Lemony Flutteryn tuoksu on aivan ihana, mutta tiedän henkilöitä, jotka lähes yökkäävät sen läheisyydessä. Tuotteen tehosta en ole aivan vakuuttunut, mutta tuoksun vuoksi käytän sitä silti.

  Lähden lähes aina mukaan hypetykseen :(

  1. Haha, sä oot kyllä ihanan innostuvainen, täytyy sanoa. Mutta osaat kyllä vastaavasti lietsoakin sitä, tasapuolisuuden nimissä. ;)

   Jännä nähdä, miten mielipiteet eroavat näissä tuoksu- ja tehokkuusasioissa.

 4. Emma/WL sanoo:

  Siis Lemony Flutterhan haisee ihan sitruunaiselle bensalle. Eli aika paskalle. Mutta koska se on paras kosteuttaja mitä on, käytän sitä joka yö. Päivällä ei voi kuvitellakaan käyttävänsä ko. mömmöä, koska se ei imeydy koskaan. Sitäpaitsi siedän sitä hajua vain tajuttomana :D

  1. Mut jos se ei imeydy koskaan, niin mihin se yöllä menee? Tai älä vastaa, mä sain jo kiinni mielikuvasta. :D

   (Multa puuttuu vielä yöhanskat, olen toistaiseksi hieroskellut tätä varovaisesti vaan kämmenselkiin datailun ajaksi.)

   1. Emma/WL sanoo:

    no se imeytyy just niihin hanskoihin :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.