Huolettomat kultaristikot

Olen viettänyt harvinaisen toimetonta vapaapäivää ja nauttinut kaikessa rauhassa monenlaisista aikaa vievistä kauneusrutiineista. (Lue: Oli pakko ryhtyä itserusketuspuuhiin, koska kesä ja kuuma ja lyhyet helmat. Ei puhettakaan, että jaksaisin tätä showta vuoden ympäri!) Kuluttaessani kuivatteluaikaa nakusillaan hyörien, kaivoin esiin kynsipussin.

Pehmeän persikkainen pohja (näissä käytetty väri tarkemmin esillä täällä), kapea koristelusivellin, kullansävyinen metallilakka ja sattumanvaraisia vetoja sinne tänne. Lopputulos ei ole makrokuvakamaa, mutta tykkään kuitenkin, että kynsistä tuli ihan hauskat ja ainakin vähän erilaiset. Vaihtelua niihin ainaisiin pilkkukynsiin.

Jos viettäisin nyt keväällä yleviä juhlia ja haluaisin asuun persikkaisen mausteen, voisin kuvitella jalostavani tätä ideaa vähän pidemmälle. Lähinnä siis tarkemmaksi, köh. Ja muistaisin siistiä kynsinauhat, köhköh.

Mutta näin nakuilupuhteena, kädet ja jalat harallaan lakkaillen ihan mukiinmenevät arkikynnet. Aurinkoista torstaita!

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.