Pelkkä ripsiväri?

Nakuperjantai! Olin kirjoittamassa, että tänään lähden ovesta ulos pelkällä ripsivärillä, mutta sitten muistin tarkistaa faktat. Onhan tässä BB-voidetta, peitevoidetta, puuteria ja kulmakynääkin. Oho. Luulen, että meikkaaminen on ehkä saanut pikkurillin lisäksi jo jotain muutakin, sillä tämä on minulle alasti. Väritön iho ja eriparihuulet, hui!

Meikillä tai ilman, nyt on syytä hymyyn sillä ulkona paistaa aurinko ja ykköskesäloman ja allekirjoittaneen välissä on enää kolme hassua työpäivää. Kolme, siis ei enää juuri mitään! Vihellellen viikonloppuun, tsau!

Kasvot:
MAC Natural Radiance
MAC BB Cream Compact Light
MAC Pro Longwear Concealer NC15
MAC Prep+Prime Transparent Loose Powder

Kulmat:
MAC Fling + Lingering + Stud

Silmät:
MAC Prep+Prime Lash Base
MAC In Extreme Dimension 3D Lash

6 Comments Lisää omasi

 1. JohannaW sanoo:

  Hahah! Et ole tämän kanssa yksin. Minullekin ”pelkkä ripsari ja menoksi”-meikki on mineraalimeikkipohja ja peiteaine, poskipuna, kulmakynä, huulirasva ja se ripsiväri. :D Taisi meikki-innostus viedä koko käden… ;)

  1. Jiuuuu, niinhän se usein tekee. Ja mikäs sen hienompaa. Voisi olla happamampiakin harrastuksia! :D

 2. Nannu sanoo:

  Tsau! Kyllä olet nyt saanut taiottua niin mahtiräpsyttimet, että kelpaa niillä kyllä räpytellä, vaikka alasti olisitkin ;D

  1. No kiitos! Mun ripset on aika pitkät, mutta suhteelliset suorat ja useimmiten ne jäävät aamumeikkailuissa vähemmälle väkertämiselle. Sen kerran kun ne jaksaa taivuttaa kunnolla ja kerrostaa kunnon massaripsarilla, ne ovat ihan jees. :)

 3. Emma/WL sanoo:

  Oot niin nätti että voe mahoton!

  1. Höppänä. :) Kiitos – vaikka tää onkin vähän kuvakulmakysymys. :)

Ilahduta kommentilla!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.