Leijonanharja

Luulen, että lyhyt polkka on tullut jäädäkseen. Tein otsikkoa valitessani varmisteluhakuja blogin arkistoon ja törmäsin tähän. No onhan se ollut pitkä, jestas! Toisaalta, jokainen tuossa tekstissä pureksittu juttu pitää edelleen paikkaansa – pitkä tukka oli vain tiellä.

Nykyään aamut sujuvat silviisiin rapsakasti, että tirskin tukkaan suolasuihketta, rutistelen, pörrötän ja viimeistelen suihkauksella lakkaa. Päivän mittaan tukkaa on helppo pöyhiä lisää ja se pysyy kivasti irrallaan päänahasta. Tykkään siitä tuollaisena karvaisen rouheana, enkä ole niin kiillon ja sileyden perään. Mitta on oikein passeli näin, juuri ja juuri korvan alla, päällimmäiset kerrokset inan lyhyempinä.

Mun tukka! Ai että, ihmislapsella on taas syytä hymyyn. Vähän teini-ikään jämähtänyt tyyli tämä ehkä on, mutta väliäkös sen, meitsi tykkää.

Mitäs teidän kuontaloillenne kuuluu? Onko joku muu jumittunut tukkatyyliltään teinivuosiin?

Silmät:
MAC Paint Pot Painterly
MAC Pigment Lily White
MAC Eye Pencil Coffee
MAC Studio Fix Mascara Boldblack

Kasvot:
MAC Natural Radiance
MAC Pro Longwear Concealer NC15
MAC Studio Fix Fluid NW13 + MAC Moisture Infusion Serum
MAC Beauty Balm Amber (varjostus)
MAC Blush Pink Swoon
MAC Mineralize Skinfinish Perfect Topping

Kulmat:
MAC Fling + Lingering + Stud

Huulet:
Lumene Raspberry Miracle Sorbet #19 Aurinko Valaisee*

Tukka:
Biozell Tuuheuttava Suolasuihke*

*Tuotteet saatu blogia varten*

18 Comments Lisää omasi

 1. Belegwen sanoo:

  Mä olen hiusten suhteen sellainen ihminen, että olen leikkauttanut ne todella pitkistä todella lyhyiksi monta kertaa. Värikin on vaihdellut laidasta laitaan. Nyt olen kasvattanut hiuksia jo aika monta vuotta (nämä kasvaa tooooodella hitaasti) ja olen tullut siihen tulokseen, että en enää leikkaa näitä pois. Kunnes taas päätän toisin. :D Nyt vain tuntuu siltä, että nämä pitkät hiukset on mun juttu. :)

  1. No mut hei, tukan kanssa se mielen muuttaminen on ihan luonnollista. :) Mä en ainakaan näin äkkiseltään tiedä ketään, joka olisi ihan samassa tukassa viihtynyt koko ikäänsä. Vaihtelu virkistää! :)

 2. Tipi sanoo:

  Pöh! Ei tämä mikään jämähtänyt teinityyli ole! Upea pörrö leikkaukseltaan ja väriltään. Sopii kuin tatti metsään. :) Enkä yhtään epäile tällaisen tyylin helppokäyttöisyyttä.
  Itsellä on kaksivärinen ja pitkä kuontalo. Hirveä duuni ja suurimman osan ajasta kutrit ovat nutturalla tai ponnarilla. Olen joskus tehnyt radikaaleja repäisyjä, mutta jotenkin nyt on jarru päällä, vaikka kypsyttää…

  1. Mulla on monet tukkamuutokset lähteneet ihan hetken mielijohteesta. Sitä ei tiedä, vaikka jo ensi viikolla saisit jonkin nerokkaan idean ja repäisisit. :)

 3. JonnaH. sanoo:

  Sopii sulle täydellisesti!

  Mulla on ollut puolisen vuotta hinku leikata takaisin neljän vuoden takainen polkka, mutta luonne ei vaan anna periksi. Vaikka pitkä tukka onkin melkein aina kiinni. :D Enkä todellakaan ole jämähtänyt teinivuosien tyyliin, auta armias, jos olisi vielä sama permanentti päässä. Saisi tulla lyömään. :D

  1. Hahhhahaa! No okei, ehkä munkin teinityylin suurin epäuskottavuus tuli niistä geelillä liistatuista piikeistä, eikä pituudesta ja punaisesta väristä. :)

   Polkka on parasta <3

 4. Julia sanoo:

  Mulla on vähän ikävä mun lyhyttä tukkaa, jonka leikkasin viisi vuotta sitten…mutta sitten taas muistan miten ikävä minulla oli silloin pitkää tukkaa, vaikka lyhyt tukka oli tosi helppo laittaa nopeasti, se ei vain ollut minua. Pitkä tukkani on suora ja menee päätä pitkin, ei kiva laittamatta. Joku pitkä polkka voisi olla kiva, sellaista minulla ei ole ollut kuin kasvatusvaiheissa. Kompromissi, mutta tyylikäs sellainen. Väri on aina ollut vaalea tai vaaleampi, kuten nyt, paitsi ne kaksi kertaa kun värjäsin hetken mielijohteesta suoraväreillä punaiseksi. Nyt kiinnostaa oranssi. :)

  1. Oranssi voi hei sopia sulle..! Ei yhtään pöllömpi ajatus. :) Pitkähkö oranssi polkka vois itse asiassa olla tosi jees! Pystyisköhän sitä väriä ylläpitämään vaaleassa tukassa jollain värinaamioilla?

   1. Julia sanoo:

    Jaaa, kyllä varmasti. Mulla on punainen sävyte, kun olen tehnyt mansikkablondia hoitsikan avulla, mutta taitaa sitä samaa löytyä oranssinakin. :)

    1. Nå men, ei muuta kuin hommiin! :) Mietin aina välillä että jos olisin blondi, pitäisin jatkuvasti päässä jotain räväkkää poispestävää värimaskia.

 5. marjo k sanoo:

  Luin linkin takaa hiusjutun ja vähän lisää mitä löysin ja kyllä tämä nykyinen look on kaikkein paras! Punainen väri sopii sinulle todella hyvin!

  1. Kiitos, kiva kuulla! :)

 6. Elsa/ Oi mutsi mutsi sanoo:

  Sulle muuten sopis hyvin myös isot kissamaiset lasit! Just tajusin :D

  1. Niinkö meinaat? En olis ihan yhtä varma.. :D

 7. bubbs sanoo:

  Pysy tässä vaan. Yritän miettiä, miten muotoilisin nuorekkaalta näyttämisen ilman, että se kuulostaa siltä, kun täti yrittää näyttää teiniltä, tässä kun ei ole sellaista fiilistä yhtään – jotenkin tämä vaan on ihan hirveästi raikkaampi kuin tuo linkkipostauksen pitkä. Eihän se pituus mikään itseisarvo ole. Tämä mitta sitäpaitsi korostaa sun hienoa kaulaasi.

  Mä olen silti pitkätukkatyttö. Hiukset on aina auki, paitsi yöllä ja satunnaisesti. Jaksan melko reippaasti kihartaa ja väkertää ja puleerata, viehän se aikaa, mutta on kivaa. Kun en ole totuttanut itseäni kiinni olevaan tukkaan, ei se niin kauheasti tunnu olevan tiellä. Koen, että mun kasvoni ja vartalotyyppini vaatii mahdollisimman ison tukan, eivätkä kokeilut lyhyellä joskus teini-iässä oikein näyttäneet tai tuntuneet hyvältä. Olen käynyt läpi hiusvärit turkooseista pinkkeihin ja kaikki tummuusasteet, lantiomittaiset rastat, lyhyet, pörheät rokkitukat, pitkät ja sliipatut kultakutrit ja ties mitä. Jotenkin nyt tämä lähes omanvärinen tukka rentona kiharana tuntuu oikeimmalta ikinä.

  1. Kiitos, hienosti se oli muotoiltu. :)

   Pitkä tukka on näyttävä ja jaksan aina ihailla kun vastaan kävelee kauniisti laskeutuva pitkä tukka, on se sitten kiharalla tai luonnonpiiskana. Nostan hattua väkerrykselle ja toivon, että joskus saan aikaiseksi opetella saman itse. Melkoinen tukkarepertuaari on sulla ollut. :)

 8. viiviK sanoo:

  Kävin katsomassa kuvia missä sinulla on pitkät hiukset ja täytyy sanoa että lyhyiden hiusten myötä nuorenit 10 vuotta :) hyvältä näyttää!

  1. No kiitos! Kyllä mun tällä reuhkalla sit kelpaa! :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.