Tussikynnet

Piiperrän ihastuksissani näiden kynsikoristelutussien kanssa. Ihan just niin veikeitä tyyppejä kun ensituntumalta vakuuttelin.  Korkkaa, suherra, pese ja uudestaan. Korkkaa, suherra, ihaile ja kuorruta. Korkkaa, suherra, naura ja pese. Uudestaan.

Koristelutuntumani tuntuu jo kauan sitten kadonneen, mutta se ei haittaa. Leikin näiden kanssa omaksi ilokseni. Näissä on vähän tällainen mauton miamilainen kotirouva 90-luvulta -fiilis, mutta nuukaakos sen. Ainakin vähän hymyilyttää. Ja parasta näissä suherruskoristeluissa on se, että kaikki kynnet saavat näyttää keskenään erilaiselta.

Joko joku muu on hurahtanut tussaamiseen?

6 Comments Lisää omasi

 1. Salla sanoo:

  Saako näitä jo ostettua jostain?! :)

  1. Hnnnnggh, apuaenmätiedä. Tusseja myyvät pääosin Anttilat, mutta sellainen osuu mun kulkureitille aika harvoin. Luulisi että kohtapuoliin jo. :)

 2. Tipi sanoo:

  Eipä ole kaupoissa näitä tullut vastaan. Olen kyllä useammastakin blogista näistä lukenut, olisi kiva kokeilla tottakai. :)

  1. No hitsiläinen, toivotaan että ovat pian hyllyissä! :) Mäkin ajattelin käydä ostamassa vielä pari lisäsävyä näille kaveriksi.

 3. Emma/WL sanoo:

  ÄÄÄÄ! Ihanat! Mun täytyy ehkä kopioida nämä. Noita tusseja en (vielä) omista, mutta ehkä onnistuisin lakoilla ja koristelusiveltimellä….(katastrofin ainekset)

  1. HAHA MITÄ. No siittä vaan sutimaan, eipä mene ainakaan turhan kimurantiksi. :D

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.